- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Valla ben de onu dusunuyodumBiz ne çokmusuz ama gelen giden belli
kiz oglan 13yasinda 2memeyide accakmisim oyle gezcez inek sandi yavrum beni hayir deyip agliyo kapatincaHic gulcegim yoktu
Aynen oyle canimBiz ne çokmusuz ama gelen giden belli
Su sisesi ile denedin mi canim tarti mi bozuluyor acabaSelam canım kaç gündür fırsat bulamıyorum netim de azdı bu arada tartı da acayip her mekanda farklı tartıyor
Ablaminki de öyleydi cok zor birakti bağımlı gibi biseydikiz oglan 13yasinda 2memeyide accakmisim oyle gezcez inek sandi yavrum beni hayir deyip agliyo kapatinca
Vallahi kaynanamdayım 2 tane var biri eczane usulü diğeri digital anlamadım yarın su şişesi ile ölçeyim bakalımAynen oyle canim
Su sisesi ile denedin mi canim tarti mi bozuluyor acaba
Tamam canimVallahi kaynanamdayım 2 tane var biri eczane usulü diğeri digital anlamadım yarın su şişesi ile ölçeyim bakalım
Bende sütlü kahvesiz duramayanlardanimAblaminki de öyleydi cok zor birakti bağımlı gibi biseydisinir krizine giriyodu emmeyince
Benm kahve krizim gibi bisey
İnek gibi aç dolan evdeEvet öyle yapiyo zaten bugunlerde 2memeyi aç diyo cani hangini isterse onu emcekmis hanfendi
Kimin ortisi buuuuu
Zaten yakinda lıngır lıngır dolaşcam evdeİnek gibi aç dolan evde
Valla gözümün önüne geldiZaten yakinda lıngır lıngır dolaşcam evde
Allahim yarabbim siz yine o evreleri atlattiniz büyüttünüz cocukları E Elif_Eylul benim o kadar gözümde buyuyoki. Bunlari hazir buyumus olarak marketten alamiyo muyuzİnek gibi aç dolan evde
Evet evet gözrengine kadar secme hakkin var reyonlarda hemen git al cumartesi günü kapali marketlerAllahim yarabbim siz yine o evreleri atlattiniz büyüttünüz cocukları [USER=977686]@Eliff Eylull[/USER] benim o kadar gözümde buyuyoki. Bunlari hazir buyumus olarak marketten alamiyo muyuz
Anam uslu olsun valla kendime zor bakiyom ben bide ona nasil bakcam bilmiymEvet evet gözrengine kadar secme hakkin var reyonlarda hemen git al cumartesi günü kapali marketler
Benim biraz sarkar canısı işten 5 de çıkıyorum@s i d e l y a
E Elif_Eylul
Gulumse24
@eskibilezik
@Zeynolin44
@fattylamb94
madamhd
@Meyyal Hayyal
@Findikfaresi123
@Youlost16
Kmsl Hnd
@retro_hippo
H hasbeenandgone
@nuruze
@Firslayd
@sportie
@Bonus
@Nefes yaren
selensu82
@happy_mom_
@Huzurvermeyolunda
Kizlar yarin bildirimizlerini en gec 17.00 a kadar bekliyorum lutfen dikkate alin saati sonrasinda zorluk yaşıyorum
Yarın tarti ile olculerimizi alalim ne kadar inceldigimizi olculerle gorelim
Sorun degil canim eve gelince bildirim yaparsinBenim biraz sarkar canısı işten 5 de çıkıyorum
Ortim napıyorsun ne yedin bugün fıstıkBenim biraz sarkar canısı işten 5 de çıkıyorum
7 mayıs
09.10
2 karabuğday patlağı üstüne labne üstüne hindi füme
1 yumurta
13.00
3 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım tabak kabak ve yoğurt
19.00
1 dilim yaş pasta
Su yazamadım bugün
Spor 30 dk pilates yapıcam oğlan uyursa inş
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Bunu dusunmedik nasıl yapalim onerisi olan vsr mıZipzip- kaptanım nerelerimizi ölçücez
Ve nsl?
Mesela bnm memeler çamaşırsız göbeğimdeçamaşırlı mı free mi. Ölçücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?