Aman he Allah sene bağışlıyaO benim ortim hiçbir bilmezmiiii
O gelsin o iyidir biz etiketle falan yaparken ona alıştıkResim koymayi dusundum de sildim sonrasinda az sonra ziplayan kiz gelir
YakalarimEmojiden yaptim sadece yoksa halen sarisinim
Resim koyacaktım ama vazgectim sonra iyi yakalamissin o ani :)))
Orada neler olayiiiiSaniyeler icinde kaldirdim canim dur 2 dakioa senin icin koyayim
Ooooo cok sey kacirdin uyursan oyleOrada neler olayiiii
O benim ortim hiçbir bilmezmiiii
Kiz Allah senin proluktan degil hemen kaldirdi ondanAaaaa biz neden goremiyoz tabikiii pro degiliz dime
Kiskananlar catlasin araya mesafe girse de askimiz ilk gunku gibi eylulcugumle @ortimAman he Allah sene bağışlıya
Çok komik ya çok gülüyorum izlerken helal olsun titiz adam birazda bizim herifler öyle olsaymis ne olurdu kadiride deli ederler aynı ortama koysak halini dusunemiyorumFox da program var ya bende ordan biliyorum:)
Kadir ezildi söylüyor temizlik yaparken:))
Biz nereye bakiyoduk gormedimKiz Allah senin proluktan degil hemen kaldirdi ondan
Kiskananlar catlasin araya mesafe girse de askimiz ilk gunku gibi eylulcugumle @ortim
Meme vermiycektin neden dogurdunKaptanim sen mor sacli mi oldungüsel olmussun ama
Meme vermicektin madem neden dogurdun kardesim de diyodur seninki o isigi gördum
Iyiyim ben de cok sukur az stres az karantinanin sinavin verdigi bi sıkintı öyle gidiyoruz
Bilmiymki nerden duydum uzun zamandir biliyorum amaerzurumda hic dugune gitmedim ama
Soylemiym merak et kumaOrada neler olayiiii
Simdi bak profilime :)))Orada neler olayiiii
Watti yuksekse cekim gucu yuksek olur diye biliyorumKizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
Buda çok tatlı olmusSimdi bak profilime :)))
Hosgeldin canım katilabilirsin tabikiSelam hanımlar,
sizin takımda yer var mı ? Bende katılmak itiyorum. Katılmak istediğimi yazdım ama ilgili topiğe, size de sorıyım dedim
10.30 dan beri geçmiş okuyorum son sayfadayim 16 bildirim geldi konuşanı fururummmOoooo cok sey kacirdin uyursan oyle
ben kullanmiyorum canim alan kullanan vardir sen simdi buraya süpürge yazdin hemen öbür takımlardan gelirler cevap vermeye genelde oyle oluyoKizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?