- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Allahim yarabbim icimdekileri soylüyor ortim. kiz ortim bakmayalim biz bunlara yemeye yemeye lezzet nedir unutmuşlar bunlar iki deri bi kemik gerci sen de öyle olma yolunda ilerliyosun beni yalniz birakma pilissYaaaaaa sen kaptana bakma bir kırım kalmış zaten hiçbirşey sevmiyo oooo kahve candir
İki deri bi kemik ne yaAllahim yarabbim icimdekileri soylüyor ortim. kiz ortim bakmayalim biz bunlara yemeye yemeye lezzet nedir unutmuşlar bunlar iki deri bi kemik gerci sen de öyle olma yolunda ilerliyosun beni yalniz birakma piliss
Ben senin iç sesinim ama arasira söyleyemiyorum içimdekileri malum burda misafir çokkkk radarlar acik herkes duyuyoo,,,,daha var ortim hedefee ramazanda 7lerden kurtulmam lazimAllahim yarabbim icimdekileri soylüyor ortim. kiz ortim bakmayalim biz bunlara yemeye yemeye lezzet nedir unutmuşlar bunlar iki deri bi kemik gerci sen de öyle olma yolunda ilerliyosun beni yalniz birakma piliss
Ahh ahhh ramazan çarpmış seni yavrummmİki deri bi kemik ne yayine bi yerlerimden element uydurdum. *Bi deri bi kemik
Cok az kaldi ortim kurtulcaksin yarin mezun oldugunu da görürüz zaman su gibi geciyoBen senin iç sesinim ama arasira söyleyemiyorum içimdekileri malum burda misafir çokkkk radarlar acik herkes duyuyoo,,,,daha var ortim hedefee ramazanda 7lerden kurtulmam lazim
Yok kız normal kahve seviyorum soğuğu pek sevemedimYaaaaaa sen kaptana bakma bir kırım kalmış zaten hiçbirşey sevmiyo oooo kahve candir
Geldim geldim gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlar
10 gibi gunaydin demiştim ama.yatmaya devam arada uyuyorum:)))
Gunaydin canim nassinnn bakamGeldim geldim gunaydinnnnnnn hayırlı sabahlar
Ben neden gormedimki10 gibi gunaydin demiştim ama.yatmaya devam arada uyuyorum:)))
Ben neden görmemisim ahh filiz ahhh tamam pardon kaptan sanada günaydınSenden hemen sonra yazmisim E Elif_Eylul
Gunaydin canim ❤Ben neden görmemisim ahh filiz ahhh tamam pardon kaptan sanada günaydın
Hep dış güçlerin işiBen neden görmemisim ahh filiz ahhh tamam pardon kaptan sanada günaydın
İyiyim canim sen nasılsın bakımGunaydin canim nassinnn bakam
İyiyim bende nasıl olayim bebeylen gir iceri çik dışarı yemek meme derken ayyyy bunaldim artik dışarı atmak istiyorum kendimi anneme kardesime gitmek istiyorumİyiyim canim sen nasılsın bakım
Bendeeeeeİyiyim bende nasıl olayim bebeylen gir iceri çik dışarı yemek meme derken ayyyy bunaldim artik dışarı atmak istiyorum kendimi anneme kardesime gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?