Günaydın tatlım ❤Günaydın kizlar
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın
Gunaydin canim olabilir belki dun detoks suyu yaptin miGünaydın kizlar fark ettimde ben spor yaptıktan sonra metobolizma daha iyi çalışıyor çünkü 2 gün doğru düzgün wc gitmedim ama dün spor yaptim Bugün gittim sanırım mekik çok iyi geliyor
Valla canim ben normalde ramazanda ya alirim ya sabit kalirim ya da cok cok yavas veririm. Bu ramazan sahlaninca şaşırdımNeguzel iste ramazanda herkes kilo vercek sende dahil ohhh mis
Yok cnm sadece limonlu su içtim Ama 3 gündür içiyorum hatta acaba zencefilli limonlu su içtim ondan mi diye düşündüm ama spor yapınca anladimGunaydin canim olabilir belki dun detoks suyu yaptin mi
O benm icin de geçerli. Mekik degil ama ip atlamak acayip iyi geliyodu bana hala öyle ne zaman atlasam siskinligim gidiyo.Günaydın kizlar fark ettimde ben spor yaptıktan sonra metobolizma daha iyi çalışıyor çünkü 2 gün doğru düzgün wc gitmedim ama dün spor yaptim Bugün gittim sanırım mekik çok iyi geliyor
Ben dün 500 ipO benm icin de geçerli. Mekik degil ama ip atlamak acayip iyi geliyodu bana hala öyle ne zaman atlasam siskinligim gidiyo.
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın tatlımGünaydınnnn
Günaydın kaptan sabah sabah acmissiniz gene dukkani uyusaydinizGunaydin canim ❤
GünaydınGünaydın tatlım
Gunaydin ablacım ❤Günaydın herkese
Aslinda geri uyuyacaktım tam uyurken annem geldi kalktim simdi :)))Günaydın kaptan sabah sabah acmissiniz gene dukkani uyusaydiniz
hoş buldum inşallahhh
Hoş buldumAramıza hoşgeldin.
Kolay gelsin ablaGüzel bi kahvaltı yaptim yumurtalı filan şimdi evimi temizleyip ütü yapacam inşallah gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?