Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bacaklarim icin spor yapmak istiyorum ama hic halim olmuyor
Aslında basladigin zaman oluyomus ama oruç biraz vuruyo agir spor,bacak calisabilirsin tabiki canin isterse benim elifte öyle tabiki kızımın boyu 1.72kilosu 58 60 arasi tatlıları götürüyor boyna sonra kilo aldim bacaklarim şişman diyo

Muhabbet kuşum kaçtı bugün baya üzüldüm ağladım arkasından.
Okadar eğitimliydi ki yani gitmiyordu hiç ama bugün gidesi gelmiş gitti üzdü de beni nasip degilmiş elimde kafes sokak sokak gezdim kafamda saç boyasıyla ıslık çaldım ses ettim gelmedi. Gören 2 sefer dönüp baktı napıor bu kadın demişlerdi bilmiyorlardı bağlanıp sevmiştim onu

Kizinin masallah boyu uzunmus
1.72 olsaydim keske
1.58 boyla 58 kiloda az bacak sorunum oluyor:)
Bugun evde anneme yardim ettim sadece 3000 adim atabildim evde
Yarin bende bir yerden baslayayim dedigin gibi baslayinca yapılır

Üzüldüm canim

Ahhh Canim çok üzüldüm inşallah geri gelir ya onlar sokakta ağaçtan agacada yapamazlar o yüzden geri gelir belki

Kizinin masallah boyu uzunmus
1.72 olsaydim keske
1.58 boyla 58 kiloda az bacak sorunum oluyor:)
Bugun evde anneme yardim ettim sadece 3000 adim atabildim evde
Yarin bende bir yerden baslayayim dedigin gibi baslayinca yapılır
Bende yaninda cücük kaliyorum zaten
İyi maşallah gene adim atmissin yatmamisin ama başla bencede öğlene doğru yaptigim için zorlanmadim canim keske daha once yapsaydimsende yap hadiii baslayalim

Aaaa üzüldüm geçmiş olsun canim

Aha bizimkilerde aynı durumda işte anneannem dedem memur oldukları için oraya gitmişler hemde çok sevip orada kalmışlar. Nerelerde kaldınız acep aynı yerlerden mi geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…