- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
oda hep fitil kullandı nebilim aklima simdi geldi sen olurum diyosun diye diyim dedim simdik cokmu kötü ettimBana yazsaydiya ben bilmiyordum.onunda lekelenme yaşadığını bugün yarın gelir diye ihmal ettim yalan yok gerçi ben 4 aylik düşük yapmıştım ondada iş yaptiktan sonra.lekelenme olurdu kendimi yordugumda şimcik aklıma.geldi
Sen 5lt yap ancak yeter üstten sen iç alttan dana
Ne yeşil çaylar ictim ben bisey olmaz dedigin gibi dana oldu artik oSen 5lt yap ancak yeter üstten sen iç alttan danakız yeşil çay bebeyi etkilemez.demi
Ne guzel yürüyüş yapmissinHello kızlarrrr 1 saat yürüdüm geldim
Nasılsınız? İyi misiniz? Yemekler yapıldı mı?
Saricivcivcikcik teşekkürler cnm ama 1 değil ikizler bir erkek bir kız
sonngulen güzel dileğin için teşekkür ederim cnm
Burdayım.ben canım dedikodu varsa her daim hazır ve nazır burdayim
Daha yeni yapilmisti sanki kotu olmus canimEkranda sorun yaşıyorum gene yarın başka ekran takılıcak ay yüzüm gülmedi şu telefonlardan benim
Hello kızlarrrr 1 saat yürüdüm geldim
Takimdan mezun olunca yine gelirsin özlersin biziyapalım da ben de pek tanımıyorum ki, sen anlatıcan artık bende haberdar olucam, ama en bomba haber sende sanırım, bakalım bebiş haberi var sanki ne biliyim ?
valla şekerim ben dün geldim, fazla kalmıycam 3 ay olmadan mezun olurum
fena iddialıyım burada da çok iyi menüler sporlar gördüm güzel takımdayım yani,
Menü güzel cnm afiyet olsunmeyyalim haklısın yazıyım dünü
sabah: 10,30
2 kaşık yoğurt + 2 kaşık yulaf + yarım yeşil elma + 2 ceviz + tarçın
ara :14.30
bir kahve fincanı beyaz leblebi
saat 17.00
yarım porsiyon yeşil salata 2 kaşık haşlanmış nohut
saat 20,00
1 adet biber dolma 1 kaşık yoğurt
1,5 lt ödem suyu + lt su
spor :
50 dakika eliptik
8 dakika karın egzersizi ( 8 * 30 hareket )
Kuzum bebelerin doğum.gunu kutlu olsun birlikte nice yıllar nasip etsin ins AllahHello kızlarrrr 1 saat yürüdüm geldim
Takimdan mezun olunca yine gelirsin özlersin bizi
Ayyyy evet bende yazcaktim nice mutlu senelere bebeklerinin iykiii doğmuşlar iykiii senin gibi anneleri var,Hello kızlarrrr 1 saat yürüdüm geldim
Menü güzel cnm afiyet olsun
İns Allah canım guzel haberler veririm nasip.diyelim hoş geldin demiştim sanırım demediysemde tekrar hoş geldin aramıza burası bağımlılık yapıyor rüyalarına bile gire biliriz diyim sana bu ara işler kesat ramazan ayı diye pek dedikodu yok karı koca kavgasından başkayapalım da ben de pek tanımıyorum ki, sen anlatıcan artık bende haberdar olucam, ama en bomba haber sende sanırım, bakalım bebiş haberi var sanki ne biliyim ?
valla şekerim ben dün geldim, fazla kalmıycam 3 ay olmadan mezun olurum
fena iddialıyım burada da çok iyi menüler sporlar gördüm güzel takımdayım yani,
Bir tarafı oturmamış kalkık aşırı ve sağ altta renk dalgalanması var nasip degilmiş orjinalıne 700 istiyor tel zaten 1800. Yan sanayisini taktırdım durumumuz yok diye bilekliğimi bozdurdum 1000 tl ye ekrana verdik 350 kalanı da kiranın yarısına gider artıkDaha yeni yapilmisti sanki kotu olmus canim
Yok yok hala leke şeklinde bugün 10. GünBugün oruç tutmuyorum okadar alışmışım ki tutmaya sadece su başka bişi istemiyor canım bugün adet olucam diye tutmadım zaten sabah 9da da geldi reglim.
Gulumse24 sen oldunmu bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?