Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün ki menüm

Kahvaltı falan yapmadim

13:00
Sütlü yeşil çay

14.00
6 k.k peynir
1 salatalık

Ara
Sütlü yeşil çay

Akşam
2 köfte

Ara
Sütlü yeşil çay

Spor
1500 ip atlama
300 mekik
90 sağ
90 sol bacak hareketi

Bugün sadrce süt detoksu yapıcaktım cok ac hissettim kendimi bir şeyler yedim

Afiyet olsun benim süt detoksuna pek aklım kesmedi, umarım faydasını görürsün meyyalcim

13mayis çarşamba
Sahur
1küçük muz,2ceviz,2dilim peynir,1yumurta,1bardak sütlü kahve
İftar
1tabak patlican musakka,1kase cacık,1dilim kepek ekmek,1hurma
1turk kahvesi,2bitter,2litre su olur

Canım musakka kızartma değildir umarım, kızartmaysa da yemişin artık afiyet olsun

Oyy yerim vicdan yaparmis benim ortim bisey olmaz bi porsiyon bursanin sütlü helvasindan ismarlarsin olur biter unuturuz bunu
Gecen yemek tariflerinde gordum oranindi dimi
Evet canim bursanin çokkk guzel olur çokta guzel yaparim cuma gunu bende tahinli pide yapcam canim istedi bayadir yemiyodum sussss kimse duymasinda sanki cokk kilo vermisim gibi cumayi dusunuyom

Bende bugünü yazıyım

Sabah karın ve basen
60 dak eliptik

Saat 10.00
Yarım yeşil elma 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf 1 ceviz tarçın yeşil çay

Saat 15.00
1 tabak ıspanak kavurma yumurtalı
1 fincan yeşil çay

1 türk kahvesi

Saat 20.00
2 adet patlıcan kuru dolma
Salata

Cumaya az kaldı

Kiz sonra kilo aldim diye agliyorsun yok sana tatli
Kaptanim kizma benim sadece dilimde hayatimda hic sut helvasi yemedim bursada bile bulunmadim Valla
Evet canim bursanin çokkk guzel olur çokta guzel yaparim cuma gunu bende tahinli pide yapcam canim istedi bayadir yemiyodum sussss kimse duymasinda sanki cokk kilo vermisim gibi cumayi dusunuyom
Ortim sus radara yakalandik kovulcam simdi sen takimdasin ben degilim olan sana olur

Kaptanim kizma benim sadece dilimde hayatimda hic sut helvasi yemedim bursada bile bulunmadim Valla

Ortim sus radara yakalandik kovulcam simdi sen takimdasin ben degilim olan sana olur
Dicektim sana geliyooo kaptan lafi degistir diye ama sinyalleri yakmış geliyodu

Tamam tamam yemem yapmamda ama vermezsem napcam
Verirsin verirsin dusunme dedim
Guzel menu afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…