Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen çalışıyor muydun canım,bebeğin daha çok küçük. İzinde falan değil misin.

Günaydın herkese
Günaydın ablacim ❤
günaydın kizlar
Gunaydin canim ❤
Gelmen lazim canim menu paylasman lazim takim kurali biliyorsun ,saatlerce burda ol demiyorum 2 dakika yazabilirsin geldiginde

Günaydın ablacim ❤

Gunaydin canim ❤

Gelmen lazim canim menu paylasman lazim takim kurali biliyorsun ,saatlerce burda ol demiyorum 2 dakika yazabilirsin geldiginde
Evet canım dicek birşeyin yok toparlanmam lazım, psikolojik olarak ta istemediğim olaylar yaşadım onlarlada beynim meşgul , nesemi bile kaybettim diyebilirim neyseki çok büyük ders oldu

Bugün kimse bana cevap vermedi
Canım kusura bakma ben farkında bile değilim,zaten her mesaja da tek tek cevap yazamıyorum. Nasılsın bugün.
Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
O nasıl laf öyle yaa, ayıp etmişsin valla. Herkes herkese her zaman cevap veremiyor olabilir,hepimizin yazdığı mesajlar bazen karşılıksız kalıyor. Sitemini belirtirken Daha ılımlı konuşsan keşke canım.

Saricivcivcikcik civcivim nasılsın nasil gidiyo hayat iyimisin derslerini çalisiyomusun kaytariyonmu söyle bakalim şişko oldunmu kapidan geciyomusun halaaa
Ortim iyiyim sukur napim duse kalka calismaya çalışıyorum.
Yok sisko olmadim 800 gram verdim cumadan bu yana herseyi yiyorum az yiyorum düzeni oturttum
Sen nasilsin nasil gidiyo

Ortim iyiyim sukur napim duse kalka calismaya çalışıyorum.
Yok sisko olmadim 800 gram verdim cumadan bu yana herseyi yiyorum az yiyorum düzeni oturttum
Sen nasilsin nasil gidiyo♥
Maşallah canim almamana sevindim iyiyiz sukur bizde kilo vermeye devam iste arada gelde ozletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…