Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama kendi kendini temizleyen toz tutmayan ev istiyorum
Günaydın orti ❤Günaydın ❤❤❤
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
An itibariyle sabah sporumu bitirdim
Bak bu hafta 1. Olucaz kaçamak falan yapmayın nasılsa hafta ortası toparlarım diye
Ben şahane bir eksiye gelicem ona göre
Valla Benim totomun yer gördüğü yok ben adim sayar açsam bozulurEvin icinde adim mi atilir derdim 4 bin adim attim devam edecegim :)))
Ee cocuklar olunca cok normal ben kac gundur iftara kadar yerimden kalkmiyordum :))Valla Benim totomun yer gördüğü yok ben adim sayar açsam bozulur
Annen bi şey demiyor muEe cocuklar olunca cok normal ben kac gundur iftara kadar yerimden kalkmiyordum :))
kilo almadın mı ya kaptancımEe cocuklar olunca cok normal ben kac gundur iftara kadar yerimden kalkmiyordum :))
Yok canım birsey demiyor evde yapacak bir is olmuyor iftara yakin yardim ediyorum tabi kiAnnen bi şey demiyor mu
57.4 dum 58 e ciktim ama artik dikkat edecegim canimkilo almadın mı ya kaptancım
Kolay gelsin canımTemizlik anca bitti
Kızıma biraz ders çalıştırıp ✍✍yemek faslına geçeceğim
çok almamışsın canımYok canım birsey demiyor evde yapacak bir is olmuyor iftara yakin yardim ediyorum tabi ki
57.4 dum 58 e ciktim ama artik dikkat edecegim canim
Aynen cook almadim hava soguktu yatmak bana yaramadi :))çok almamışsın canım
Bende bende bendeÇok mu şey istiyorum bilmiyorum ama kendi kendini temizleyen toz tutmayan ev istiyorum
Burda Yağmur yağıyor Erzurum'a kar yağmış millet ilk defa kar görmüş gibi duruma koymuşlar görmemişlerAynen cook almadim hava soguktu yatmak bana yaramadi :))
Bugun hava guzel neyseki ısınıyor havalar
Az suyla.ictigim.zaman bi kaç kez yaptı evet canım
Tugcenin videosu buCanım seni biliyorum tabiki ama resmini hiç görmemişim.
Tabi spor çok etkili ben de yapıyorum bu zamana kadar leslie boosted yaptım ama sıkıldım artık
Bu videoya başladım daha yorucu 15 dk olmasına rağmen.
59a düşünce de jillian yapacağım inşallah sıkılaşma için.
Ölçülerimi hiç beğenmiyorum
Dünden düğün çorbası etli kuru fasulye pirinç pilavı tatlida Etimek tatlısı yaptım sahura pogaca yoğurdum simdi onu pisiricemNe pisiriyosunuz hanimlar mantar köftesi deneyeceğim ben
Tabii mezun olunca,demi afiyet olsun canimDünden düğün çorbası etli kuru fasulye pirinç pilavı tatlida Etimek tatlısı yaptım sahura pogaca yoğurdum simdi onu pisiricem
Mercimek çorbasiNe pisiriyosunuz hanimlar mantar köftesi deneyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?