Yenilen pehlivan güreşe doymazmışYavvv hayatımda ilk defa yapmısım tadına bakmadan bitsin mi yanikaç para harcadım ona ben ahhh ahhhh söylesem otur hemen basına hepsini ye o para ziyan olmasın dersin
Hiç test almadim canım bilmiyorum fiyatları şaka bı tarafa 1 tane gelirken test alirmisin dedim onuda unutmazsa şayetTest kaç paraki orda
Ha burada eviniz hayırlı olsun canım. Yazıcam yazıcam dedim unutdum
Hiç test almadim canım bilmiyorum fiyatları şaka bı tarafa 1 tane gelirken test alirmisin dedim onuda unutmazsa şayetcok sağol Allah razi olsun
Gülümse sabah erkenden yap garanti olsun bir tane alacaksa...Hiç test almadim canım bilmiyorum fiyatları şaka bı tarafa 1 tane gelirken test alirmisin dedim onuda unutmazsa şayetcok sağol Allah razi olsun
Kiz senden niye kurtulayim hamilelik izni oluyor ya bebeğini düşündümKaptan benden kurtulmanın derdinde o sayede başından savacak beni cohhh bekler
Öyle yapicam abla sabahı bekleyin bu arada sabah ne zaman oluyor sahurdan sonramı öglenmiGülümse sabah erkenden yap garanti olsun bir tane alacaksa...
Doğmamış çocuğa don biçtigimiz yetmedi 2 dk da izne bile ayrıldımKiz senden niye kurtulayim hamilelik izni oluyor ya bebeğini düşündüm
Namazdan sonra oluyor...Öyle yapicam abla sabahı bekleyin bu arada sabah ne zaman oluyor sahurdan sonramı öglenmi
Tmm abla sabah sahurdan sonra yapayım yoksa şimdi rüyamda 9 ayı bitirir doğuma bile giderimNamazdan sonra oluyor...
Süt detoksu geçen sefer işe yaramamisti sende yoksa yanlış mı hatırlıyorum... Ramazan'da kötü etkilemez değil mi...Doğmamış çocuğa don biçtigimiz yetmedi 2 dk da izne bile ayrıldım
Sabah beri 2 bardak içtim abla yeşil çay gebelikte iyi degilmis bıraktım icmedim geçen defa odemim çoktu abla ödemi tamamen atmıştımSüt detoksu geçen sefer işe yaramamisti sende yoksa yanlış mı hatırlıyorum... Ramazan'da kötü etkilemez değil mi...
Tmm abla sabah sahurdan sonra yapayım yoksa şimdi rüyamda 9 ayı bitirir doğuma bile giderim
Oo ne güzel ikisi bi arada olmuşHello kızlarrrr 1 saat yürüdüm geldim
Nasılsınız? İyi misiniz? Yemekler yapıldı mı?
Saricivcivcikcik teşekkürler cnm ama 1 değil ikizler bir erkek bir kız
@snglmlk güzel dileğin için teşekkür ederim cnm
Biz çatladik o çatlamadi sinirlerimi zıplatti zaten
evet ya çok zor vermek almakta harika ama pastalar tatlılar süperAyıptır söylemesi 30 dakikalık geberik basen bacak çalıştım geberdim
Eee naparsın prensesler gibi zayıflanmıyor
Hadi bakalım hiç sanmıyorum ama neyseee bilemiyorum artıkGelmeyen noolsun, meyyaaaaal
Bence sahurda normal kahvaltini yap canim surekli ayaktasin kizin emiyorGulumse24 sütten baska birsey yemek yok diyilmi kahve icerim sanirim hep su ictimde baska bisey yok sahurda yicemmi ben acaba
Bugün boyle nasil dayandiysam vallahaaa bakma dondurma çikolata yedim diye yaptim yoksa bana gore degil tansiyonum dusuyo hemen ama iyiyim cumaya birazda oksa eksi gelmem lazimBence sahurda normal kahvaltini yap canim surekli ayaktasin kizin emiyor
Aman dikkat et canim sagligin daha onemli detokslara gerek yokBugün boyle nasil dayandiysam vallahaaa bakma dondurma çikolata yedim diye yaptim yoksa bana gore degil tansiyonum dusuyo hemen ama iyiyim cumaya birazda oksa eksi gelmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?