Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah kolaylık versin canım geçim çok zor malesef

selam

dün tanışamadık sanırım yeni damladım buraya ikizlerin doğumgünü kutlu olsun, paylaşımlarından menüler sporlar havada uçuyor valla bayıldım
Hoşgrldin teşekkür ederim
Kızkar sayesinde kendimi denetliyorum iyi ki varlar

Kuzum bebelerin doğum.gunu kutlu olsun birlikte nice yıllar nasip etsin ins Allah aklıma.gelmisken yazayim balık hafızam onutuyorum
Ayyyy evet bende yazcaktim nice mutlu senelere bebeklerinin iykiii doğmuşlar iykiii senin gibi anneleri var,@Zeynolin44 senin bebeninde vardi sanirim bazen görmezden gelebiliniyo mesajlar iykiii doğmuşlar
Çok teşekkürler kızlarrbüyüdüler 4 oldular
Yok yok hala leke şeklinde bugün 10. Gün
Kız sen neden bir test yapmıyorsunçocuklardan sonra hamile kaldım sandım dı Allahım napcaz didim bnm eşimin haberi olmadan bile test yapmışlığım var
Kız adresi yolla test alıp yollucam

ay iki lafın belini kıralım diye geldim kimse yok muuuu ?

çok eskiden kimler var konu da görülebiliyordu, ama şimdi göremiyorum

ben mi bakmasını bilmiyorum yoksa pro üye falan mı olmak lazım acep ?
bende şimdi geldim cnm ne yapayim iki küçük kızım var onların uğraşı bitmiyor ki sen ne yapıon nasılsın
gerçekten bu karantina bi yandan iyi oldu bi yandanda kötü oldu çocuklar için evde hapis kaldılar
mersi şekerim haftaya listedeyim ona göre kaptan tamam dedi
Ben listedeyim tatlım

Tmm olmazsa akşam acile gidicem yoksa sabah doktora.gidicem söz ben testlere pek güvenmiyorum 5 aylık hamile komşum test yaptı negatif doktora gitti 5 aylık hamile olduğu çıktı

Keseni bile görürsün inşallah gittiğinde lekelenme kızımda yaşadım progestanla durdurdu doktorum
Ben normal adet oldum ilk kızıma hamileyken ilk adetimi oldum aradan 10 gün geçti yine adet olunca şaşırdım bildiğiniz adet kanıydı. Ikinci kizimda da çok lekelenme oldu dr gitmeden test aldım hamileydim dr gittim daha yeni düşük tehliken var her hafta başı randevu verdi 3 ay olmadan durdu lekelenme

Wavvvvv mezun olcam hemen diyosun tebrik ederim cokkk iddalisin, ama kalici olabilirsin burda merak etme bagimlilik yapar,
Ben filiz 3cocuk annesiyim 18yasinda Kızım,13yasinda Oğlum,17aylik bir Kızım daha var,37yasindayim bursada yasiyorum gelirsen beklerim yarismaci arkadaslara basirilar dilerim

Bu sayede bende seni tanımış oldum abla

filizcim napıyım bu iş gazla oluyor bende kendimi gazlıyorum işte. maşallah 3 çocuk annesi şapka çıkarıyorum böyle annelere. Ben bir taneyle zirve yaptım bitti

şimdi varsa yoksa o tabi ki okuluydu gelişimiydi ihtiyaçları falan filan

Bursanın ufak tefek taşları

Herkesin bünyesi farklı canım benim 1 hafta sürdü az az sildikçe gelen kahve ve pembe idi kan görmedim hiç ikinci kızımda lekelenme yaşamadım mesela hiç

Kimi icin karantina iyi olurken kimi icin kotu oldu
Calisma hayatina erken atılmışsın belki emekli olursun artik
Gecim zor Allah yardimciniz olsun canim Insallah esinde kisa surede isine döner
menü spor bildirimi bir sonraki gün yapılıyor dimi
Gun icinde yada ertesi gun sabahında yapıyoruz genelde menu bildirimlerini

İnşallah canım cok sağol herkes normal yaşantısına döner umarım bu koronada biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…