Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım bişey sorucam. Yarışma sonuçlarına baktım da burada aktif sohbettekilerin çoğu listede yok sen dahil. Anlamadım ben bu işi
Ben 1.5 yildir kaptanlik yapiyorum her kaptan listede olacak diye bir kural yok :)))
Donem donem listeye girdigim oldu ama su an listeye girmeyi düşünmüyorum 57 kiloyum
Su an listede 10 kisi var ama.herkes ayni oranda aktif olamiyor

Hareket şart kaptan bol bol turla bende kızımla dışardayım yine. Az sonra eve götürür yıkar yatırırım sonra yemek yapacağım nasipse. Bugün oruçluyum çok şükür
Ohh ne guzel bende balkona cikiyorum gunes icin :)))
Hareket sart gercekten adim sayim dustu 4-5 gundur artirmam lazim:))

Ben 1.5 yildir kaptanlik yapiyorum her kaptan listede olacak diye bir kural yok :)))
Donem donem listeye girdigim oldu ama su an listeye girmeyi düşünmüyorum 57 kiloyum
Su an listede 10 kisi var ama.herkes ayni oranda aktif olamiyor
Bende 57 olsam listede ne işim var tabi vaaay be kaptanım helal olsun darısı başıma

Bak 57 dedin bi fena oldum dur ben 64,5 hemen olıyım başka çare yok

Ohh ne guzel bende balkona cikiyorum gunes icin :)))
Hareket sart gercekten adim sayim dustu 4-5 gundur artirmam lazim:))
Hava guzelmi genelde Ankara yağışlı olunca burasıda yağışlı oluyordu buraya geceden beri yağmur yağıyor içim daraldi karanlıkta tam uyuma havası

Bende 57 olsam listede ne işim var tabi vaaay be kaptanım helal olsun darısı başıma

Ama boyum kisa onu hatırlatayim kizlar beni vuracak yakında
1.58 boyum aslinda 55 e dussem.guzel olacak ama bakalim ramazanda kilo veriyorum.yavas yavas

43 yaşında valla baya enerjili gurdüm seni maşallah benim içim.gecmis düşünmedim degil.senin yarın kadar motive ola.bilsem bana yeter değil Ağustos hazirana mezun olurdum yahu

Gunes var simdi canim ama.aksama yağabilir burda da genelde gunes sonrasi yagis oluyor bu ara
Dün burası felaket sıcaktı sonra bir yagmur başladı sonra.bir güneş açtı ısındı arabadan inene kadar 4 mevsim yaşadım bizim.bu yandaki manyak yine enerji.depolamis.attigi.kahkaha sesi.bizim evde yankılanıyor orada neler oluyor acep duvara kulakmi versem

Burasida oyle oluyor yaa bu mevsim boyle geciyor

O enerjiyi nerden buluyor ki bir sormak lazım:))

Hadi bakalım cumayi sabirsizlikla bekliyorm

❤❤
inşallah benden bi halt olucak bu cuma
o kadar azimlisin ki öylede bir gaz verdin ki artık nasıl coştuysam artık gitti yağlar gaz alınca eridi
Teşekkürler Takım şahane enerji yüksek!

Bizde napalım incelelim öyleyse
vayy abla sen sevdin bizi hadi hadi iyisin yine takim arkadaşlarım hepsi birer dahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…