Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Söz verdim menü verim Zipzip-
Iftar 19.40 gibi..
Detoks çorbası

Arada
Kahve
3 hurma
2 ceviz
10 kse badem

Ara
4-5 erik

Sahur
2 haş yumurta
Çeri domates
Peynir
1 zeytin
Çay

Su saymadım
Afiyet olsun canim menun guzel detoks corbasinin tarifini verebilir misin❤

Kiyamam o minnakin yanaklarini isircam uslu dursun artik

Afiyet olsun canim menun guzel detoks corbasinin tarifini verebilir misin❤
Ayran detoksu çorbası cnm.. mercimekli bulgur pilavı gibi yapıyorum yağsız tuzsuz.. sonra 4 kaşık alıyorum 2 salatalıklı cacıkla karıştırıyorum zamanla pratikleştim detoksu konusunda

Valla bende dikkat ettim hep çıkarmadım ama milletim çocuğu dışarda..

Kız sen zaten bir gramsin yasin kaç basin kaç boyun kaç daha ne istiyosun yeter yaaa allahım ya o kilonun daha neyi gitcek acaba
Korkuyorum bebeğim zaten cidden 53 e sabitlersem korumaya geçeceğim
Sendeki azim bende olsydi da verdigim kilolari koruyabilseydim keske
Ben de yüzlercr kez başa döndüm cnm geri başladım sonra, yani elbet bir gün hep beraber sürekli aynı kiloda kalacağız inş
Valla bende dikkat ettim hep çıkarmadım ama milletim çocuğu dışarda..
Kuzum bn de hiç çıkarmDım ama arabaya attım onları öğle yemeğimizi aldık
Evin üstünde tepe vR zeytinlik var orada yedik vr sadece biz vardık, bnm çocuklarım ilk kez çıktılar ve kıyamam hemen yoruldular
Yakınlarda yeşil bir yerler var ise neden gidilmesin ki? Ha bn de mesela uzun bir zaman daha parka götürmeyi düşünmüyorum

Afiyet olsun canim güzel menü 43 yaşındayım ben

En yaşlıdı benmiyim grubun

Afiyet olsun inşallah eksileri görürsün cuma

Söz verdim menü verim Zipzip-
Iftar 19.40 gibi..
Detoks çorbası

Arada
Kahve
3 hurma
2 ceviz
10 kse badem

Ara
4-5 erik

Sahur
2 haş yumurta
Çeri domates
Peynir
1 zeytin
Çay

Su saymadım

Afiyet olsun çok güzel

Canım afiyet olsun senin şeker detoksu gittiiiii ben devam ediyoruuuum 6 hurma naptın

Ben dün akşam çok kötü bişey yedim
Daha küçük punto yoktu galiba , cuma eksisi uçtu gitti, artık önümüze bakalım diper haftalara

Canım zaten kilon düşük , verememen çok normal, bende biraz önce zehra bora nın son 3 kilo hakkında konuşmasını izledim youtube tan tavsiye ederim. Bir dr gerçekten menüleri çok düşük tutmak gerekiyor, boyun kaçtı canım ?

Tebrikler

Canım 69 diye şartlama şurda 2 gün kaldı birde reglisin 71 düzolsan iyidir,önümüzdeki hafta hedefin 69 olsun
Şimdi geldim kapıda kaldık anahtar yok aha geldi içeri giriyoz

Hoşgeldiiin
Ben ekmek yiyorum canım
Fırın mücver olur

Canım düelloda 2miz kaldık diğerleri fire verdi fattylamb94 @Meyyal Hayyal

Ispanağı sade yapıyorum , 13 gündür hiç tatlı yemedim , en babası elmalı yoğurt yulaflı tarçınlı

Şekerim yaşım 46
Boyum 167 cm
Kilom. 64
Hedefim 57

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
1 mayısta 66.900 ile başladım

Canım sen istersen ramazandan sonra yap seker orucu hazır degilsin kafada bitirmedin benimde motive gider , ne dersin
Kesinlikle doğru söylüyorsun kafada bitirmeden olmuyor. Ramazanda şeker orucu bana hiç uygun değil. Ekmek tatlı vs yemiyorum ama bazen bu tür şeyler olabiliyor işte ya da normalde çorba içmiyorum ama ramazanda içine un koyulsada çorba içiyorum. Az kaldı zaten biraz daha bu şekilde devam edeyim.

senin nasıl gidiyor yapabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…