Tamam canim simdi evde adim.atiyorim sonrasidna zıplamaya geçeceğim:)Sey yap ipsiz atla ama ip varmış gibi kollarini hereket ettir ben oyle yapıyorum kolları hareket ettirince daha çok terliyor vucud daha0 çok ısınıyor
Ben bugün regl oldum 1 hafta oruç tutmayacam cuma günüde 69 görmek istiyordum olmayacak galiba tabi bu durumda daha çok atlarım ip spor yaparim 5 den sonra bir şey yemem ilk 3 gün süt detoksu yaparim çünkü böyle olunca insan yediklerine dikkat ederse birde spor yaparsa çok iyi sonuçlar alıyor sonundaTamam canim simdi evde adim.atiyorim sonrasidna zıplamaya geçeceğim:)
71.8 degilmiydin canim 71.0 gorsen bile yeterBen bugün regl oldum 1 hafta oruç tutmayacam cuma günüde 69 görmek istiyordum olmayacak galiba tabi bu durumda daha çok atlarım ip spor yaparim 5 den sonra bir şey yemem ilk 3 gün süt detoksu yaparim çünkü böyle olunca insan yediklerine dikkat ederse birde spor yaparsa çok iyi sonuçlar alıyor sonunda
71.6 yim şuan cnm71.8 degilmiydin canim 71.0 gorsen bile yeter
Acelemiz yok sağlıklı verelim kilolari
Bugün 15:00 'da tartılacam bakalım kaç kıloyum biliyorum fazla gelicem reglden dolayı ama merak ediyorum bitince ne kadar gidecek71.8 degilmiydin canim 71.0 gorsen bile yeter
Acelemiz yok sağlıklı verelim kilolari
Şimdi geldim kapıda kaldık anahtar yokGulumse24 canim nasilsin geldin mi evine
Hosgeldin canım evineŞimdi geldim kapıda kaldık anahtar yokaha geldi içeri giriyoz
Şimdi geldim kapıda kaldık anahtar yokaha geldi içeri giriyoz
Ben köfte patates yapicam cnmGulumse24 canimmmm hoşgittin evine
Yemeklerde ne var bugun
Patlıcan musakka
Salçalı spagetti vardi aksam
Cacık
Salata yaparim
Hadi bakalim 2 gun kaldi cumaya eksiler gelecekZipzip- Canim tartildim bugün 71.9 çıktım yani iyi çıktım aslında şaşırdım
Ben ekmek yiyorum canımEkmek falanda yemiyorum ok
Patates püre fırın mücver ???
Ben muz yasak demedim canım meyveler serbest başka üye yazdı sanaEee muz yasak bitter serbest mi
Canım sen istersen ramazandan sonra yap seker orucu hazır degilsin kafada bitirmedin benimde motive gider , ne dersin
Canım senin kilo.kac hedef neydiEkmek falanda yemiyorum ok
Patates püre fırın mücver ???
En guzel gün yemek ve temizlik yapmak zorunda olmadigim günGulumse24 canimmmm hoşgittin evine
Yemeklerde ne var bugun
Patlıcan musakka
Salçalı spagetti vardi aksam
Cacık
Salata yaparim
Valla benimde canim hicbirsey istemiyo aksam sobayı cikarttim koltuk arkaları supur sil bugunde heryeri elden gecirdim halaaa yemek yapcam markete gene gittim eksik biter mi bitmez,tam.dedim spora baslayim minnak sanki cokkk uyumus gibi 15dk kalkti cildircam yaniEn guzel gün yemek ve temizlik yapmak zorunda olmadigim gün
Bugün isim yok dun hallettim yemegim var tüm gün ders calisirim dedim ama calisasim kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?