Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım tebrik ediyorum okudum bunu ama herşey yolunda ne güzel diye düşündüm. Maaşallah Sana

Sagol canim ben de sevindim 300 kilo olmadan durabilmeme
Ben de özlüyorumm♥ sen napiyosun bi ara uykusuzum falan diye okudum minnak mi uyutmuyo
Halaaa ayni sabah 9kalkiyo hayalet gibi geziyo evde simdide gittik gezdik bahcede geldik napalim büyüdü mü rahat etcez

Gunduz pek keyfim yoktu canim okudum ama yazmadim

Yaa oyle seyler demeyin yaa

Günaydın canim ❤
Günaydın kizlar kaptanım sen gerektiği kadar cvb veriyorsun kimseden uzun uzun sohbet beklemedim bir bakarsanız iyice beğeni alıp geçistiriliyorum dikkat ederseniz ve bu bir kaç gün sürünce gerçekten artık sinirlerim bozuldu k.bakmayin burda ben kimseye laf etmedim sadece sitem ettim

Bugün kimse bana cevap vermedi
Kız dün çok yoğun geçti inan msj kaç kez okudum hemde ama cvp vermeyi unuttum kusura bakma diyetisyene gitmişsin baya ilgilenmiş seninle benimki beni tartiyo listeyi elime tutusturuyordu senin kilonun nerden gittiğini bile söylemis bacaklara dikkat bacak mühim oralardan vermeye çalış benimde sorunum basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…