Evet canım 3+1 140 mk nasip ins Allah sürpriz yapar gelir sıpaSen yemek yapınca tahmin ettim hadi darısı sana inşallah. Yeni eve yeni bebek yakışır. 3+1 mi ev?
Gordum eltim gormemmi sen bitanesin ben Elif'in sözüne bakmam işler başı kel şimşir o aslindaBen seni savundum zaten görmedin herhalde
Rabbim sağlıcakla oturmayı nasip etsin Hayırlı olsun ...Evi aldık arkadaslar giderken tatlı aldık çalışan bayan diye çayın yanına ben yemedim diyetteyim.dedim tşk ederim diyete ihtiyacın yokki dedi eski resmimi göaterdim bu senmisin dedi ne kadar yaşını büyük gosteriyor maşallah ne güzel olmuşsun resmen anne kız gibi devrim gecirmissin dedi o kadar iltifattan sonra tatlı yenirmi aşk ola sizehepinizden özür bekliyorum ayrıca bugün eltim gile yemek goturdum kaynanam dedi yeter daha diyet yapma ferace nin içine dusmus bir parça kalmışsın ayrıca eltimle koronadan dolayı 2 aya yakındır görüşmüyoruz cok.zayiflamissin hala diyettemisin dedi duyun bunları duyun görümcem dedi dün çaya gelince farkettim cok zayiflamissin bence yeter daha verme dedi
Canım Gülümsecim evmi aldınız pek giremediğim için kaçırdım geçmişte yapmadim hayırlı uğurlu olsunİhtiyaçtan satılık iş yeri var ev sahibinin borcu varmış o yüzden değerinin altında satış oldu canım Allah razı olsunn
İnşallah canımYazdığın için sağol canım, ben de zayıflayınca çok sevmiştim ama biraz aldım üstüne. İnşallah tekrar verip 5li kilolarda kalmaya calisacagim.
Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadiBugün kimse bana cevap vermedi
Sen kararından kaptanim, despotlukla yürümez bu işler. Tatlış kaptan iyidir
Gunduz pek keyfim yoktu canim okudum ama yazmadimBugün kimse bana cevap vermedi
Yaa oyle seyler demeyin yaaSen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Evet canim iki kızı kaldıAllah rahmet eylesin, arkadaşına da sabırlar versin canım. Geride küçük çocuğu var mıydı.
Konuşma tarzın çok yanliş canim it kelimesi hiçte hoş degil belki geride kaldi mesajin herkes okumamış olabilir neden oyle bir kelime kullaniyosun gecen seferde biraz sert konustun bence ilkönce konusma tarzını değiştirmenin gerekiyoSen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
Çok haklısın canım gelmem lazım ,gelmeyince motivasyon kaybida oluyo, ama çok yoruluyorum iş ev bebek alışmaya çalışıyorum, maalesef işten cikiyorum iftara kadar hemen yemek yapıyorum sonra bebeğimi seviyorum sonra uyku bende az uğramaktan memnun değilim canimeskibilezik yine gelmiyosun canim
Hayır canım kalp krizi çok ani olduYaaa başınız sağ olsun...hakkında hayırlısı deyince bir şeye karar vermeye çalışıyor sandım. Coronadan mı?
Canım yine yapsak ya şeker orucuÇok şükür çay zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?