- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben cocugumun olur kendimin esmin anamin babamin kaynanamin kayinbabamin pastasi olsun hic farketmez acimam gozunun yasina bakmamAma oyle cocugumun dogum gününe pastasina hiç acimam
Aslinda zamaninda sirf bu yuzden acmistik orayi zor oluyor dediler ama yeniden konusuruz bu konuyuZipzip- kaptanım ramazan geçince şu menüleri diğer tarafa yazsak yine olmaz mı
Arkadaşlar tartışalım bunu
Bazen geçmişi okuyamıyorum mesela
O zmn geriye dönüp bulmak çok zor oluyor bilmiyorum siz ne diyorsunuz
allahimyaa hep yeeee senBen cocugumun olur kendimin esmin anamin babamin kaynanamin kayinbabamin pastasi olsun hic farketmez acimam gozunun yasina bakmambosuna balik etli olmadik eeyy turk erkegi bi balik etli kiz kolay olunmuyor kıymetimizi bilin
Detoksu içmedim yeşil çay yoğun olduğu için evde degilim canım detoks yapmadım ailemin yanindayim memlekete geldimGulumse24 canim detoxun bittimi bugunde yaptinmi debana bakam nerdesin gel seni görüyorum pro olmasamda iç sesim buralarda diyooo
Etiket yapsamda girmedikten sonra gormezler ki
anladım canim tamam ozamanDetoksu içmedim yeşil çay yoğun olduğu için evde degilim canım detoks yapmadım ailemin yanindayim memlekete geldim
offff offfffEtiket yapsamda girmedikten sonra gormezler ki
Ama etiket yapacagim canim
Ortim niye boyle yapiyosun beraber kimin oldugu farketmeksizin acimayiz yeriz pastayi demedik miallahimyaa hep yeeee sen
Ben Çocuğumun dedim sen sülalenin pastasini yiyon amaOrtim niye boyle yapiyosun beraber kimin oldugu farketmeksizin acimayiz yeriz pastayi demedik mi
Ya sussana rezil ettin beni susBen Çocuğumun dedim sen sülalenin pastasini yiyon ama
Cok catlamadiysa idare eder canum bencebugün kizi disarda gezdirirkene telefonum düştü köşeden catladi 2hafta once ekran koruyucusun cikarmistim çokkk catladi diye bu hiçte hoş olmadi 5sene once almistim seviyorumda telefonumu buzamanda alamicam
köşeden gitti ancakkk bu benim zilli zarifeee alip atmazsaaa kirilmaz dahadaCok catlamadiysa idare eder canum bence
Meme vermezsen atar ona göreköşeden gitti ancakkk bu benim zilli zarifeee alip atmazsaaa kirilmaz dahada
Evet öyle yapiyo zaten bugunlerde 2memeyi aç diyo cani hangini isterse onu emcekmis hanfendiMeme vermezsen atar ona göre
Biz ne çokmusuz ama gelen giden bellisidelya
E Elif_Eylul
Gulumse24
eskibilezik
Zeynolin44
fattylamb94
madamhd
@Meyyal Hayyal
Findikfaresi123
Youlost16
Kmsl Hnd
retro_hippo
H hasbeenandgone
N nuruze
Firslayd
sportie
Bonus
NefesYaren
selensu82
happy_mom_
Huzurvermeyolunda
Kizlar yarin bildirimizlerini en gec 17.00 a kadar bekliyorum lutfen dikkate alin saati sonrasinda zorluk yaşıyorum
Yarın tarti ile olculerimizi alalim ne kadar inceldigimizi olculerle gorelim
Selam canım kaç gündür fırsat bulamıyorum netim de azdı bu arada tartı da acayip her mekanda farklı tartıyorsidelya
E Elif_Eylul
Gulumse24
eskibilezik
Zeynolin44
fattylamb94
madamhd
@Meyyal Hayyal
Findikfaresi123
Youlost16
Kmsl Hnd
retro_hippo
H hasbeenandgone
N nuruze
Firslayd
sportie
Bonus
NefesYaren
selensu82
happy_mom_
Huzurvermeyolunda
Kizlar yarin bildirimizlerini en gec 17.00 a kadar bekliyorum lutfen dikkate alin saati sonrasinda zorluk yaşıyorum
Yarın tarti ile olculerimizi alalim ne kadar inceldigimizi olculerle gorelim
Hic gulcegim yoktuEvet öyle yapiyo zaten bugunlerde 2memeyi aç diyo cani hangini isterse onu emcekmis hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?