- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
İnşallahBiri gitti biri devam hadi bakalım bu cuma 1. Oluruz inşallah
4000 adim ve 500 zipzipdan sonra halim kalmadiGene sessizlik hakim
Oooo kaptan maşallah diyelim ozaman ben bugün sadece veletle ugrastim ayyy nasil sinir etti beni yoruldum artik4000 adim ve 500 zipzipdan sonra halim kalmadi
Yemek.hazirliyoruz simdi de
Senin isin daha zor canim kardesleri bakmiyor muOooo kaptan maşallah diyelim ozaman ben bugün sadece veletle ugrastim ayyy nasil sinir etti beni yoruldum artik
Çok rüzgarlıydı hava bnm başım ağrıyorGene sessizlik hakim
Bakiyolar canimda anne demekten vazgeçmiyorSenin isin daha zor canim kardesleri bakmiyor mu
Bizim burasi bayaaa sıcaktı bugun benimde 3gundur basim gecmiyo canim inşallah gecer seninkiÇok rüzgarlıydı hava bnm başım ağrıyor
sportie 1.68 cnm
Bn izleyeyim videoyu bakim
31 veya 32 yaşında 52 ye kdr düşmüştüm
Yaşlılıktan mı acaba
Oooo kaptan maşallah diyelim ozaman ben bugün sadece veletle ugrastim ayyy nasil sinir etti beni yoruldum artik
Hosgeldin canım evine
Sevindim canım
Hoş buldum kızlar tşk ederim bugün menüde arnavut ciğeri patates kızartması çorba soğan salatası karpuz vardı eve geldim temizlik yaptim en kolay menüyü sectimGulumse24 canimmmm hoşgittin evine
Yemeklerde ne var bugun
Patlıcan musakka
Salçalı spagetti vardi aksam
Cacık
Salata yaparim
Nasıl yaniiiYarın hastaneye gidicem bugün 18 gündür regl devam ediyor kansizliktan yığılıp kalacam galiba çok üşüyorum
Canim hurma bir şey yapmıyor yani hurma aksine bendr metabolizma hızlandırıyor...En yaşlıdı benmiyim grubun
Afiyet olsun inşallah eksileri görürsün cuma
Afiyet olsun çok güzel
Canım afiyet olsun senin şeker detoksu gittiiiii ben devam ediyoruuuum 6 hurma naptın
Daha küçük punto yoktu galiba , cuma eksisi uçtu gitti, artık önümüze bakalım diper haftalara
Canım zaten kilon düşük , verememen çok normal, bende biraz önce zehra bora nın son 3 kilo hakkında konuşmasını izledim youtube tan tavsiye ederim. Bir dr gerçekten menüleri çok düşük tutmak gerekiyor, boyun kaçtı canım ?
Tebrikler
Canım 69 diye şartlama şurda 2 gün kaldı birde reglisin 71 düzolsan iyidir,önümüzdeki hafta hedefin 69 olsun
Hoşgeldiiin
Canım düelloda 2miz kaldık diğerleri fire verdifattylamb94 @Meyyal Hayyal
Ispanağı sade yapıyorum , 13 gündür hiç tatlı yemedim , en babası elmalı yoğurt yulaflı tarçınlı
Şekerim yaşım 46
Boyum 167 cm
Kilom. 64
Hedefim 57
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
1 mayısta 66.900 ile başladım
Ortim sofrayi kurarken aklima geldi inanki sonra ise daldim yine unuttum
Kusura bakma ortimyaaa vallaaa bebeyi disari cikarttim sonra yemek derken bende unuttumOrtim sofrayi kurarken aklima geldi inanki sonra ise daldim yine unuttumneyse ben tartılana kadar cuma geldi
Kiz niye kusura bakiyim deli sen tartilmadan sorumlu bakan misinKusura bakma ortimyaaa vallaaa bebeyi disari cikarttim sonra yemek derken bende unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?