Iyi yapmissin canim ozledikBeyim biraz çalışmaya iniyorum deyince Haman buraya attım kendimi
Gecen hafta sabitti bu hafta eksi gelmezse dovelimHep diyom ona tek ayak ustunde dur ama dalga geçiyo benle cuma günü goruscem ben onlanheleki vermesin sabit gelsinde gorcek o
Yemez benim eltim, yediyse bana da ceza verinKesin misafirlikte tatli yemistir
Bu aksam da tatli varsa ceza verelim
Yokkk bu hafta sabit gelmez süt detox yapcaz biz simdi gelmicek gelmicekIyi yapmissin canim ozledik
Gecen hafta sabitti bu hafta eksi gelmezse dovelim
İyiyim canım, yine bir sürü dersle uğraştım, şimdi bir de vize sınavı için ödev soruları hazırlamam lazım ama tembellik yapıyorum. Bu gece sahura kadar hazirliycam inşallah.Nasılsın bakalim canim
Misafirliğe gidecekti aksam ev icin ben yedi diyorum gelince ogrenirizYemez benim eltim, yediyse bana da ceza verin
Sen nasılsın bu arad, kendi dertlerimi anlattım seni sormayı unuttumNasılsın bakalim canim
Hoşbulduk canım nasılsın.Hosgeldinnn canim
Hadi bakalim guzel eksiler bekliyorumYokkk bu hafta sabit gelmez süt detox yapcaz biz simdi gelmicek gelmicek
Ayıp olmasın diye yememistir inşallah canımMisafirliğe gidecekti aksam ev icin ben yedi diyorum gelince ogreniriz
İyiyim cokk şükür canim seni sormaliHoşbulduk canım nasılsın.
İyiyim canım, yine bir sürü dersle uğraştım, şimdi bir de vize sınavı için ödev soruları hazırlamam lazım ama tembellik yapıyorum. Bu gece sahura kadar hazirliycam inşallah.
Kolay gelsin canim 15 haziranda uniler acilacak dediler sizinde acilacak mi acabaSen nasılsın bu arad, kendi dertlerimi anlattım seni sormayı unuttum
Günler yoğun geçiyor canım ama çok şükür iyiyiz,evdeyiz sürekli.İyiyim cokk şükür canim seni sormali
Bende geldimHeyyyy millettt nerdesiniz geneeee kimseler yokkkk
Hoşgeldin momBende geldim
Bugün öğrencilerden öğrendim ben de, açılır sanırım, bizim bir tek final sınavları kalıyor. Online eğitim yaptığımız için dersler olmayacak inşallah. Vizeleri de hallediyoruz. Bir an önce bitsin de şu virüs hepimiz rahatlayalim. Oğlum denize gidemeyecegiz diye çok üzülüyor.Kolay gelsin canim 15 haziranda uniler acilacak dediler sizinde acilacak mi acaba
Iyiyim bende ayni evdeyim canim hic birsey yapmıyorum
Hoşgeldin canım,maşallah 52 ye düşmüşsün. Nasıl motive oluyorsun bı anlat bize de.Bende geldim
buhafta bakalim durmazsa kilo verme süt detoxu verdiriyomus 1kiloda gitse yeter benim icinHadi bakalim guzel eksiler bekliyorum
Hosgeldin canimBende geldim
11 mayis da cogu yer aciliyorBugün öğrencilerden öğrendim ben de, açılır sanırım, bizim bir tek final sınavları kalıyor. Online eğitim yaptığımız için dersler olmayacak inşallah. Vizeleri de hallediyoruz. Bir an önce bitsin de şu virüs hepimiz rahatlayalim. Oğlum denize gidemeyecegiz diye çok üzülüyor.
Geri gelirse o kotu canim durmazsa hic yapma bu hafta durduğu zaman yaparsınbuhafta bakalim durmazsa kilo verme süt detoxu verdiriyomus 1kiloda gitse yeter benim icin
Öyle yaparim ozamanGeri gelirse o kotu canim durmazsa hic yapma bu hafta durduğu zaman yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?