- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
İnşallah canim ortim hayirlisiCanimmmmm sagol kuzum sende bu günleri yasarsin inşallah
Geldim.bugun kız buralardaydim evet gelişme var aradı bugün annemden babamdan benden özür diledi kimse duymadan konu kapansın dedi
Sevindim canım gidecekmisin hemenGeldim.bugun kız buralardaydim evet gelişme var aradı bugün annemden babamdan benden özür diledi kimse duymadan konu kapansın dedi
Ben 2 aydir evdeyim yürüyüşe bile gitmedimİçim sıkıldı benim iyice bunaldım evde
arada yürüyorum ama yok çatlayacam sıkıntıdan haftaya cocuklara bisiklet alacağız havalarda baya ısındı ufak ufak kimsenin olmadı yerlere gideceğiz çocuklarda bisiklet sürsünler çok üzülüyorum artık çocuklarımaBen 2 aydir evdeyim yürüyüşe bile gitmedim
2-3 defa markete ciktim oda evin altinda zaten
Cocuklar en azindan okula gidiyorlardi istedikleri zaman cikiyorlardi 2 aydir onlarda evdearada yürüyorum ama yok çatlayacam sıkıntıdan haftaya cocuklara bisiklet alacağız havalarda baya ısındı ufak ufak kimsenin olmadı yerlere gideceğiz çocuklarda bisiklet sürsünler çok üzülüyorum artık çocuklarıma
20 sine kadar devam ediyor canımCocuklar en azindan okula gidiyorlardi istedikleri zaman cikiyorlardi 2 aydir onlarda evde
Sizin ordaki karantina devam ediyor mu dikkat edin giderken yine de canim
Gitmeyi düşünüyorum canım konuştuk anlaştık sayılır bi kac gün daha burdayım amaSevindim canım gidecekmisin hemen
Fotograf atmistin hatırlıyorum guzeldi yakinda gol vardi20 sine kadar devam ediyor canım
20 sinden sonra çıkarız kaldığımız yer kalabalık değil canım kimsenin olmadığı yerler çok fazla kalabalığa sokmayız cocukları
sevindim canımGitmeyi düşünüyorum canım konuştuk anlaştık sayılır bi kac gün daha burdayım ama
aynen tek tük insan çıkıyor dışarıyaFotograf atmistin hatırlıyorum guzeldi yakinda gol vardi
Hayırlı olsun canimGeldim.bugun kız buralardaydim evet gelişme var aradı bugün annemden babamdan benden özür diledi kimse duymadan konu kapansın dedi
Tamam canım, inşallah yakın zamanda gönüllü arkadaşlar da çıkar.Su an icin birsey yok canim ramazandan sonra baslayalim diyoruz kontrollere
Ne kadar sessiz bir gun
İftar öncesi iki saat falan uyudum ben, ezana ancak uyandım. Şimdi çay içerken geleyim dedim.Aynen ya bakıp bakıp çıktım kimse bişey yazmıyor nerdesiniz kızlar iftara az kaldı menülerde neler var
Ben bugün peynirli ve pırasalı börek yaptım
Kabak havuç soteledim sarımsaklı yoğurda koyacağım cay kahvaltı türü yeriz
Afiyet olsun canımİftar öncesi iki saat falan uyudum ben, ezana ancak uyandım. Şimdi çay içerken geleyim dedim.
Sağol canım. Uyku da sersem gibi etti valla.Afiyet olsun canım
Yok canım 20 sayfa... şöyle çeviren bizim akrabamız Akademisyen o da...paraH hasbeenandgone canım çeviri piyasasını hiç bilmiyorum inan ki. Türkçe'den İngilizce'ye biraz daha pahalı oluyor haliyle. Tüm tezi mi çevirecek peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?