Çok üzüldüm canım, Allah yardımcıları olsun inşallah. Anneye sabır ve güç versin Rabbim.Evet canim iki kızı kaldı
Elhanim hiç iyi değilim başladım yine ıslak kek eYine peşinde miyim ne
Sen çalışıyor muydun canım,bebeğin daha çok küçük. İzinde falan değil misin.Çok haklısın canım gelmem lazım ,gelmeyince motivasyon kaybida oluyo, ama çok yoruluyorum iş ev bebek alışmaya çalışıyorum, maalesef işten cikiyorum iftara kadar hemen yemek yapıyorum sonra bebeğimi seviyorum sonra uyku bende az uğramaktan memnun değilim canim
Yaparsanız bana da haber verin.Canım yine yapsak ya şeker orucu
Benim çok ihtiyacım var biri orti olsada yapsam hemenYaparsanız bana da haber verin.
Amin canim çok sağolÇok üzüldüm canım, Allah yardımcıları olsun inşallah. Anneye sabır ve güç versin Rabbim.
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese
Gunaydin canim ❤günaydın kizlar
Gelmen lazim canim menu paylasman lazim takim kurali biliyorsun ,saatlerce burda ol demiyorum 2 dakika yazabilirsin geldigindeÇok haklısın canım gelmem lazım ,gelmeyince motivasyon kaybida oluyo, ama çok yoruluyorum iş ev bebek alışmaya çalışıyorum, maalesef işten cikiyorum iftara kadar hemen yemek yapıyorum sonra bebeğimi seviyorum sonra uyku bende az uğramaktan memnun değilim canim
Evet canım dicek birşeyin yok toparlanmam lazım, psikolojik olarak ta istemediğim olaylar yaşadım onlarlada beynim meşgul , nesemi bile kaybettim diyebilirimGünaydın ablacim ❤
Gunaydin canim ❤
Gelmen lazim canim menu paylasman lazim takim kurali biliyorsun ,saatlerce burda ol demiyorum 2 dakika yazabilirsin geldiginde
Canım kusura bakma ben farkında bile değilim,zaten her mesaja da tek tek cevap yazamıyorum. Nasılsın bugün.Bugün kimse bana cevap vermedi
O nasıl laf öyle yaa, ayıp etmişsin valla. Herkes herkese her zaman cevap veremiyor olabilir,hepimizin yazdığı mesajlar bazen karşılıksız kalıyor. Sitemini belirtirken Daha ılımlı konuşsan keşke canım.Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
Anlatmak istersen dinleriz her zamanEvet canım dicek birşeyin yok toparlanmam lazım, psikolojik olarak ta istemediğim olaylar yaşadım onlarlada beynim meşgul , nesemi bile kaybettim diyebilirimneyseki çok büyük ders oldu
Bir arkadaşım bişi rica etti bende baştan kabul ettim işin içine girince eşimin kızacagini anladım,ben bu iş te yokum dedimAnlatmak istersen dinleriz her zaman
Bir an önce toparlanirsin insallah
Küçük ama başladım canim ücretsiz izin alamadim, rapor bitince iş başı basladiSen çalışıyor muydun canım,bebeğin daha çok küçük. İzinde falan değil misin.
Günaydın canim ❤Kızlar herkese günaydın
Ortim iyiyim sukur napim duse kalka calismaya çalışıyorum.Saricivcivcikcik civcivim nasılsın nasil gidiyo hayat iyimisin derslerini çalisiyomusun kaytariyonmu söyle bakalim şişko oldunmu kapidan geciyomusun halaaa
Ahh ahh.. bu ara azcik iradesizim ramazandan dolayı sanırım.. ramazandan sonra yapalım istersenCanım yine yapsak ya şeker orucu
Maşallah canim almamana sevindim iyiyiz sukur bizde kilo vermeye devam iste arada gelde ozletmeOrtim iyiyim sukur napim duse kalka calismaya çalışıyorum.
Yok sisko olmadim 800 gram verdim cumadan bu yana herseyi yiyorum az yiyorum düzeni oturttum
Sen nasilsin nasil gidiyo♥
Sagol canim ben de sevindim 300 kilo olmadan durabilmemeMaşallah canim almamana sevindim iyiyiz sukur bizde kilo vermeye devam iste arada gelde ozletme
Aaaaa nerden çıkardın eski ortimSen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?