Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oda hep fitil kullandı nebilim aklima simdi geldi sen olurum diyosun diye diyim dedim simdik cokmu kötü ettim

Burdayım.ben canım dedikodu varsa her daim hazır ve nazır burdayim

yapalım da ben de pek tanımıyorum ki, sen anlatıcan artık bende haberdar olucam, ama en bomba haber sende sanırım, bakalım bebiş haberi var sanki ne biliyim ?

valla şekerim ben dün geldim, fazla kalmıycam 3 ay olmadan mezun olurum

fena iddialıyım burada da çok iyi menüler sporlar gördüm güzel takımdayım yani,

selam

dün tanışamadık sanırım yeni damladım buraya ikizlerin doğumgünü kutlu olsun, paylaşımlarından menüler sporlar havada uçuyor valla bayıldım

Takimdan mezun olunca yine gelirsin özlersin bizi

Menü güzel cnm afiyet olsun

Kuzum bebelerin doğum.gunu kutlu olsun birlikte nice yıllar nasip etsin ins Allah aklıma.gelmisken yazayim balık hafızam onutuyorum

Takimdan mezun olunca yine gelirsin özlersin bizi

takıma daha girmeden mezun ettim ya kendimi ben de çok güldüm sevdim burayı, valla beni işe çağırmadıkları sürece takılırım burada

ama iş başlarsa ayrılmak zorunda kalırım, hiç gidesim yok valla 30 sene çalıştıktan sonra yeter diyo insan, bana karantina iyi geldi, evimle vakit geçirdim resmen,

Ayyyy evet bende yazcaktim nice mutlu senelere bebeklerinin iykiii doğmuşlar iykiii senin gibi anneleri var, Zeynolin44 senin bebeninde vardi sanirim bazen görmezden gelebiliniyo mesajlar iykiii doğmuşlar

İns Allah canım guzel haberler veririm nasip.diyelim hoş geldin demiştim sanırım demediysemde tekrar hoş geldin aramıza burası bağımlılık yapıyor rüyalarına bile gire biliriz diyim sana bu ara işler kesat ramazan ayı diye pek dedikodu yok karı koca kavgasından başka

Daha yeni yapilmisti sanki kotu olmus canim
Bir tarafı oturmamış kalkık aşırı ve sağ altta renk dalgalanması var nasip degilmiş orjinalıne 700 istiyor tel zaten 1800. Yan sanayisini taktırdım durumumuz yok diye bilekliğimi bozdurdum 1000 tl ye ekrana verdik 350 kalanı da kiranın yarısına gider artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…