Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama oyle cocugumun dogum gününe pastasina hiç acimam
Ben cocugumun olur kendimin esmin anamin babamin kaynanamin kayinbabamin pastasi olsun hic farketmez acimam gozunun yasina bakmam bosuna balik etli olmadik eeyy turk erkegi bi balik etli kiz kolay olunmuyor kıymetimizi bilin

Aslinda zamaninda sirf bu yuzden acmistik orayi zor oluyor dediler ama yeniden konusuruz bu konuyu

Ben cocugumun olur kendimin esmin anamin babamin kaynanamin kayinbabamin pastasi olsun hic farketmez acimam gozunun yasina bakmam bosuna balik etli olmadik eeyy turk erkegi bi balik etli kiz kolay olunmuyor kıymetimizi bilin
allahimyaa hep yeeee sen

Gulumse24 canim detoxun bittimi bugunde yaptinmi debana bakam nerdesin gel seni görüyorum pro olmasamda iç sesim buralarda diyooo
Detoksu içmedim yeşil çay yoğun olduğu için evde degilim canım detoks yapmadım ailemin yanindayim memlekete geldim

bugün kizi disarda gezdirirkene telefonum düştü köşeden catladi 2hafta once ekran koruyucusun cikarmistim çokkk catladi diye bu hiçte hoş olmadi 5sene once almistim seviyorumda telefonumu buzamanda alamicam

Biz ne çokmusuz ama gelen giden belli

Selam canım kaç gündür fırsat bulamıyorum netim de azdı bu arada tartı da acayip her mekanda farklı tartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…