Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 2 aydir evdeyim yürüyüşe bile gitmedim
2-3 defa markete ciktim oda evin altinda zaten
arada yürüyorum ama yok çatlayacam sıkıntıdan haftaya cocuklara bisiklet alacağız havalarda baya ısındı ufak ufak kimsenin olmadı yerlere gideceğiz çocuklarda bisiklet sürsünler çok üzülüyorum artık çocuklarıma

Cocuklar en azindan okula gidiyorlardi istedikleri zaman cikiyorlardi 2 aydir onlarda evde
Sizin ordaki karantina devam ediyor mu dikkat edin giderken yine de canim

Cocuklar en azindan okula gidiyorlardi istedikleri zaman cikiyorlardi 2 aydir onlarda evde
Sizin ordaki karantina devam ediyor mu dikkat edin giderken yine de canim
20 sine kadar devam ediyor canım
20 sinden sonra çıkarız kaldığımız yer kalabalık değil canım kimsenin olmadığı yerler çok fazla kalabalığa sokmayız cocukları

10mayis pazar
Sahur
1kase mercimekç.,1dilim peynir,2dilim sucuk,1parca ekmek,yarim bardak meyve suyu
İftar
1kepce çorba,3kaşik sulu köfte,2kasik erişte,3kasik yogurt,3hurma,1ceviz,1incir
2litre su olur,1maden suyu,1turk kahvesi,2bitter
30dk lesliee 2mil

Son düzenleme:
Ne kadar sessiz bir gun
İftar öncesi iki saat falan uyudum ben, ezana ancak uyandım. Şimdi çay içerken geleyim dedim.

H hasbeenandgone canım çeviri piyasasını hiç bilmiyorum inan ki. Türkçe'den İngilizce'ye biraz daha pahalı oluyor haliyle. Tüm tezi mi çevirecek peki.
Yok canım 20 sayfa... şöyle çeviren bizim akrabamız Akademisyen o da...para almam demiş...
Ama ben emeğini boşa çıkarmak istemiyorum bir miktar ödücem ama ne vereceğimi bilmem lazım üç aşağı beş yukarı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…