- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Valla ortasi yok galiba ya kadir gibi oluyo ya tam tersiÇok komik ya çok gülüyorum izlerken helal olsun titiz adam birazda bizim herifler öyle olsaymis ne olurdu kadiride deli ederler aynı ortama koysak halini dusunemiyorum
Hosgeldin canım katilabilirsin tabiki
Ilk sayfada kurallarimiz var onu okuyup formu doldurabilir misin
Ben de almayi düşünüyorum ama bilgim yok ben de takip ediyim kenardaKizlar şarjlı el makinası süpürgesi almak istiyorum bildiğiniz bir marka varmı ve bakıyorum 600 w olan var 130 hatta 18 w olan var şimdi bu woltlardan anlayan biri varmı alırken bunlar ne oluyor
ben kullanmiyorum canim alan kullanan vardir sen simdi buraya süpürge yazdin hemen öbür takımlardan gelirler cevap vermeye genelde oyle oluyo
Bu kız olmamış geri gönderin eski bizim kızı getirin geri kendimi buraya ait hissetmiyorumResim koymayi dusundum de sildim sonrasinda az sonra ziplayan kiz gelir
Selam canim gel gel dükkan herkese açik hosgeldinSelam hanımlar,
sizin takımda yer var mı ? Bende katılmak itiyorum. Katılmak istediğimi yazdım ama ilgili topiğe, size de sorıyım dedim
Diskalifiye olmadiysan tekrar yarismalara katilabiliyorsunzipzip çim ben eskiden de takımalarda yarışmıştım çook zaman oldu belki 10 seneden fazla. Şimdi nasıl olacak bilemedim, kabul edilir miyim.
Degisecegim simdi :)))Bu kız olmamış geri gönderin eski bizim kızı getirin geri kendimi buraya ait hissetmiyorum
Pratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldumBen de almayi düşünüyorum ama bilgim yok ben de takip ediyim kenarda
İyiki pro değilsinAaaaa biz neden goremiyoz tabikiii pro degiliz dime
Selam canim gel gel dükkan herkese açik hosgeldin
Evet bende cocuk yok ama gercketn cok pratik oluyo kirinti dokulunce sinir oluyorum iki saat toplamaya. Bide esim cekirdek yerken falan da cok doküyo hergun onun icin supurge acmak cok zorPratik oluyor çocuklar yemek yerken masa altina kırıntı düşürüyor bende bu yüzden su doldurup evi komple kenarlardan siliyirom yada 2 ci kez büyük makinayı çıkarıyorum artık gıcık oldum
Sen niye herkese galp gönderiyonSelam canim gel gel dükkan herkese açik hosgeldin
Z varSimdi bak profilime :)))
Simdi baktım 64.5 ile izne ayrilmissin 308. Etapta ,teşekkkür ederim şimdiden geldim saydım valla kendimi
Bir bakalım öneren olucakmi meraktayımEvet bende cocuk yok ama gercketn cok pratik oluyo kirinti dokulunce sinir oluyorum iki saat toplamaya. Bide esim cekirdek yerken falan da cok doküyo hergun onun icin supurge acmak cok zor
Kaldirdim sen begenmedin diye
Hoş geldinnnnnn canım aramızateşekkkür ederim şimdiden geldim saydım valla kendimi
Gülücük koymuştum emoji diye beyin nerden çıktıBir bakalım öneren olucakmi meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?