Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaaaa sen kaptana bakma bir kırım kalmış zaten hiçbirşey sevmiyo oooo kahve candir
Allahim yarabbim icimdekileri soylüyor ortim. kiz ortim bakmayalim biz bunlara yemeye yemeye lezzet nedir unutmuşlar bunlar iki deri bi kemik gerci sen de öyle olma yolunda ilerliyosun beni yalniz birakma piliss

Allahim yarabbim icimdekileri soylüyor ortim. kiz ortim bakmayalim biz bunlara yemeye yemeye lezzet nedir unutmuşlar bunlar iki deri bi kemik gerci sen de öyle olma yolunda ilerliyosun beni yalniz birakma piliss
İki deri bi kemik ne ya yine bi yerlerimden element uydurdum. *Bi deri bi kemik

Ben senin iç sesinim ama arasira söyleyemiyorum içimdekileri malum burda misafir çokkkk radarlar acik herkes duyuyoo,,,,daha var ortim hedefee ramazanda 7lerden kurtulmam lazim

Ben senin iç sesinim ama arasira söyleyemiyorum içimdekileri malum burda misafir çokkkk radarlar acik herkes duyuyoo,,,,daha var ortim hedefee ramazanda 7lerden kurtulmam lazim
Cok az kaldi ortim kurtulcaksin yarin mezun oldugunu da görürüz zaman su gibi geciyo

İyiyim canim sen nasılsın bakım
İyiyim bende nasıl olayim bebeylen gir iceri çik dışarı yemek meme derken ayyyy bunaldim artik dışarı atmak istiyorum kendimi anneme kardesime gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…