Hazırlığımı yapayım birlikte başlayalım canım. Ekmek falan yapayım ya da alayım, evde her şey beyaz unlu.Benim çok ihtiyacım var biri orti olsada yapsam hemen
Zipzip nerde bunuda sevmedim tuhafıma.gidiyor degişsekmiKaldirdim sen begenmedin diye
Biri bizi gözetliyorSabah sabah 12 misafir bugun herkes erkenden uyanmis galiba
Kiz bir dur resim indircem siteden cikamadimZipzip nerde bunuda sevmedim tuhafıma.gidiyor degişsekmi
Beni ozlemislerdirSabah sabah 12 misafir bugun herkes erkenden uyanmis galiba
Ben erkenciyim zaten cnm ama bugün kizlarin kahvaltısını erken verdim ve hiç iş yapmak istemiyorum evi topladim totomu kanepeyle buluşturdumSabah sabah 12 misafir bugun herkes erkenden uyanmis galiba
Hoş geldin cnmKatılma formum
Ad: Banu
Boy : 167
kilo : 67
hedef: 57
medeni durum : evli
meslek : tekstil ihracat firmasında yöneticiyim, ancak koronadan dolayı evdeyim
çocuk : 8 yaşında bir oğlum var
Daha önce takımda yarıştım, ama çok çok yıllar önceydi, 10 yıl vardır belki
Koronadan dolayı 2 aydır evde yemediğimiz kalmadı, kekler börekler, her türlü karbonhidrat ve hareketsizilk
Sağlık sorunum yok şükür
hem sağlıklı hemde güzel fiziğim olsun istiyorum
umarım eksik yoktur
Üzüldüm canım keşke daha çok iznin olabilseydi. Uzaktan çalışma sistemi de uygulamıyor öyleyse çalıştığın yer.Küçük ama başladım canim ücretsiz izin alamadim, rapor bitince iş başı basladi
Deseydin 3 ayda yapıyorsan şişeyi direk yerlere dökmen normalValla ortasi yok galiba ya kadir gibi oluyo ya tam tersibenimkine temizlik yapmam lazimdi dün yapamadim diyorum bana göre hava hos bekar evim cok pisti benim aliskinim ben diyo
Geçen de eline viledayi verdim kendi istedi ilk kez hayretben supurdum arkamdan sildi suya camasir suyu koyuyorum bu kadrck camasir suyuyla temizlenir mi ne biçim temizlik yapiyosun sen diyo dok dok aliriz yine korkma diyo gulmekten oldurdu beni sanki cok bilir kul gibi arada bi biz de bekar evinde yapiyoduk 3 ayda bi diyo
Ayy abla 67 de fazla değil tam idealsin boyunla ayyy bu kadar zayıflamak isteyenlere imreniyorumKatılma formum
Koronadan dolayı 2 aydır evde yemediğimiz kalmadı, kekler börekler, her türlü karbonhidrat ve hareketsizilk
Sağlık sorunum yok şükür
umarım eksik yoktur
Hosgeldin aramiza ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yaşıyorumKatılma formum
Sağlık sorunum yok şükür
umarım eksik yoktur
Simdi baktım 64.5 ile izne ayrilmissin 308. Etapta ,
64.5 a dustugun zaman yeniden listeye girebilirsin
Katılma formum
Sağlık sorunum yok şükür
umarım eksik yoktur
He bide bana bilmislik tasliyo sen de beni hic bilmez gibi sey yapma biz de *arada bi* yapiyoduk biliyorum diyo ciddi ciddiDeseydin 3 ayda yapıyorsan şişeyi direk yerlere dökmen normal
Seni aldatmam ben bilmiyomusun halaaaaSen niye herkese galp gönderiyon
Olur tabi ki hem tanismis kaynasmis oluriz bu süreçteo zaman 64,5 kg ya kadar takılıyım burda olur mu , hem de sürem dolmuş olur ?
Bilmem miSeni aldatmam ben bilmiyomusun halaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?