- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gene bir karbonhidrat var tabiki sen yemicegin icin sorun olmazAkşama ne pisirecez hatun kişiler sipagetti makarna et doner hazır corbami yapsam hazır bende detoks yaparken yesinler
Bende sanami gelsem sırf korili tavuk içinGene bir karbonhidrat var tabiki sen yemicegin icin sorun olmaz
Bende....
Mercimek çorbası var
Körili kremalı tavuk
Bulgur Pilavı
Spungle
Salata
İçecek
Tabikiiii ben yemicem yarina kismet
Aynen cnm değişiyor ama lekelenme düşük tehlikesi değilse kirli kanmış vücut onu hamilelikte atıyormuşHerkesin bünyesi farklı canım benim 1 hafta sürdü az az sildikçe gelen kahve ve pembe idi kan görmedim hiç ikinci kızımda lekelenme yaşamadım mesela hiç
Keşke gelebilsen nekadanda guzel olur ama bende yiyemicem cocuklar istedi diye yapcam cokk yazik olcak kendi adimaBende sanami gelsem sırf korili tavuk için
Magduruzda mağduruzKeşke gelebilsen nekadanda guzel olur ama bende yiyemicem cocuklar istedi diye yapcam cokk yazik olcak kendi adima
günaydın hanımlar
Kızlar hoş geldiniz.Sen de hoş geldin
Aynen cnm değişiyor ama lekelenme düşük tehlikesi değilse kirli kanmış vücut onu hamilelikte atıyormuş
Gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrr
Günaydın ve mutlu öğleden sonralariniz olsun canlarım.Günaydın canim ❤
Hayırlı günler ablacim hoşgeldinGünaydın ve mutlu öğleden sonralariniz olsun canlarım.
Hadi bakalım cumayi sabirsizlikla bekliyormKızlar inşallah cumaya süper bir eksiyle gelicem öyle görünüyor az önce tartıldımcuma günü ödül diye bi dondurma da yiyecem
❤❤Günaydın ve mutlu öğleden sonralariniz olsun canlarım.
Kızlar hoş geldiniz.
Hayırlı olsun diyet baslangiciniz inşallah sağlıklı kilo verirsiniz.
Sen bizi çokmu sevdinnnnTeşekkürlerTakım şahane enerji yüksek!
Bizde napalım incelelim öyleyse
Sen bizi çokmu sevdinnnn
Evin icinde tur atiyorum az hareket edeyim diye:)Nörüyonuz millet?
Sabah beri okuyup okuyup çıkıyorum bişey yazmadığımı yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?