- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Freee listeye girip yemegimi düşünü yosun yoksaYada free listeyemi geceyim canim oluyomu öyle
Tamam yapmicam yogaya baslayim bari ommmmSporda yapiyorsun bu hafta guzel gidecek stres yapma sadece
Bende bacaklarim icin spor yapmak istiyorum ama hic halim olmuyorTamam yapmicam yogaya baslayim bari ommmm
Bu ara yapayim yoksa bacaklar hamlamis
Aslında basladigin zaman oluyomus ama oruç biraz vuruyo agir spor,bacak calisabilirsin tabiki canin isterse benim elifte öyle tabiki kızımın boyu 1.72Bende bacaklarim icin spor yapmak istiyorum ama hic halim olmuyor
Kizinin masallah boyu uzunmusAslında basladigin zaman oluyomus ama oruç biraz vuruyo agir spor,bacak calisabilirsin tabiki canin isterse benim elifte öyle tabiki kızımın boyu 1.72kilosu 58 60 arasi tatlıları götürüyor boyna sonra kilo aldim bacaklarim şişman diyo
Canim çekti kızGenelde cevremde kime söylesem o ne diyo da ondan bende adana mersin hariç kimse bilmiyo algisi olusmus
Üzüldüm canimMuhabbet kuşum kaçtı bugün baya üzüldüm ağladım arkasından.
Okadar eğitimliydi ki yani gitmiyordu hiç ama bugün gidesi gelmiş gitti üzdü de beni nasip degilmiş elimde kafes sokak sokak gezdim kafamda saç boyasıyla ıslık çaldım ses ettim gelmedi. Gören 2 sefer dönüp baktı napıor bu kadın demişlerdi bilmiyorlardı bağlanıp sevmiştim onu
Ahhh Canim çok üzüldüm inşallah geri gelir ya onlar sokakta ağaçtan agacada yapamazlar o yüzden geri gelir belkiMuhabbet kuşum kaçtı bugün baya üzüldüm ağladım arkasından.
Okadar eğitimliydi ki yani gitmiyordu hiç ama bugün gidesi gelmiş gitti üzdü de beni nasip degilmiş elimde kafes sokak sokak gezdim kafamda saç boyasıyla ıslık çaldım ses ettim gelmedi. Gören 2 sefer dönüp baktı napıor bu kadın demişlerdi bilmiyorlardı bağlanıp sevmiştim onu
Bende yaninda cücük kaliyorum zatenKizinin masallah boyu uzunmus
1.72 olsaydim keske
1.58 boyla 58 kiloda az bacak sorunum oluyor:)
Bugun evde anneme yardim ettim sadece 3000 adim atabildim evde
Yarin bende bir yerden baslayayim dedigin gibi baslayinca yapılır
Aaaa üzüldüm geçmiş olsun canimMuhabbet kuşum kaçtı bugün baya üzüldüm ağladım arkasından.
Çok bekledim saat 1 de gitti kafesle gezdim ama nerde koydum da kafesi dişarı gelmemiş bu saate kadarAhhh Canim çok üzüldüm inşallah geri gelir ya onlar sokakta ağaçtan agacada yapamazlar o yüzden geri gelir belki
Teşekkür ederim sağolun kızlarAaaa üzüldüm geçmiş olsun canim
Tamam o zaman yarin spora başlayalım bacak icin video bakayimBende yaninda cücük kaliyorum zaten
İyi maşallah gene adim atmissin yatmamisin ama başla bencede öğlene doğru yaptigim için zorlanmadim canim keske daha once yapsaydimsende yap hadiii baslayalim
Ohhh neguzel zıpzıp yap sana yakisiyoTamam o zaman yarin spora başlayalım bacak icin video bakayim
Gecen sene cok yapmistim gunde 3000 hatta 5000 yaptigim gunler vardiOhhh neguzel zıpzıp yap sana yakisiyo
Vayyyy anam adini tasiyosunGecen sene cok yapmistim gunde 3000 hatta 5000 yaptigim gunler vardi
Aha bizimkilerde aynı durumda işte anneannem dedem memur oldukları için oraya gitmişler hemde çok sevip orada kalmışlar. Nerelerde kaldınız acep aynı yerlerden mi geçtikLopez aklima gelmedi ama neden olmasin güzel hatun
Ben muglada yasiyorm canim da babam memur olduğundan cok yer gezmisiz mersine ben dogmdan gitmisler annem orda öğrenmiş yillardir yaparizcok güzel oluyo maalesef
Dogrudur abla demekki oralarda da yapılıyo.
Ben ilk basta nerenin oldugunu bilmiyodum annem o kadar cok farkli kultur seyi yapiyoki buyuyunce anladim aslinda gittigi yerlerden ögrenmis
Sizde yakınsınız canım bilirsinizBir elazığlı olarak bizde biliyoruz cnm
Zaten zipziplardan sonra nicki degismistimVayyyy anam adini tasiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?