- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Gordum canim muhtesem.ifadesi koydum diye hatırlıyorum ama yeni uyanmistim koymamis da olabilirim
Afiyet olsun canim menun guzel detoks corbasinin tarifini verebilir misin❤Söz verdim menü verimZipzip-
Iftar 19.40 gibi..
Detoks çorbası
Arada
Kahve
3 hurma
2 ceviz
10 kse badem
Ara
4-5 erik
Sahur
2 haş yumurta
Çeri domates
Peynir
1 zeytin
Çay
Su saymadım
Kiyamam o minnakin yanaklarini isircam uslu dursun artikValla benimde canim hicbirsey istemiyo aksam sobayı cikarttim koltuk arkaları supur sil bugunde heryeri elden gecirdim halaaa yemek yapcam markete gene gittim eksik biter mi bitmez,tam.dedim spora baslayim minnak sanki cokkk uyumus gibi 15dk kalkti cildircam yani
Ayran detoksu çorbası cnm.. mercimekli bulgur pilavı gibi yapıyorum yağsız tuzsuz.. sonra 4 kaşık alıyorum 2 salatalıklı cacıkla karıştırıyorumAfiyet olsun canim menun guzel detoks corbasinin tarifini verebilir misin❤
Makarna balık salata galiba daha yapmadım ama halsizim bugün çok bisey yapamam galiba@Gulumse25 canimmmm hoşgittin evine
Yemeklerde ne var bugun
Patlıcan musakka
Salçalı spagetti vardi aksam
Cacık
Salata yaparim
Hic birlestirmek aklima gelmezdiAyran detoksu çorbası cnm.. mercimekli bulgur pilavı gibi yapıyorum yağsız tuzsuz.. sonra 4 kaşık alıyorum 2 salatalıklı cacıkla karıştırıyorumzamanla pratikleştim detoksu konusunda
Kız şaka mısın ciddi mi anlamadımHic birlestirmek aklima gelmezdi
Valla bende dikkat ettim hep çıkarmadım ama milletim çocuğu dışarda..Merhaba kızlar
Bugün çocuklara dışarı çıkma izni varmış bende bugün öğrendim okula giriş yapmaya çalışıyoduk baktıkki tatilmiş, öğretmen bana bilgi vermeyi de atlamış
Bizde apar topar dışarı çıktık çocuk 2,5 ay sonra sokak cadde gördü
Günaydın cnm elim alışık birde yemek yapmayı bu tür şeyleri çok seviyorum rahat oluyor
Korkuyorum bebeğim zaten cidden 53 e sabitlersem korumaya geçeceğimKız sen zaten bir gramsin yasin kaç basin kaç boyun kaç daha ne istiyosun yeter yaaa allahım ya o kilonun daha neyi gitcek acaba
Ben de yüzlercr kez başa döndüm cnm geri başladım sonra, yani elbet bir gün hep beraber sürekli aynı kiloda kalacağız inşSendeki azim bende olsydi da verdigim kilolari koruyabilseydim keske
Kuzum bn de hiç çıkarmDım ama arabaya attım onları öğle yemeğimizi aldıkValla bende dikkat ettim hep çıkarmadım ama milletim çocuğu dışarda..
Ciddi dedim yaa zaten cacıkla aram hic yok birseyi katmak aklima gelmediKız şaka mısın ciddi mi anlamadım
Detoks çorbası böyle napimCiddi dedim yaa zaten cacıkla aram hic yok birseyi katmak aklima gelmedi
Afiyet olsun canim güzel menü 43 yaşındayım ben
12 mayıs
Sahur:5 hurma bi kase yoğurt
Iftar:yoğurt çorbası sebzeli köfte böyle kürdana geçirmiş patlıcan patates domates biber köfte iki adet ondan iki kaşık bezelyeli tavuk eti yeşil salata
Su:1,5 şimdilik
Spor:20 dakika bölgesel egzersiz
Tatlı güzel olmuş eşim yedi
Zipzip-
Söz verdim menü verimZipzip-
Iftar 19.40 gibi..
Detoks çorbası
Arada
Kahve
3 hurma
2 ceviz
10 kse badem
Ara
4-5 erik
Sahur
2 haş yumurta
Çeri domates
Peynir
1 zeytin
Çay
Su saymadım
Günaydın kizlar dün hastaydım biraz halsizdim menü yazamadım şimdi yazayım
Dünki iftar menüm
Kahvaltılık hazırladım kendime ekmeksiz yedim
Peynir,domates, salatalık, zeytin, yumurta haşlama, 6 tane hurma 1 bardak çay
Spor
1000 ip atlama
Su 1 lt
Daha küçük punto yoktu galiba , cuma eksisi uçtu gitti, artık önümüze bakalım diper haftalaraBen dün akşam çok kötü bişey yedim
Günaydın hatunlar
Ben yakın bir yere piknipe götüreceğim çocukları
Dizim fena değil ama geçmedi
Ve bn kilo veremiyorum bşr şey yemiyorum takıldım kaldım
Dizime yüklenip kardiyo yapmak istemiyorum ya bir daha hiç spor yapamazsam
Üzülüyorum ibs beni zorluyor iki gündür tuvalete çıkarken zorlanıyorum
Kilo verme işini düşünmemeli miyim napıcam bilemedim
Günaydın cnm dün ip atlama yaptin mi ben bugün 2000 bin ip atlamayı düşünüyorum arada bir atlayarak 2000 bin tamamlayayım
Mesela önce 200 bir kerede atlıyorum 10 saniye kadar bekleyip 200 daha atlıyorum sonra yine 10 saniye bekliyorum 100 atlıyorum. Sonra bir kaç saat bekleyip aynı şekil yine uyguluyorum.
Ama dün 1000 tane atladim bunu 12 dk içinde yaptim çok kötü oldumZipzip-
Ben bugün regl oldum 1 hafta oruç tutmayacam cuma günüde 69 görmek istiyordum olmayacak galiba tabi bu durumda daha çok atlarım ip spor yaparim 5 den sonra bir şey yemem ilk 3 gün süt detoksu yaparim çünkü böyle olunca insan yediklerine dikkat ederse birde spor yaparsa çok iyi sonuçlar alıyor sonunda
Şimdi geldim kapıda kaldık anahtar yokaha geldi içeri giriyoz
Ben ekmek yiyorum canım
Fırın mücver olur
Canım senin kilo.kac hedef neydi
Bak bizim şeker orucunda meyveler serbest
Pirinç makarna şehriye patates ve tatlı türevleri yasak,ıspanak pırasa yemeği yaparsam pirinç yerine bulgur koyuyorum
Canım tatlı isterse bitter ve hurma yiyorum
Kakaolu hurma topları yapiyorum
MaşallahSabah sporumuda yaptim
500 ip atladım
100 mekik
30 sağ
30 sol bacak hareketi yaptım
Bugün arada bir böyle 3 kez daha yapicam
Kesinlikle doğru söylüyorsun kafada bitirmeden olmuyor. Ramazanda şeker orucu bana hiç uygun değil. Ekmek tatlı vs yemiyorum ama bazen bu tür şeyler olabiliyor işte ya da normalde çorba içmiyorum ama ramazanda içine un koyulsada çorba içiyorum. Az kaldı zaten biraz daha bu şekilde devam edeyim.Canım sen istersen ramazandan sonra yap seker orucu hazır degilsin kafada bitirmedin benimde motive gider , ne dersin
Cuma eksisi gitmedi inşallah günde belki almam gereken kalori 1200 - 1300 kaloriyse ben dün 400 kalori anca almışımdır. Ama şeker orucu gittiDaha küçük punto yoktu galiba , cuma eksisi uçtu gitti, artık önümüze bakalım diper haftalara
Biri gitti biri devam hadi bakalım bu cuma 1. Oluruz inşallahCuma eksisi gitmedi inşallah günde belki almam gereken kalori 1200 - 1300 kaloriyse ben dün 400 kalori anca almışımdır. Ama şeker orucu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?