Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gulumse24 aldinizmi evi haydiiii gel artik
Kesin misafirlikte tatli yemistir
Bu aksam da tatli varsa ceza verelim
Hep diyom ona tek ayak ustunde dur ama dalga geçiyo benle cuma günü goruscem ben onlanheleki vermesin sabit gelsinde gorcek o
Ayıp olmasın diye yememistir inşallah canım Gulumse24
İşiniz gücünüz beni cekistirmek geldim geldim hemde çok güzel haberlerle geldim

Hoşgeldin canım,maşallah 52 ye düşmüşsün. Nasıl motive oluyorsun bı anlat bize de.
Ne yazacağımı bilemedim... Yazdım sildim yazdım sildim... Sağlıklı beslendikce bide üstüne spor ekledikce daha enerjik daha aktif olduğumu fark etdim. Birgün spor yapmasam sanki önemli birşeyi atlamış gibi hiss eddiyorum Zayıfladıkca vücudumu sevmeye başladım. Ve daha fazlasını istedim . Şuan Ramazan dolayısıyla biraz saldım eşimde zayıflamamı istemiyor artık o baştan beri istemiyordu. Ama Ramazandan sonra güzel bir program yapmayı düşünüyorum. Göbeğim halen azda olsa duruyor. Gitmedi bir türlü. Tamamen gitmesini istiyorum.. soruna cevap oldumu bilmiyorum ama döktüm öyle içimdekileri Teşekkür ederim

4 mayıs
Sahur 2 yumurta süt bir köfte bir parça dondurma 2 kaşık çorba yarım portakal ( sonuç: aç kalktım, doyamıyprum bi türlü )
İftar: kuruyemiş, çorba, bir köfte, salata, 2 yk bulgur pilavı.. dondurmanın da tadına baktım
Su: 1 litreyi geçti şu saate kadar
selensu82 happy_mom_

Evi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola size hepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…