Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen bayağı almışsın canım gerçekten, benimkine de doktor fazla aldın diyordu zaten. Sporu doğumdan ssonra yapsak giderdi belki de benimki gec kaldı artık.

43 yaşında valla baya enerjili gurdüm seni maşallah benim içim.gecmis düşünmedim degil.senin yarın kadar motive ola.bilsem bana yeter değil Ağustos hazirana mezun olurdum yahu
Kız 43 değil 46 yım bu gidişle 47 de yaklaşıyor yavaş yavaş
Hadi be güzelim madem burdasın demek istiyorsun fazlalıklarından kurtulmak , sana engel olan ne var ki hadi yaparsın olmazsa yine denersin pes etmek yok

Kadının gücü kimsede yok

Artık hep az bugün fazladan ben bulgur yedim f

Guzelmis olculerini aldin mi bakalim ne kadar inceleceksin
Video olarak ta her sabah 8 dakika karın brasilian diye bişey var , basende de tanya nın 4 dakika egsersizi bunlar sabah kalkar kalkmaz fix

Üzerinede eliptik

Haftada 3 günde işte bu program

E yeter şimdilik vücut alışsın sonra daha agresif programlar yapmayı planlıyorum

Kaptancım aldın ya beni listeye pek bi sevindim
64.500 ü vericem sana söz

Supersin gercekten ne guzel spor yapiyorsun yeniden spor yarismalarina mi donsek sen bizi motive edersin

Slm kızlar nasılsınız
Kaldığımız yerde bir ölü var bugün itibari ile okulumuzun müdürünün annesi kalp krizi dendi test de alınmış yıkanmış gömülmüş baya da katılım olmuş sonra sonuç gelmiş ki pozitif (
Tüm ilçe 14 gün karantinaya alınıyor bu geceden itibaren pozitif vakalarda artmaya başladı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…