Kız valla ne zıplardınız ya binlerce kezZaten zipziplardan sonra nicki degismistim
Eski kaptanımiz da zipzip yapardi o da kanguru yapmisti nickini :))
fattylamb94 iyi bilir
Yapsak mi yeniden gunde 500 ile baslasak aslindaKız valla ne zıplardınız ya binlerce kezben hiç sizin gibi olamadım şimdi yine zıplasak keşke
Bendr ilk 100 le başladım şimdi rahat 1000 tane atlarım ben varım yaparim yarışalımYapsak mi yeniden gunde 500 ile baslasak aslinda
Ben ilk basladigimda 100 ile başlayıp artırmıştım
Bakalım yarışmaya gelen olucak mi ben varımKız valla ne zıplardınız ya binlerce kezben hiç sizin gibi olamadım şimdi yine zıplasak keşke
Olur başlayalımBendr ilk 100 le başladım şimdi rahat 1000 tane atlarım ben varım yaparim yarışalım
Acıktım kızlar güya bugün iş yapyacaktim kızları yikadim banyo temizledim evi temizledim yine borek açtım şimdi oturdum
Ben bugün 1000 yaparimOlur başlayalım
Cnm eşim isede götürüyor kizlarimda seviyor yesinler dahaHergün börek mi açılır
Cnm eşim isede götürüyor kizlarimda seviyor yesinler daha
Elif seni o kadar iyi anliyorumkiAslında basladigin zaman oluyomus ama oruç biraz vuruyo agir spor,bacak calisabilirsin tabiki canin isterse benim elifte öyle tabiki kızımın boyu 1.72kilosu 58 60 arasi tatlıları götürüyor boyna sonra kilo aldim bacaklarim şişman diyo
Tuh keske hic soylemeseydim valla nasilsa kimse bilmiyo diue söyledimCanim çekti kız
Yaaa benim de var kacsa ben de ağlardım cok üzüldüm o görse kesin gelirdi sana demekki kaybetti yolunuMuhabbet kuşum kaçtı bugün baya üzüldüm ağladım arkasından.
Okadar eğitimliydi ki yani gitmiyordu hiç ama bugün gidesi gelmiş gitti üzdü de beni nasip degilmiş elimde kafes sokak sokak gezdim kafamda saç boyasıyla ıslık çaldım ses ettim gelmedi. Gören 2 sefer dönüp baktı napıor bu kadın demişlerdi bilmiyorlardı bağlanıp sevmiştim onu
Canım kaptanım demin baktim tartiya kıyafetli filan 72,5 Daha iftara 2 saate yakın var bu cuma listede durayım haftaya bakalım duruma olarmi güzel kaptanımBende bacaklarim icin spor yapmak istiyorum ama hic halim olmuyor
Tamam olur ablacim ama az dikkat et olur muCanım kaptanım demin baktim tartiya kıyafetli filan 72,5 Daha iftara 2 saate yakın var bu cuma listede durayım haftaya bakalım duruma olarmi güzel kaptanımZipzip-
Kaptanların en bitanesiTamam olur ablacim ama az dikkat et olur mu
Her hangi bir rahatsizligin var mi ablacim yanlis spora yonlendirme yapmayalimBanada karin için bakarmisinZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?