Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kardeşinde demi leke geliyor

2 gündür sahur yapmıyorum sadece iftardan iftara yiyorum menümü yazayım bugun yarın sut detoksu yapıyorum yazmama gerek varmi

gülümsecim biraz iddialı ve çok az beslenme gibi geldi yine en iyi kendini sen tanırsın, ama sağlık önemli olan canım ya

Yaz sen sana desin yalanmi soylucem sana yaz ozelden ona taniyo seni zaten merak etme takipte git doktora diyoz dime cikmazsa bile icin rahat eder bizde
Kız çok yağmur yağıyor yarın gideyim olmazsa şemsiyemde yok sabah erkenden giderim öğleden sonraya sonuç çıkar

ay iki lafın belini kıralım diye geldim kimse yok muuuu ?

çok eskiden kimler var konu da görülebiliyordu, ama şimdi göremiyorum

ben mi bakmasını bilmiyorum yoksa pro üye falan mı olmak lazım acep ?
Burdayım.ben canım dedikodu varsa her daim hazır ve nazır burdayim

kaptancım gelmezmiyim, valla bugün de fena başladım sabah sporumu tam gaz yaptım şahane sağlıklı bir kahvaltı yaptım.

bende kıskanır cuma bildirim yaparım
Guzel bir baslangic yaptin haftaya 64.5 kesin geliyor
Yaz sen sana desin yalanmi soylucem sana yaz ozelden ona taniyo seni zaten merak etme takipte git doktora diyoz dime cikmazsa bile icin rahat eder bizde
Arada goruyorum bizi takip ediyor
ay iki lafın belini kıralım diye geldim kimse yok muuuu ?

çok eskiden kimler var konu da görülebiliyordu, ama şimdi göremiyorum

ben mi bakmasını bilmiyorum yoksa pro üye falan mı olmak lazım acep ?
Dun kalabalikti takim bugun biraz durgun gibi
Sadece pro uyeler gorebiliyor ama pro uye gizliyse onlari göremiyoruz

Guzel bir baslangic yaptin haftaya 64.5 kesin geliyor

Arada goruyorum bizi takip ediyor

Dun kalabalikti takim bugun biraz durgun gibi
Sadece pro uyeler gorebiliyor ama pro uye gizliyse onlari göremiyoruz
Eder benim kardesim kimin kardesisinir olmus gitmiyo doktora diye kendi simdi hamile yaaa ondan

Eder benim kardesim kimin kardesisinir olmus gitmiyo doktora diye kendi simdi hamile yaaa ondan
Bana yazsaydiya ben bilmiyordum.onunda lekelenme yaşadığını bugün yarın gelir diye ihmal ettim yalan yok gerçi ben 4 aylik düşük yapmıştım ondada iş yaptiktan sonra.lekelenme olurdu kendimi yordugumda şimcik aklıma.geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…