Testte yaptırmadın dimi deli kız sen gebe olabilrsinYok yok hala leke şeklinde bugün 10. Gün
Allah kolaylık versin canım geçim çok zor malesefBir tarafı oturmamış kalkık aşırı ve sağ altta renk dalgalanması var nasip degilmiş orjinalıne 700 istiyor tel zaten 1800. Yan sanayisini taktırdım durumumuz yok diye bilekliğimi bozdurdum 1000 tl ye ekrana verdik 350 kalanı da kiranın yarısına gider artık
Korona olmasaydı iyidi de işte eşim 3 ay olcak ücretsiZ izinde otelde çalışıyordu ilk vakada kapadılar oteli amin canım allah hepimizn yardımcısı olsunAllah kolaylık versin canım geçim çok zor malesef
Ayyyy ins Allah ağzın bal yesin ne diyim doktor gebelik yok derse moralim bozulacak burda en azından bir umut ola bilirsin diyorsunuzTestte yaptırmadın dimi deli kız sen gebe olabilrsin
Keseni bile görürsün inşallah gittiğinde lekelenme kızımda yaşadım progestanla durdurdu doktorumAyyyy ins Allah ağzın bal yesin ne diyim doktor gebelik yok derse moralim bozulacak burda en azından bir umut ola bilirsin diyorsunuz
Hoşgrldinselam
dün tanışamadık sanırım yeni damladım buraya ikizlerin doğumgünü kutlu olsun, paylaşımlarından menüler sporlar havada uçuyor valla bayıldım
Kuzum bebelerin doğum.gunu kutlu olsun birlikte nice yıllar nasip etsin ins Allahaklıma.gelmisken yazayim balık hafızam onutuyorum
Çok teşekkürler kızlarrAyyyy evet bende yazcaktim nice mutlu senelere bebeklerinin iykiii doğmuşlar iykiii senin gibi anneleri var,@Zeynolin44 senin bebeninde vardi sanirim bazen görmezden gelebiliniyo mesajlar iykiii doğmuşlar
Kız sen neden bir test yapmıyorsunYok yok hala leke şeklinde bugün 10. Gün
şöyle okudum da geçmişi, ne güzel menüler ve spor aktiviteleri vardı valla bravo
böyle devam ederse süper sonuçlar gelir , güzel bir takımdayım şükür
zip zip kaptanıııııım !
beni alıcanmı haftaya listeye 64,5 olursam
bende şimdi geldim cnm ne yapayim iki küçük kızım var onların uğraşı bitmiyor ki sen ne yapıon nasılsınay iki lafın belini kıralım diye geldim kimse yok muuuu ?
çok eskiden kimler var konu da görülebiliyordu, ama şimdi göremiyorum
ben mi bakmasını bilmiyorum yoksa pro üye falan mı olmak lazım acep ?
gerçekten bu karantina bi yandan iyi oldu bi yandanda kötü oldu çocuklar için evde hapis kaldılartakıma daha girmeden mezun ettim ya kendimi ben de çok güldüm sevdim burayı, valla beni işe çağırmadıkları sürece takılırım burada
ama iş başlarsa ayrılmak zorunda kalırım, hiç gidesim yok valla 30 sene çalıştıktan sonra yeter diyo insan, bana karantina iyi geldi, evimle vakit geçirdim resmen,
Ben listedeyim tatlımmersi şekerim haftaya listedeyim ona göre kaptan tamam dedi
Tmm olmazsa akşam acile gidicem yoksa sabah doktora.gidicem sözHoşgrldinteşekkür ederim❤
Kızkar sayesinde kendimi denetliyorum iyi ki varlar
Çok teşekkürler kızlarrbüyüdüler 4 oldular
Kız sen neden bir test yapmıyorsunçocuklardan sonra hamile kaldım sandım dı Allahım napcaz didim bnm eşimin haberi olmadan bile test yapmışlığım var
Kız adresi yolla test alıp yollucam
Ben normal adet oldum ilk kızıma hamileyken ilk adetimi oldum aradan 10 gün geçti yine adet olunca şaşırdım bildiğiniz adet kanıydı. Ikinci kizimda da çok lekelenme oldu dr gitmeden test aldım hamileydim dr gittim daha yeni düşük tehliken var her hafta başı randevu verdi 3 ay olmadan durdu lekelenmeKeseni bile görürsün inşallah gittiğinde lekelenme kızımda yaşadım progestanla durdurdu doktorum
Wavvvvv mezun olcam hemen diyosun tebrik ederim cokkk iddalisin, ama kalici olabilirsin burda merak etme bagimlilik yapar,yapalım da ben de pek tanımıyorum ki, sen anlatıcan artık bende haberdar olucam, ama en bomba haber sende sanırım, bakalım bebiş haberi var sanki ne biliyim ?
valla şekerim ben dün geldim, fazla kalmıycam 3 ay olmadan mezun olurum
fena iddialıyım burada da çok iyi menüler sporlar gördüm güzel takımdayım yani,
Bu sayede bende seni tanımış oldum ablaWavvvvv mezun olcam hemen diyosun tebrik ederim cokkk iddalisin, ama kalici olabilirsin burda merak etme bagimlilik yapar,
Ben filiz 3cocuk annesiyim 18yasinda Kızım,13yasinda Oğlum,17aylik bir Kızım daha var,37yasindayim bursada yasiyorum gelirsen beklerimyarismaci arkadaslara basirilar dilerim
Sağol canim temizlik bitti ütü zamanıKolay gelsin abla
Wavvvvv mezun olcam hemen diyosun tebrik ederim cokkk iddalisin, ama kalici olabilirsin burda merak etme bagimlilik yapar,
Ben filiz 3cocuk annesiyim 18yasinda Kızım,13yasinda Oğlum,17aylik bir Kızım daha var,37yasindayim bursada yasiyorum gelirsen beklerimyarismaci arkadaslara basirilar dilerim
Herkesin bünyesi farklı canım benim 1 hafta sürdü az az sildikçe gelen kahve ve pembe idi kan görmedim hiç ikinci kızımda lekelenme yaşamadım mesela hiçBen normal adet oldum ilk kızıma hamileyken ilk adetimi oldum aradan 10 gün geçti yine adet olunca şaşırdım bildiğiniz adet kanıydı. Ikinci kizimda da çok lekelenme oldu dr gitmeden test aldım hamileydim dr gittim daha yeni düşük tehliken var her hafta başı randevu verdi 3 ay olmadan durdu lekelenme
Kimi icin karantina iyi olurken kimi icin kotu oldutakıma daha girmeden mezun ettim ya kendimi ben de çok güldüm sevdim burayı, valla beni işe çağırmadıkları sürece takılırım burada
ama iş başlarsa ayrılmak zorunda kalırım, hiç gidesim yok valla 30 sene çalıştıktan sonra yeter diyo insan, bana karantina iyi geldi, evimle vakit geçirdim resmen,
Gecim zor Allah yardimciniz olsun canim Insallah esinde kisa surede isine dönerBir tarafı oturmamış kalkık aşırı ve sağ altta renk dalgalanması var nasip degilmiş orjinalıne 700 istiyor tel zaten 1800. Yan sanayisini taktırdım durumumuz yok diye bilekliğimi bozdurdum 1000 tl ye ekrana verdik 350 kalanı da kiranın yarısına gider artık
Gun icinde yada ertesi gun sabahında yapıyoruz genelde menu bildirimlerinimenü spor bildirimi bir sonraki gün yapılıyor dimi
İnşallah canım cok sağol herkes normal yaşantısına döner umarım bu koronada biter.Kimi icin karantina iyi olurken kimi icin kotu oldu
Calisma hayatina erken atılmışsın belki emekli olursun artik
Gecim zor Allah yardimciniz olsun canim Insallah esinde kisa surede isine döner
Gun icinde yada ertesi gun sabahında yapıyoruz genelde menu bildirimlerini
Sizemi gelsem acabaAkşama ne pisirecez hatun kişiler sipagetti makarna et doner hazır corbami yapsam hazır bende detoks yaparken yesinler
Gelmeyenin kaynanası yatıya gelsin mahsur kalsınSizemi gelsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?