Slm cnm ben bugün 72.9 +100 gram bilmiyorum nasılda oldu ama cumaya kadar veririmHayirli iftarlar herkese
Verirsin canim 100 gram cok degilSlm cnm ben bugün 72.9 +100 gram bilmiyorum nasılda oldu ama cumaya kadar veririm
Bugün çok yoğun geçti tamamen unuttum eltime yemek yaptım.goturdum.eve yemek yaptım.eve gittim baktım aklımdan çıkmışBugün pazartesi degil miydi neden herkes bildirim yapmadi
Inşallah cnm bnimde bugün yoğun bir gündü ancak oturdum kızımi sallıyorum odurVerirsin canim 100 gram cok degil
Afiyet olsun cnm menü gayet güzel4 Mayıs Pazartesi
Kahvaltı 13.00
Eki Görüntüle 2630056
Akşam 20.00
1 tabak kıymalı kabuska
Az yoğurt
Söğüş salata
50dk tempolu yürüyüş
Sağol canim toparladım biraz ama arkadaşım çok üzgün hakkında hayırlısı artıkHosgeldin ablacim nasilsin
Kesin misafirlikte tatli yemistir
Bu aksam da tatli varsa ceza verelim
Hep diyom ona tek ayak ustunde dur ama dalga geçiyo benle cuma günü goruscem ben onlanheleki vermesin sabit gelsinde gorcek o
İşiniz gücünüz beni cekistirmekAyıp olmasın diye yememistir inşallah canımGulumse24
Deheleeeeİşiniz gücünüz beni cekistirmekgeldim geldim hemde çok güzel haberlerle geldim
İşiniz gücünüz beni cekistirmekgeldim geldim hemde çok güzel haberlerle geldim
Aldinizmi evi hayırlı olsunİşiniz gücünüz beni cekistirmekgeldim geldim hemde çok güzel haberlerle geldim
Eltin doğum yaptı mı?İşiniz gücünüz beni cekistirmekgeldim geldim hemde çok güzel haberlerle geldim
Ne yazacağımı bilemedim... Yazdım sildim yazdım sildim... Sağlıklı beslendikce bide üstüne spor ekledikce daha enerjik daha aktif olduğumu fark etdim. Birgün spor yapmasam sanki önemli birşeyi atlamış gibi hiss eddiyorum Zayıfladıkca vücudumu sevmeye başladım. Ve daha fazlasını istedim . Şuan Ramazan dolayısıyla biraz saldım eşimde zayıflamamı istemiyor artık o baştan beri istemiyordu. Ama Ramazandan sonra güzel bir program yapmayı düşünüyorum. Göbeğim halen azda olsa duruyor. Gitmedi bir türlü. Tamamen gitmesini istiyorum.. soruna cevap oldumu bilmiyorum ama döktüm öyle içimdekileri Teşekkür ederimHoşgeldin canım,maşallah 52 ye düşmüşsün. Nasıl motive oluyorsun bı anlat bize de.
Hayrola canımSağol canim toparladım biraz ama arkadaşım çok üzgün hakkında hayırlısı artık
Eşi vefat etti arkadaşımın canim perşembe günüHayrola canım
Yaaa başınız sağ olsun...hakkında hayırlısı deyince bir şeye karar vermeye çalışıyor sandım. Coronadan mı?Eşi vefat etti arkadaşımın canim perşembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?