Afiyet olsunCanim hurma bir şey yapmıyor yani hurma aksine bendr metabolizma hızlandırıyor...
Aynen ne yapayim 71.0 olsam da bin şükür
Olsun unuttum yinedeKiz niye kusura bakiyim deli sen tartilmadan sorumlu bakan misin
Yazsan bile göremezdim iftardan önce giremedim
Afiyet olsun cnm fena değil13mayis çarşamba
Sahur
1küçük muz,2ceviz,2dilim peynir,1yumurta,1bardak sütlü kahve
İftar
1tabak patlican musakka,1kase cacık,1dilim kepek ekmek,1hurma
1turk kahvesi,2bitter,2litre su olur
Canım hoşgeldin tekrar git tabi doktora, hiç aksatma çok geçmiş olsunYarın hastaneye gidicem bugün 18 gündür regl devam ediyor kansizliktan yığılıp kalacam galiba çok üşüyorum
Oyy yerim vicdan yaparmis benim ortim bisey olmaz bi porsiyon bursanin sütlü helvasindan ismarlarsin olur biter unuturuz bunuOlsun unuttum yinede
Afiyet olsun benim süt detoksuna pek aklım kesmedi, umarım faydasını görürsün meyyalcimBugün ki menüm
Kahvaltı falan yapmadim
13:00
Sütlü yeşil çay
14.00
6 k.k peynir
1 salatalık
Ara
Sütlü yeşil çay
Akşam
2 köfte
Ara
Sütlü yeşil çay
Spor
1500 ip atlama
300 mekik
90 sağ
90 sol bacak hareketi
Bugün sadrce süt detoksu yapıcaktım cok ac hissettim kendimi bir şeyler yedim
Kiz sonra kilo aldim diye agliyorsun yok sana tatliOyy yerim vicdan yaparmis benim ortim bisey olmaz bi porsiyon bursanin sütlü helvasindan ismarlarsin olur biter unuturuz bunu
Gecen yemek tariflerinde gordum oranindi dimi
13mayis çarşamba
Sahur
1küçük muz,2ceviz,2dilim peynir,1yumurta,1bardak sütlü kahve
İftar
1tabak patlican musakka,1kase cacık,1dilim kepek ekmek,1hurma
1turk kahvesi,2bitter,2litre su olur
Evet canim bursanin çokkk guzel olur çokta guzel yaparim cuma gunu bende tahinli pide yapcam canim istedi bayadir yemiyodum sussss kimse duymasinda sanki cokk kilo vermisim gibi cumayi dusunuyomOyy yerim vicdan yaparmis benim ortim bisey olmaz bi porsiyon bursanin sütlü helvasindan ismarlarsin olur biter unuturuz bunu
Gecen yemek tariflerinde gordum oranindi dimi
Valla yalan soyleyemem kızartma 3kasik falan yedim firinda kayış kayış oluyo patlican oyleCanım musakka kızartma değildir umarım, kızartmaysa da yemişin artık afiyet olsun
Aksam aksam herkes kacamak düşünüyor 71.4 u gormezsen tahinli pideyi unutEvet canim bursanin çokkk guzel olur çokta guzel yaparim cuma gunu bende tahinli pide yapcam canim istedi bayadir yemiyodum sussss kimse duymasinda sanki cokk kilo vermisim gibi cumayi dusunuyom
Tamam tamam yemem yapmamda ama vermezsem napcamAksam aksam herkes kacamak düşünüyor 71.4 u gormezsen tahinli pideyi unut
Kaptanim kizma benim sadece dilimde hayatimda hic sut helvasi yemedim bursada bile bulunmadim VallaKiz sonra kilo aldim diye agliyorsun yok sana tatli
Ortim sus radara yakalandik kovulcam simdi sen takimdasin ben degilim olan sana olurEvet canim bursanin çokkk guzel olur çokta guzel yaparim cuma gunu bende tahinli pide yapcam canim istedi bayadir yemiyodum sussss kimse duymasinda sanki cokk kilo vermisim gibi cumayi dusunuyom
Musakkanın hakkı kızartma zatende , çok yememişin neyseki afiyet olsunValla yalan soyleyemem kızartma 3kasik falan yedim firinda kayış kayış oluyo patlican oyle
Belki de takimin kan sekeri düsmüstürAksam aksam herkes kacamak düşünüyor 71.4 u gormezsen tahinli pideyi unut
Dicektim sana geliyooo kaptan lafi degistir diye ama sinyalleri yakmış geliyoduKaptanim kizma benim sadece dilimde hayatimda hic sut helvasi yemedim bursada bile bulunmadim Valla
Ortim sus radara yakalandik kovulcam simdi sen takimdasin ben degilim olan sana olur
Verirsin verirsin dusunme dedimTamam tamam yemem yapmamda ama vermezsem napcam
Guzel menu afiyet olsunBende bugünü yazıyım
Sabah karın ve basen
60 dak eliptik
Saat 10.00
Yarım yeşil elma 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf 1 ceviz tarçın yeşil çay
Saat 15.00
1 tabak ıspanak kavurma yumurtalı
1 fincan yeşil çay
1 türk kahvesi
Saat 20.00
2 adet patlıcan kuru dolma
Salata
Cumaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?