Ahhahahahah bi çatal da mı yohhhhCuma gunu olsaydi izin verirdim ama bugun yasak
Yersen 30 dakika leslie boosted yaparsın
hoş buldum inşallahKızlar hoş geldiniz.
Hayırlı olsun diyet baslangiciniz inşallah sağlıklı kilo verirsiniz.
aynıyım bendeNörüyonuz millet?
Sabah beri okuyup okuyup çıkıyorum bişey yazmadığımı yeni farkettim
Ayıptır söylemesi 30 dakikalık geberik basen bacak çalıştım geberdim
Eee naparsın prensesler gibi zayıflanmıyor
Cuma tartidan once yap belki izine ayirirzO zaman sabahı beklesinler 10. Gündür bekliyorlar zatınşunun şurasinda cumaya ne galdi canım
Ahhahahahah bi çatal da mı yohhhh
Evet çok güzel bi biçimde yandıNe biçim güzel yanmıştı o öyle
1 catal olabilir ama daha fazlası yokAhhahahahah bi çatal da mı yohhhh
Tamam kaptanımmm sadece bi böyük çatal yerim yeter1 catal olabilir ama daha fazlası yok
1 dilimi cuma tarti sonrası yersin
Yiyince başın göğe erecekmi yiye yiye bu hale gelmedikmi yiyeceginizi biliyorsanız yapmayın hele bu ara sende sürekli kaçamak var yok sana pastaAhhahahahah bi çatal da mı yohhhh
Su servis catallarindan olmasin daTamam kaptanımmm sadece bi böyük çatal yerim yeter
Yavvv hayatımda ilk defa yapmısım tadına bakmadan bitsin mi yaniYiyince başın göğe erecekmi yiye yiye bu hale gelmedikmi yiyeceginizi biliyorsanız yapmayın hele bu ara sende sürekli kaçamak var yok sana pasta
Bir kaç tane aldır şimdi yap sabahda yaparsın. Ben oğlumda akşam yapmıştım pozitif çıkmıştı.Eşime söyledim.gelirken alacak şansıma bugün yağmur durmuyor evden cikamadim birde bu testi günün her vakti yapa bilirmiyim yoksa sabah ilk idrarlami yapayım
Ne goydum ne goydumEvet çok güzel bi biçimde yandıama sadece bana galp koydun...
Bu söylediğine kim inanır hemde 1 çatal1 catal olabilir ama daha fazlası yok
1 dilimi cuma tarti sonrası yersin
Yok o kadar bekleyemeyiz çatlarız vallaCuma tartidan once yap belki izine ayirirz
Ev aldık borcumuz var 1 tane yeter çıkarsa çıkar çıkmazsa canı ister sizin dilinizden kurtulmuş olurumBir kaç tane aldır şimdi yap sabahda yaparsın. Ben oğlumda akşam yapmıştım pozitif çıkmıştı.
Kaptan benden kurtulmanın derdinde o sayede başından savacak beni cohhh beklerYok o kadar bekleyemeyiz çatlarız valla
Test kaç paraki ordaEv aldık borcumuz var 1 tane yeter çıkarsa çıkar çıkmazsa canı ister sizin dilinizden kurtulmuş olurum
Ahhh soylemeyeydin bi çatal yedim derdim şimdi olmaz yalan olurSu servis catallarindan olmasin da
Bak aklında olmayani aklına soktuSu servis catallarindan olmasin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?