- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Biber,patlıcan,bunlari ekmeksiz hayatta yiyemem midem fena oluyoPatlicani bende ekmeksiz yiyemiyorum
Sen ,ben ,snglmlk ve 6 ziyaretcimiz varHeyyyy millettt nerdesiniz geneeee kimseler yokkkk
Hadi ben kahve yapmaya gidiyom ozamanSen ,ben ,snglmlk ve 6 ziyaretcimiz var
Hic biri de uye olup gelmiyor ki kahveler bosa gidiyorHadi ben kahve yapmaya gidiyom ozaman
2gundur bu misafirlere kahve yapmaktan yorgun dustum
Hoşgeldin canimBende geldim
Bizi beyenmiyolarmikiiiii halbukiii nekadanda sevecenizHic biri de uye olup gelmiyor ki kahveler bosa gidiyor
4mayis pazartesi
Sabah
1yumurta,1dilim peynir,1kasik lor,5zeytin,1dilim ekmek,meyve suyu
Öğle
Yarım muz,5çilek,formcay
Aksam
5kasik patlican musakka,1kabak dolması,1kase cacık,yarim dilim ekmek(patlıcanı ekmeksiz yiyemiyorum)
3litre su,1turk kahvesi 3bitter,1maden suyu
30dk boosted
10dk cardio
Hosgeldin ablacim nasilsinBende burdayım
Ben de geçmişi bitirmeye çalışıyordum canım, sonra muhabbete dahil olacağım. Az kaldı son sayfa.Sen ,ben ,snglmlk ve 6 ziyaretcimiz var
Seni burda gormek ne guzel canimBen de geçmişi bitirmeye çalışıyordum canım, sonra muhabbete dahil olacağım. Az kaldı son sayfa.
Kesin misafirlikte tatli yemistir
Beyim biraz çalışmaya iniyorum deyince Haman buraya attım kendimiSeni burda gormek ne guzel canim
Hep diyom ona tek ayak ustunde dur ama dalga geçiyo benle cuma günü goruscem ben onlanKesin misafirlikte tatli yemistir
Bu aksam da tatli varsa ceza verelim
Nasılsın bakalim canimOhhh bitti valla
Hosgeldinnn canimBeyim biraz çalışmaya iniyorum deyince Haman buraya attım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?