- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Hedef kilomuz aynı bende 65 olmak istiyorumhoş buldum seyhancım
Aferin tabii ama naçizane tavsiyem hiç pişirme evde. Olunca canın çekiyor. Kilerdeki stokları da erit ya da dağıt....Koca bir tepsiden 2 lokma yedim tek afferim bana dimi kizlar
canım mercimekli köfteyi ben kaçamak günümde yedim
hoşgeldinizBen takıma yeni geldim birlikte çok keyifle kilo vereceğimize inanıyorum
ben onları yedim sistimBende eskiden hep kilo alirdim artik yiyemiyorum
Karpuzu peynirle yicen ohhh missss bide Kipkirmizi olcak ayyyy şişmesin gene biyerim elimi yalayim
Hoş geldin Canim benim ıyiki geldin şuan kaç kilosunHoş bulduk canım
Hoş bulduk canım an itibari ile 84.5 kiloyumHoş geldin Canim benim ıyiki geldin şuan kaç kilosun
şuan ki kilon kaç seninHedef kilomuz aynı bende 65 olmak istiyorum
hoş buldum inşallah hep birliktehoşgeldiniz
İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
77 yle başlamıştım 72,5 şuan 72,4 du en son ama reglim şuan 4,5 kilo verdim ama disiplinli değilim heleki son haftalar bide almanyadayim çok geç açıyoruz orucu saat 9 da ara vermekde istemiyorum ipin ucu kaçar diyeşuan ki kilon kaç senin
hoş buldum inşallah hep birlikte
Gençliğin faydaları işte. Benim göbek dümdüz olmayacak malesef. Doğumdan sonra toparlanmadi sarkık kaldı.Zaten hep o bölgeden gitmiş bacaktan hiç verememiştim hep göbek kol :)
Ağrının sebebi belli mi canım, kalıcı bişey mi.Kaptanım dizim de ağrı var aslında daha çok arka bağlar o yüzden pilates yapıyorum
Hiçbir şey yapmasam da kendimi suçlu hissedicemgeçecek inş
Sorduğun için teşekkür ederim cnm bnm❤
Yaptım canım, ocakta kozledim. Yanında da lavaş vardı, güzel oldu. Sarımsakla aşk yaşıyorum, çok şükür oğlum da seviyor, her şeye koyuyorum..Bayılırım közlenmiş olan di mi kuzum...sarımsak unutma bak....
Kardeşimde 50 kg verdi onunda sarktı ama sporla düzeliyor abla demiştiGençliğin faydaları işte. Benim göbek dümdüz olmayacak malesef. Doğumdan sonra toparlanmadi sarkık kaldı.
Offff offf en sevdiğim salata ...biz onu yemek niyetine yerdik çocukken. Annem yufka ekmek yaptığı gün mutlaka ateşe patlıcan atardı taze sıcak bazlamayla yerdik...Yaptım canım, ocakta kozledim. Yanında da lavaş vardı, güzel oldu. Sarımsakla aşk yaşıyorum, çok şükür oğlum da seviyor, her şeye koyuyorum..
Bütün özel durumları aradan çıkardığına göre artık kaçamak yokmaşallah canım radarların acık iyi görmüşsün
O kaçamak cumadan sonra bir kere kaçamak hakkımız var ya haaa işte oydu
Bu da özel bir durum oldu ama daha yok tabiki inşallah cumaya 75 li rakamları görücem
Afiyet olsun zehra menün de güzel suyundaİyi geceler ❤
Menüm
4 Mayıs
Eki Görüntüle 2630583
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bol salata
2-3 kaşık mantı
1 lt detox suyu
1.5 litre normal su
5 Mayıs sahur
Eki Görüntüle 2630585
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık türlü
Bol salata
3 kaşık bulgur pilavı
1 litre detox suyu
Daha normal su içerim
1 tane sade kahve
Daha bi salata ve yarım havuç yemem gerekiyor :)
Yemek için hep bir bahanesi var varElini yalayınca sismiyor mu
Sevdigin seyleri soylede o konulari açmayalım :)))))
5mayis sali
Sahur(oruclu degilim cocuklarla yedim)
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,domates,salata,meyve suyu
Öğlen
Sütlü kahve,1elma
İftar
1kepce mercimek çorbası,etli mantarlı güveç,salata
3litre su,1turk kahvesi,1madensuyu
1top dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?