Evin icinde tur atiyorum az hareket edeyim diye:)
Ben 1.5 yildir kaptanlik yapiyorum her kaptan listede olacak diye bir kural yok :)))Kaptanım bişey sorucam. Yarışma sonuçlarına baktım da burada aktif sohbettekilerin çoğu listede yok sen dahil. Anlamadım ben bu işi
Ohh ne guzel bende balkona cikiyorum gunes icin :)))Hareket şart kaptan bol bol turlabende kızımla dışardayım yine. Az sonra eve götürür yıkar yatırırım sonra yemek yapacağım nasipse. Bugün oruçluyum çok şükür
Bende 57 olsam listede ne işim var tabi vaaay be kaptanım helal olsun darısı başımaBen 1.5 yildir kaptanlik yapiyorum her kaptan listede olacak diye bir kural yok :)))
Donem donem listeye girdigim oldu ama su an listeye girmeyi düşünmüyorum 57 kiloyum
Su an listede 10 kisi var ama.herkes ayni oranda aktif olamiyor
Hava guzelmi genelde Ankara yağışlı olunca burasıda yağışlı oluyordu buraya geceden beri yağmur yağıyor içim daraldi karanlıkta tam uyuma havasıOhh ne guzel bende balkona cikiyorum gunes icin :)))
Hareket sart gercekten adim sayim dustu 4-5 gundur artirmam lazim:))
Ama boyum kisa onu hatırlatayim kizlar beni vuracak yakındaBende 57 olsam listede ne işim var tabi vaaay be kaptanım helal olsun darısı başıma
Bak 57 dedin bi fena oldum dur ben 64,5 hemen olıyım başka çare yok
Gunes var simdi canim ama.aksama yağabilir burda da genelde gunes sonrasi yagis oluyor bu araHava guzelmi genelde Ankara yağışlı olunca burasıda yağışlı oluyordu buraya geceden beri yağmur yağıyor içim daraldi karanlıkta tam uyuma havası
43 yaşında valla baya enerjili gurdüm seni maşallah benim içim.gecmis düşünmedim degil.senin yarın kadar motive ola.bilsem bana yeter değil Ağustos hazirana mezun olurdum yahuBende 57 olsam listede ne işim var tabi vaaay be kaptanım helal olsun darısı başıma
Bak 57 dedin bi fena oldum dur ben 64,5 hemen olıyım başka çare yok
Dün burası felaket sıcaktı sonra bir yagmur başladı sonra.bir güneş açtı ısındı arabadan inene kadar 4 mevsim yaşadımGunes var simdi canim ama.aksama yağabilir burda da genelde gunes sonrasi yagis oluyor bu ara
Burasida oyle oluyor yaa bu mevsim boyle geciyorDün burası felaket sıcaktı sonra bir yagmur başladı sonra.bir güneş açtı ısındı arabadan inene kadar 4 mevsim yaşadımbizim.bu yandaki manyak yine enerji.depolamis.attigi.kahkaha sesi.bizim evde yankılanıyor orada neler oluyor acep duvara kulakmi versem
He valla çok merak ediyorum canlı yayinmi yapıyor napiyor bı kahkaha atıyor bı müslüm ferdi suyloyor anlamadımBurasida oyle oluyor yaa bu mevsim boyle geciyor
O enerjiyi nerden buluyor ki bir sormak lazım:))
Inşallah Rabbim gönlüne göre verir ❤Gulumse24 10 gündür lekelenmesi var ve gebelik süphesi var onu konusuyoruz :) aynen doktorum da aynısını demişti taze kan olmadığı sürece korkma demişti
Ablam cüz verdi çok okudum biraz buraya takılıp çıkacam kızlara yemek yedirecem seni sormalı cankuşNörüyonuz millet?
Sabah beri okuyup okuyup çıkıyorum bişey yazmadığımı yeni farkettim
inşallah benden bi halt olucak bu cumaHadi bakalım cumayi sabirsizlikla bekliyorm
❤❤
o kadar azimlisin ki öylede bir gaz verdin ki artık nasıl coştuysam artıkMeyyalcim bravo sana sakın bozma hele bu iki gün , tartı çok haindir küçücük bir kaçamak yapsanda cuma yüzünü güldürmeyebilir aman ha spor sağlıklı beslenme , oldu bu iş
Baaak sana uğur getirdim demiştim
vayy abla sen sevdin bizi hadi hadi iyisin yine takim arkadaşlarım hepsi birer dahiTeşekkürlerTakım şahane enerji yüksek!
Bizde napalım incelelim öyleyse
Ablam cüz verdi çok okudum biraz buraya takılıp çıkacam kızlara yemek yedirecem seni sormalı cankuş
AHhhaaa Aldın başa belayıKızı dışarı çıkardım şimdi eve sokamıyorum
14 nisanda baslamissin canimZipzip- aşkım benim ben ne zaman başladım tekrar tarih aklımda değil
O zaman bna maşallah cnm eğer istediğim gibi olursa cuma günü bir ayda 6 kilodan fazla vermiş oluyorum14 nisanda baslamissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?