Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok komik ya çok gülüyorum izlerken helal olsun titiz adam birazda bizim herifler öyle olsaymis ne olurdu kadiride deli ederler aynı ortama koysak halini dusunemiyorum
Valla ortasi yok galiba ya kadir gibi oluyo ya tam tersi benimkine temizlik yapmam lazimdi dün yapamadim diyorum bana göre hava hos bekar evim cok pisti benim aliskinim ben diyo
Geçen de eline viledayi verdim kendi istedi ilk kez hayret ben supurdum arkamdan sildi suya camasir suyu koyuyorum bu kadrck camasir suyuyla temizlenir mi ne biçim temizlik yapiyosun sen diyo dok dok aliriz yine korkma diyo gulmekten oldurdu beni sanki cok bilir kul gibi arada bi biz de bekar evinde yapiyoduk 3 ayda bi diyo

Kizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
Ben de almayi düşünüyorum ama bilgim yok ben de takip ediyim kenarda

Ben de almayi düşünüyorum ama bilgim yok ben de takip ediyim kenarda
Pratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldum

Pratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldum
Evet bende cocuk yok ama gercketn cok pratik oluyo kirinti dokulunce sinir oluyorum iki saat toplamaya. Bide esim cekirdek yerken falan da cok doküyo hergun onun icin supurge acmak cok zor

Evet bende cocuk yok ama gercketn cok pratik oluyo kirinti dokulunce sinir oluyorum iki saat toplamaya. Bide esim cekirdek yerken falan da cok doküyo hergun onun icin supurge acmak cok zor
Bir bakalım öneren olucakmi meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…