- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Günaydın tatlım
Ben takıma yeni geldim birlikte çok keyifle kilo vereceğimize inanıyorum
selam , bende dün katıldım takıma, hepimize bol şans ve irade diliyorum
Koca bir tepsiden 2 lokma yedim tek afferim bana dimi kizlar
meyyalcim ellerine sağlık, kendine kötülük yapıyorsun , orada börek duracak ve yememek için direneceksin , yapmamak en iyisi.
Gençliğin faydaları işte. Benim göbek dümdüz olmayacak malesef. Doğumdan sonra toparlanmadi sarkık kaldı.
emin ol ki dümdüz olur inan bana, çok iyi bir spor programıyla sabretmek lazım tabi.
Ben dün 500 ip
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi yaptım ip atlamayı bende oneriyorum
çok iyi spor yapmışsın tebrikler
Sen de hoş geldingünaydın hanımlar
Günaydın ❤günaydın hanımlar
Günaydın orti dün ki menün nerde
Duzenli gelmeye devam edersen alirim tabikişöyle okudum da geçmişi, ne güzel menüler ve spor aktiviteleri vardı valla bravo
böyle devam ederse süper sonuçlar gelir , güzel bir takımdayım şükür
zip zip kaptanıııııım !
beni alıcanmı haftaya listeye 64,5 olursam
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr
Dayanabilecek misin sut detoksu zor olmaz mi canim2 gündür sahur yapmıyorum sadece iftardan iftara yiyorum menümü yazayımbugun yarın sut detoksu yapıyorum yazmama gerek varmi
Bende aksama süt süt süt yazcam2 gündür sahur yapmıyorum sadece iftardan iftara yiyorum menümü yazayımbugun yarın sut detoksu yapıyorum yazmama gerek varmi
Olmaz ins Allah beni tok tutuyor sabit gibi ileri geri uzatmaları oynuyorum kaç gündür de egl hala yok mecbur kaptanim sansimj deniycem belki yeşil.çay söktürürDayanabilecek misin sut detoksu zor olmaz mi canim
Nasil yaparsin bunu Gülümse hayir olmamis4 Mayıs sahur
Eki Görüntüle 2630798
İftar Eki Görüntüle 2630799
5 Mayıs iftar Eki Görüntüle 2630801
2 gün üst üste carbon yemişim.yeni fark ettim corbadan sadece 1 kaşık aldım erişte makarnaya daldım çorba soğudu içmedim dün 1 saat yürüyüş yaptım
Yaaaaa allah askina git bir test al öldurcem seniOlmaz ins Allah beni tok tutuyor sabit gibi ileri geri uzatmaları oynuyorum kaç gündür de egl hala yok mecbur kaptanim sansimj deniycem belki yeşil.çay söktürür
Valla normalde pirinç pilavı makarna yemezdim nasıl oldu bende anlamadım kaç gündür yoğun geçiyor daldım galiba normal menü gibi hazirlamisim tabagimi bende şimdi yazarken farkettimNasil yaparsin bunu Gülümse hayir olmamisvücuda karbonhidrat yüklemesi yapmis resmen
Hava öyle kotu yagmur yağıyor karanlık kapıya atsalar gitmemYaaaaa allah askina git bir test al öldurcem seni
Seni kesicem belki birsey varyaaa offf sinirlerimi bozdun hicmi gelmiyoooo hamile değilsen kekik suyu ic çigbiber yeee getiriyor ama hamileysen olmaz oyuzden diyorum senide sıkıntı yapti benide acabami diye,kardesim simdi o şekilde hamile bak 2bucuk oldu allah isteyince tüp bebek degil normalde olurHava öyle kotu yagmur yağıyor karanlık kapıya atsalar gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?