Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rabbim sağlıcakla oturmayı nasip etsin Hayırlı olsun ...

4 mayıs
Sabah
4 zeytin
2 kş lor
Biraz omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase sulu köfte
Salata
1 dilim ekmek
1 br ayran ( her zaman ayran içiyorum yoğurt yiyorum yada cacık sebebi zıpzıp bilir benim küçük kızımın süt alerjisi vardı 1 yıl boyunca süt diyeti yapmak zorunda kaldım süt yoğurt peynir tereyağı yogurdun girdi poğaça kek herşey yasaktı halıyle calsiyum eksikliği oldu o yüzden depoları doldurmak için yiyorum içiyorum :) )

1 saat tempolu yürüyüş

Sen kararından kaptanim, despotlukla yürümez bu işler. Tatlış kaptan iyidir

Bugün kimse bana cevap vermedi
Gunduz pek keyfim yoktu canim okudum ama yazmadim
Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
Yaa oyle seyler demeyin yaa
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤

Sen yine iyisin benimle muhatap bile olmuyorlar it yerine bile konmuyorum bundan sonra menümü yazar menülere bakar çıkarım sohbet etmeye çalıştım olmadi
Konuşma tarzın çok yanliş canim it kelimesi hiçte hoş degil belki geride kaldi mesajin herkes okumamış olabilir neden oyle bir kelime kullaniyosun gecen seferde biraz sert konustun bence ilkönce konusma tarzını değiştirmenin gerekiyo

Çok haklısın canım gelmem lazım ,gelmeyince motivasyon kaybida oluyo, ama çok yoruluyorum iş ev bebek alışmaya çalışıyorum, maalesef işten cikiyorum iftara kadar hemen yemek yapıyorum sonra bebeğimi seviyorum sonra uyku bende az uğramaktan memnun değilim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…