İyi bari canım ipin ucu iyice kaçmadan başlamışsın. Ben ne alıyorum ne veriyorum aynıyım.KızNego bacı sorma.. regl bitti ramazan geldi.. birden bi ödem oldu bende.. oruç baya ödem yapıyor.. uyku düzenim de bozuldu.. toparlıyoruk şükür..
Günaydın cnm.. geç oldu amaİyi bari canım ipin ucu iyice kaçmadan başlamışsın. Ben ne alıyorum ne veriyorum aynıyım.
Bende istiyorum bulursan bana da deee)))Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama kendi kendini temizleyen toz tutmayan ev istiyorum
71-72 arası takılıyorum 2 aydır. Ramazan bitsin başlıycam artıkGünaydın cnm.. geç oldu ama
Kaçtın en son?
Hayırlısı cnm inş başlarsın.. bende inş71-72 arası takılıyorum 2 aydır. Ramazan bitsin başlıycam artık
Canım seni biliyorum tabiki ama resmini hiç görmemişim.Sidelya rakip bile olmuştuk sporda seninle Ocak Şubat gibi ama çok aktif değilim son zamanlarda ordan hatırlamıyorsun canım ☺ O senin güzel bakışın teşekkür ederim canımboyum 1.58 kısa boyluyum spora ağırlık verdiğimden daha sıkı görünüyor olabilirim
Teşekkür ederim canımTebrikler canım çok iyi
Gayet iyi canım surat asmak yok
Çok iyi canım tebrikler
Ramazandan once bende yapiyodum hosuma gitti bayaaa terletiyo guzel videoCanım seni biliyorum tabiki ama resmini hiç görmemişim.
Tabi spor çok etkili ben de yapıyorum bu zamana kadar leslie boosted yaptım ama sıkıldım artık
Bu videoya başladım daha yorucu 15 dk olmasına rağmen.
59a düşünce de jillian yapacağım inşallah sıkılaşma için.
Ölçülerimi hiç beğenmiyorum
Kuzum ben leslieyi oruçken de yapıyordum ama bu mümkün değil. İlk yaptığım için çok zorlandım muhtemelen ama yine de zor.Ramazandan once bende yapiyodum hosuma gitti bayaaa terletiyo guzel video
Hadi bakalım insallahZipzip-
Kaptanım benim bu hafta regl haftam olacak muhtemelen. Ama yine de - 500 gram görmek istiyorum.
Hedefim 61.5
Leslieee seven ben ramazanda sevmez oldum çünkü heryeri yemek goruyorumKuzum ben leslieyi oruçken de yapıyordum ama bu mümkün değil. İlk yaptığım için çok zorlandım muhtemelen ama yine de zor.
Ama kısa olması iyi vakit bulamayanlar için.
Belki ilerde iki defa yaparım tabi o zamana kadar sıkılmazsam
Sen kendini daha iyi bilirsin tabi ama sabahtan yapınca çok zorlamıyor canımLeslieee seven ben ramazanda sevmez oldum çünkü heryeri yemek goruyorum3ten sonra tansiyon şeker yerlerde 2hafta kaldi bayramdan sonra yapicam gene
Canım seni biliyorum tabiki ama resmini hiç görmemişim.
Tabi spor çok etkili ben de yapıyorum bu zamana kadar leslie boosted yaptım ama sıkıldım artık
Bu videoya başladım daha yorucu 15 dk olmasına rağmen.
59a düşünce de jillian yapacağım inşallah sıkılaşma için.
Ölçülerimi hiç beğenmiyorum
Kuzum ben leslieyi oruçken de yapıyordum ama bu mümkün değil. İlk yaptığım için çok zorlandım muhtemelen ama yine de zor.
Ama kısa olması iyi vakit bulamayanlar için.
Belki ilerde iki defa yaparım tabi o zamana kadar sıkılmazsam
Afiyet olsun ben beğendimBu arada dünkü menüm
Eki Görüntüle 2632433
Selam canim ❤Selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?