Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gulumse24 simdikkkk canim benim ben yarin kismetse süt yesilcay yapcam cunku persembe kismetse oruç tutcam sıcak soguk farkediyomu onu içerken yaptıktan sonra bide iftrada yemicez dime onagore bileyimde
Hiç farketmez ılık içersen daha güzel bağırsak çalıştırıyor her 2 saatte bir bardak içeceksin yemek yok sadece süt detoksu hadi bende sana katilayim yarın persembede yapayım çünkü regl gelmedi belki yeşil çay söker getirir hala sabit sayılırım iki ileri bir geri

@spor

Bugün ki iftar menüm

Su 1.5 lt
Spor
500 ip atlama
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi

Afiyet olsun canım. Bugün sıkıntı yok ama perşembe sakın böyle şeyler yeme ödem yapar

Islak kek olmamış kızlar da söyledi zaten

Dünki iftar menün az geldi bana bugün güzel afiyet olsun canım

Sus duymasinlar yedim azbisey dondurma ama simdi 2gun detox yapcam kaptana deme tamammi
Hmm seninki de guzel fikirmis canim bu arada çocuğunun dogum gunu kutlu olsun
Ortim dert ettigin bir top dondurma mi sakin ol
Bende eskiden hep kilo alirdim artik yiyemiyorum
Kaptanim bu aralar bende de öyle oluyo galiba midem kuculmeye basliyo yeniden istahsizim
Heeeee bende kilo alıyorum simdi yemeye dikkat ediyorum bitek yazin karpuzla dondurmaya dayanamam
Kimin ortisi buuuu
Bu benim ortim
hamileyken bukadar seye özenmemistim benyaaa yaliyom valla sismesinden iyidir
Ayy bizde de ele tükürüp gögse dokunulur gögüs sismesin diye

Bebelerin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım, nice güzel birlikte geçirecek yılları olsun.

Offff offf en sevdiğim salata ...biz onu yemek niyetine yerdik çocukken. Annem yufka ekmek yaptığı gün mutlaka ateşe patlıcan atardı taze sıcak bazlamayla yerdik...
Aynen ya biz de öyle yapardık. Onun tadı yok tabi ocakta yapilanda. O sıcacık ekmekle o mis gibi salata muhteşem. Yazın anneme gidince yapmak farz oldu.

Bir ara çok iyi spor yapiyordum ama düzelmedi malesef. Ameliyat paklar beni.
Bu sarkma tam olarak neden oluyo hamileyken cok mu kilo almistin? Herkeste mi oluyo kacisi yok mu yani sunu yapsan olmaz dicegin bisey varmi? Kafamda deli sorular
Insallah geçer seninki de

Bu sarkma tam olarak neden oluyo hamileyken cok mu kilo almistin? Herkeste mi oluyo kacisi yok mu yani sunu yapsan olmaz dicegin bisey varmi? Kafamda deli sorular
Ben 20 kilo aldım canım, 84 kilo ile doğuma gittim, aslında toparlanmisti kısmen ama kilo alıp 78 olunca tekrar düzelmedi. Altında karın kaslarim var ama

Ben 20 kilo aldım canım, 84 kilo ile doğuma gittim, aslında toparlanmisti kısmen ama kilo alıp 78 olunca tekrar düzelmedi. Altında karın kaslarim var ama
Sen gene iyi almissin ben 62hamile kaldim 95doguma girdim,ciktigimda 90ciktim hastaneden buraya katılmadan 85kadar dusebildim kafayi yemistim sonra sarkar tabiii bazilari kaç tane dogum yapiyo kız gibi dolaşıyor ama spor bayaaaa etkili oluyo

Sen benim gibi yemeye devam edersen canim ortimmm dogum kapısından gecemezsin

Oooo ne guzel iste
Sen benim gibi yemeye devam edersen canim ortimmm dogum kapısından gecemezsin
Yemiyorumki artik ortim sahuru bile zor yaptim aslinda canim yemek istemiyodu da yarin zor olur diye mecbur atistirdim

Oooo ne guzel iste

Yemiyorumki artik ortim sahuru bile zor yaptim aslinda canim yemek istemiyodu da yarin zor olur diye mecbur atistirdim
Neguzel iste ramazanda herkes kilo vercek sende dahil ohhh mis

Tamam canim sabaha kismetse baslayim barimm,yarinda oruç tutarimda sen neden halaaa olmadin sen kendini daha iyi bilirsin de bende merak ettim,git bi test al ilac falan icersin belki belkim hamilesindir

afiyet olsun cnm menün güzel
Benim gibisin sende bende 30 kilo aldım iki kızımda ama ben normal doğum yaptim 78 kiloyla eve geldim sonra da verdim ama göbekte sarkma falan hiç olmadi hatta benim le aynı günlerde 3 arkadaşım daha doğum onların göbeği sanki bir daha hamileymiş gibi duruyordu kilo vermelerine rağmen gitmedi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…