- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evmi almayi düşünüyorsunuz canimValla eczanenin önünde kuyruk vardı içeri girmedim günler bitmediya
Uyanamadim.saglik ocagi öğlene kadar tahlil alıyor yarın giderim.belkimNasıl sabrediyosun anlamadımhani bugün doktora gidecektin
Evet canım bugün gittik.baktik.begendik.1 haftadır vardı mesele eşim fiyat konusunda ev sahibini aramış oda akşam iftardan sonra yenge hanımı al.gel çay içelim konuşalım demiş akşam yine gidecezEvmi almayi düşünüyorsunuz canim
inşallah olur canım ya,allah gönlüne göre versinEvet canım bugün gittik.baktik.begendik.1 haftadır vardı mesele eşim fiyat konusunda ev sahibini aramış oda akşam iftardan sonra yenge hanımı al.gel çay içelim konuşalım demiş akşam yine gidecez
inşallah olur canım ya,allah gönlüne göre versin
Valla yapacamda kısmet olmuyor.napim sağolun kızlar amin ins Allah hayırlı olur ev uğurlu gelir sıfır değil canım 8 yıllık bina 7 yıldır ev sahibi oturuyor baya güzel yaptırmış istediği gibi ama bodrum kat şimdilik paramız buna yetti ileriki senelerde ins Allah daire alırız en azından kira değilKız bi test yapamadın
Eviniz hayırlı olsun kız kardeşimde şehir hastanesine yakın aldı fiyatlar yüksek 2+1 268 bine aldılar sıfır ev
inşallah olur canım ya,allah gönlüne göre versin
Göndermede kalmış msjKız bi test yapamadın
Eviniz hayırlı olsun kız kardeşimde şehir hastanesine yakın aldı fiyatlar yüksek 2+1 268 bine aldılar sıfır ev
Ben yaptimBugün pazartesi degil miydi neden herkes bildirim yapmadi
Kaptanligi baskasina mi devretsem acabaBen yaptim
Ben sana diyorum otoriter olman lazim dedigim dedik olman lazim
Hemen de pes ediyo allahimyaKaptanligi baskasina mi devretsem acaba
Afiyet olsun canim,aç kal ve sen kilo alll babababa4 mayıs
09.30
1 adet mantarlı omlet
2 sünme peynir
2 zisiyah zeytin
Öğlen ve akşam
Yarım tabak baklalı bulgur ve yoğurt
SU 3 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
30 dk pilates
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Düşünüyorum canim ne yapayim zaten cok anlamıyorum bu islerden sadece moral motivasyonla yurumuyor gibi duruyoHemen de pes ediyo allahimyasen gidersen kimse durmaz nediyosun sen kendine gel yemegini yede beyninde guzel saglikli dusunsun
Ailenle gorusmene sevindim canımMerhaba kızlar
Ben bugün çok karışıktım misafirim de vardı ve 1 ay sonra kardeşimi yeğenimi gördüm
Allahım nsl bir mutluluk anlatamam
Cuma 53.9
Pzt 54.4
Zipzip- patron bugün lavaboya çıkamadım akşama kdr ve bunun sebebinin kesinlikle siyah çay olduğuna tam anlamıyla kanaat getirdim artık
Cuma ya kdr iki öğünümü smoothie ile değiştirsem mi diyorum zorlanacağımı düşünmüyorum zannımca biraz iç temizliğe ihtiyacım var
Götürbeni gittiğin yereDüşünüyorum canim ne yapayim zaten cok anlamıyorum bu islerden sadece moral motivasyonla yurumuyor gibi duruyo
Gelen giden azaldi ,menuler zor oluyor dendi burda yaziyoruz yine menu paylasan yok
Gittigi yere kadar simdilik götürüyorum bir yerde birakirim
Ailenle gorusmene sevindim canım
Siyah cay gunde 10 bardak içiyorum bana oyle bir etki yapmadi hic :)
Cok az yiyorsun wc yi az yemek de etkiliyor
Patlicani bende ekmeksiz yiyemiyorum4mayis pazartesi
Sabah
1yumurta,1dilim peynir,1kasik lor,5zeytin,1dilim ekmek,meyve suyu
Öğle
Yarım muz,5çilek,formcay
Aksam
5kasik patlican musakka,1kabak dolması,1kase cacık,yarim dilim ekmek(patlıcanı ekmeksiz yiyemiyorum)
3litre su,1turk kahvesi 3bitter,1maden suyu
30dk boosted
10dk cardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?