Benimkinden küçükmüş Allah yardım etsin geçicek inşallah bugünlerde17aylik canim ama top söktürüyooo bana memeeee memeeee diye bagriyo evde
Kız sen hele.minnoşu nerden biliyon erzurum düğünlerinde sunnetlerinde asker uğurlama da olmazsa olmazıGece de mi gec yatiyo? Hele minnos minnos minnosyatip napcak cocuk hakli o yatinca evde parti veriliyo gibi hissediyodur
Amin canım hepimize,allah saglik versin atlatalimda hepsi gecerBenimkinden küçükmüş Allah yardım etsin geçicek inşallah bugünlerde
Tşk ederim Zeyno Allah razı olsun
O benim ortim hiçbir bilmezmiiiiKız sen hele.minnoşu nerden biliyon erzurum düğünlerinde sunnetlerinde asker uğurlama da olmazsa olmazı
Ben zaten sık sık girmiyorum çoğu şeyi görmüyorum tebrik ederim canımBugün kimse bana cevap vermedi
Fox da program var ya bende ordan biliyorum:)Kız sen hele.minnoşu nerden biliyon erzurum düğünlerinde sunnetlerinde asker uğurlama da olmazsa olmazı
Kaptanim sen mor sacli mi oldunGunaydin canim ❤
Meme vermicektin madem neden dogurdun kardesim de diyodur seninki o isigi gördum17aylik canim ama top söktürüyooo bana memeeee memeeee diye bagriyo evde
Iyiyim ben de cok sukur az stres az karantinanin sinavin verdigi bi sıkintı öyle gidiyoruzIyiyim canım 1 saat önce uyandim kızımla beraber yatakta oynuyoruz amin canım cok sağol sen nasilsin nasıl gidiyo
Bilmiymki nerden duydum uzun zamandir biliyorum amaKız sen hele.minnoşu nerden biliyon erzurum düğünlerinde sunnetlerinde asker uğurlama da olmazsa olmazı
Allah kolaylıklar versin canımKaptanim sen mor sacli mi oldungüsel olmussun ama
Meme vermicektin madem neden dogurdun kardesim de diyodur seninki o isigi gördum
Iyiyim ben de cok sukur az stres az karantinanin sinavin verdigi bi sıkintı öyle gidiyoruz
Bilmiymki nerden duydum uzun zamandir biliyorum amaerzurumda hic dugune gitmedim ama
Gerginlige gerek yok canim bazen insanlarin keyfi olmuyor mesela ben ramazanda keyifsiz oluyorum ,halim olmuyor bazen okuyourm geçiyorumGünaydın kizlar kaptanım sen gerektiği kadar cvb veriyorsun kimseden uzun uzun sohbet beklemedim bir bakarsanız iyice beğeni alıp geçistiriliyorum dikkat ederseniz ve bu bir kaç gün sürünce gerçekten artık sinirlerim bozuldu k.bakmayin burda ben kimseye laf etmedim sadece sitem ettim
menü güzel cnm4 mayıs
09.30
1 adet mantarlı omlet
2 sünme peynir
2 zisiyah zeytin
Öğlen ve akşam
Yarım tabak baklalı bulgur ve yoğurt
SU 3 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
30 dk pilates
Zipzip- @hasbeenandgone@happy_mom_
bende patlıcanı ekmeksiz yiyemem öyle daha lezzetli ama karışık sebzenin içinde olsa ekmek gözüm aramıyor4mayis pazartesi
Sabah
1yumurta,1dilim peynir,1kasik lor,5zeytin,1dilim ekmek,meyve suyu
Öğle
Yarım muz,5çilek,formcay
Aksam
5kasik patlican musakka,1kabak dolması,1kase cacık,yarim dilim ekmek(patlıcanı ekmeksiz yiyemiyorum)
3litre su,1turk kahvesi 3bitter,1maden suyu
30dk boosted
10dk cardio
dondurma ah dondurma bnimde Canim istiyor ama yemiyecem4 mayıs
Sahur 2 yumurta süt bir köfte bir parça dondurma 2 kaşık çorba yarım portakal ( sonuç: aç kalktım, doyamıyprum bi türlü)
İftar: kuruyemiş, çorba, bir köfte, salata, 2 yk bulgur pilavı.. dondurmanın da tadına baktım
Su: 1 litreyi geçti şu saate kadar
@selensu82 @happy_mom_
❤Gerginlige gerek yok canim bazen insanlarin keyfi olmuyor mesela ben ramazanda keyifsiz oluyorum ,halim olmuyor bazen okuyourm geçiyorum
Herkesin kendine gore derdi var bu hayatta burda stres atmaya geliyoruz
Konusmak istiyorsan sohbet etmek istiyorsan daha ılımlı cumleler secmelisin
Kaptani hacklemisler mi
Emojiden yaptim sadece yoksa halen sarisinimaptanim sen mor sacli mi oldungüsel olmussun ama
Evet zıplayan kız kaptanımızın temsili Bnde merak ettim
Resim koymayi dusundum de sildim sonrasinda az sonra ziplayan kiz gelir
Resim koyacaktım profile de vazgectim yeniden ziplayan kizi bulmam lazim :)))Evet zıplayan kız kaptanımızın temsili Bnde merak ettim
Aaaaa biz neden goremiyoz tabikiii pro degiliz dimeEmojiden yaptim sadece yoksa halen sarisinim
Resim koyacaktım ama vazgectim sonra iyi yakalamissin o ani :)))
Saniyeler icinde kaldirdim canim dur 2 dakioa senin icin koyayimAaaaa biz neden goremiyoz tabikiii pro degiliz dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?