- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Slm kızlar nasılsınız
Kaldığımız yerde bir ölü var bugün itibari ile okulumuzun müdürünün annesi kalp krizi dendi test de alınmış yıkanmış gömülmüş baya da katılım olmuş sonra sonuç gelmiş ki pozitif(
Tüm ilçe 14 gün karantinaya alınıyor bu geceden itibaren pozitif vakalarda artmaya başladı burda
Tam bitti derken bu hiç iyi olmamış dikkat edin kendinize canımSlm kızlar nasılsınız
Kaldığımız yerde bir ölü var bugün itibari ile okulumuzun müdürünün annesi kalp krizi dendi test de alınmış yıkanmış gömülmüş baya da katılım olmuş sonra sonuç gelmiş ki pozitif(
Tüm ilçe 14 gün karantinaya alınıyor bu geceden itibaren pozitif vakalarda artmaya başladı burda
Sen napiyon bonus gorunmuyorsun artık iyimisin nasıl geçiyor ramazanne beter hastalıktı ya
Yan hakem ben ben benBen düdük çalarım
Yarismacilari diger takimlardan toplayacağımYarışmacılar kim taniyozmu
Allah rahmet eylesin keske cenazeye bu kadar yogun kalabalik almasalardiSlm kızlar nasılsınız
Yok eşim gelmedi dahaGülümse test yapmadın mı hala
öküzün biri hastaneden kapmış aileye bulaştırmış durmamış köyüne gitmiş 10 hane gezmiş hepsi pozitifTam bitti derken bu hiç iyi olmamış dikkat edin kendinize canım
Bonus ramazanda geldi geciyor artik menülerini bekliyorumBen düdük çalarım
Sen napiyon bonus gorunmuyorsun artık iyimisin nasıl geçiyor ramazan
İyi fikir eğlenceli geçecek deseneYarismacilari diger takimlardan toplayacağım
Allah rahmet eylesin keske cenazeye bu kadar yogun kalabalik almasalardi
Tedbirli davranmayi birakmamak lazim
öküzün biri hastaneden kapmış aileye bulaştırmış durmamış köyüne gitmiş 10 hane gezmiş hepsi pozitif
Şimdiye kadar tek tük vaka çıkmıştı bir kişi mahfetti ortalıgı
Ben bu hastaneden kacanlari anlamıyorum yaa amaciniz ne tedaviden niye kacar bir insanöküzün biri hastaneden kapmış aileye bulaştırmış durmamış köyüne gitmiş 10 hane gezmiş hepsi pozitif
Şimdiye kadar tek tük vaka çıkmıştı bir kişi mahfetti ortalıgı
hayırlı haberler ver inşallahYok eşim gelmedi daha
Eşime söyledim.gelirken alacak şansıma bugün yağmur durmuyor evden cikamadim birde bu testi günün her vakti yapa bilirmiyim yoksa sabah ilk idrarlami yapayımİyiyim gülomburalardayım aslındada girmedim takıma. Okudum şimdi bi durumun varmış önce bi idrar testi yapsana
Bonus ramazanda geldi geciyor artik menülerini bekliyorum
Eşime söyledim.gelirken alacak şansıma bugün yağmur durmuyor evden cikamadim birde bu testi günün her vakti yapa bilirmiyim yoksa sabah ilk idrarlami yapayım
Dua edinhayırlı haberler ver inşallah
Yazarsan daha dikkatli yersin canimPek düzgün değilki zipzip bi öyle bi böyle yazayım mı yinede? Bu cuma görücez bakalım eksi grlcek mi
O zaman sabahı beklesinler 10. Gündür bekliyorlar zatınİlkle daha belirgin olurda varsa zaten her türlü çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?