Tam bir ayda değil hatta14 nisanda baslamissin canim
Sen bayağı almışsın canım gerçekten, benimkine de doktor fazla aldın diyordu zaten. Sporu doğumdan ssonra yapsak giderdi belki de benimki gec kaldı artık.Sen gene iyi almissin ben 62hamile kaldim 95doguma girdim,ciktigimda 90ciktim hastaneden buraya katılmadan 85kadar dusebildim kafayi yemistim sonra sarkar tabiii bazilari kaç tane dogum yapiyo kız gibi dolaşıyor ama spor bayaaaa etkili oluyo
Kız 43 değil 46 yım43 yaşında valla baya enerjili gurdüm seni maşallah benim içim.gecmis düşünmedim degil.senin yarın kadar motive ola.bilsem bana yeter değil Ağustos hazirana mezun olurdum yahu
Artık hep az bugün fazladan ben bulgur yedimAfiyet olsun canım. Bugün sıkıntı yok ama perşembe sakın böyle şeyler yeme ödem yapar
Islak kek olmamış kızlar da söyledi zaten
Dünki iftar menün az geldi bana bugün güzel afiyet olsun canım
Çok karıştırma boyu felan 57 sin iyidirAma boyum kisa onu hatırlatayim kizlar beni vuracak yakında
1.58 boyum aslinda 55 e dussem.guzel olacak ama bakalim ramazanda kilo veriyorum.yavas yavas
Yaptigin pastadan yemeyeceksin degil mi :))Artık hep az bugün fazladan ben bulgur yedimf
Belki ramazan sonrasi 55 belki daha da altina düşebilirimÇok karıştırma boyu felan 57 sin iyidir
Ama 55 olsan fena olmaz hani
Sen karar ver kaptanımYaptigin pastadan yemeyeceksin degil mi :))
Belki ramazan sonrasi 55 belki daha da altina düşebilirim
Burda en cok 51 e kadar dustum sonrasında geri aldim :)
Hangi videolardan yapiyorsunAyıptır söylemesi 30 dakikalık geberik basen bacak çalıştım geberdim
Eee naparsın prensesler gibi zayıflanmıyor
Cuma gunu olsaydi izin verirdim ama bugun yasakSen karar ver kaptanım
64.5 ile gel bu hafta listeye alalim :)))Ben kaçtım yarın gelirim artık hepinize iyi akşamlar
Kaçamak yok haaa cuma geliyor ona göre
Kaptanım benide al listeye noolur meyyal fena laf çaktı bana ben listedeyim diyerekten
Video değil bir programa katılmıştım koçluk programına onun 12 haftalık 2 beden incel kitabı var ondan başladım haftada 3 günHangi videolardan yapiyorsun
Gelmeyen noolsun, meyyaaaaal64.5 ile gel bu hafta listeye alalim :)))
Iyi aksamlar gorusuruz
Guzelmis olculerini aldin mi bakalim ne kadar inceleceksinVideo değil bir programa katılmıştım koçluk programına onun 12 haftalık 2 beden incel kitabı var ondan başladım haftada 3 gün
Video olarak ta her sabah 8 dakika karın brasilian diye bişey var , basende de tanya nın 4 dakika egsersizi bunlar sabah kalkar kalkmaz fixGuzelmis olculerini aldin mi bakalim ne kadar inceleceksin
Supersin gercekten ne guzel spor yapiyorsun yeniden spor yarismalarina mi donsek sen bizi motive edersinVideo olarak ta her sabah 8 dakika karın brasilian diye bişey var , basende de tanya nın 4 dakika egsersizi bunlar sabah kalkar kalkmaz fix
Üzerinede eliptik
Haftada 3 günde işte bu program
E yeter şimdilik vücut alışsın sonra daha agresif programlar yapmayı planlıyorum
Kaptancım aldın ya beni listeye pek bi sevindim
64.500 ü vericem sana söz
Yarışmacılar kim taniyozmuSupersin gercekten ne guzel spor yapiyorsun yeniden spor yarismalarina mi donsek sen bizi motive edersin
Yarışmacılar kim taniyozmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?