- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
13 mayıs
09.30
Peynir
1 yumurta
5 yeşil 4 siyah zeytin
1 çeri
Salatalık
1 ceviz
12.30
1 mücver
1 içli köfte
Avuç içi badem fındık antep fıstığı
18.30
1 içli köfte
Suyu kaydetmemişim
Spor 50 dk tüm vücut
Zipzip- H hasbeenandgone
Tatlım sağol bugün pikniğe gidince taşıması kolay diye buzluğu patlattıkkim yaptı içli köfteyi afiyet şeker bal olsun. Enerji olup akıp gitsin yediklerin canım ortim
Amaniiiin canevimden vurdun beni...Çalışmadığım yerden çıktı soruTatlım sağol bugün pikniğe gidince taşıması kolay diye buzluğu patlattıkannecim sağolsun
İşin kötüsü ne gelebiliyor ne ben çocuklarla gidebiliyorum elbet bitecek
Bn genelde bulgur diye yemem ama çocuklarıma yediririm çooook uzun zamandır yedim sabah bana smothie yolu gözükür bacı
Kaç lt su içtin sen bakim bugün
Susuzlukta yorgun hissettirir kuzum seni sahura kadar dik kafaya bariAmaniiiin canevimden vurdun beni...Çalışmadığım yerden çıktı soru
öhömmm saymadım hem gece bitmedi daha yeni başlıyor da ben çok yorgunum ortim yaaaaa kendimi yatağa zor attım...
Sinavin vardi galiba canim nasil gecti bugünAmaniiiin canevimden vurdun beni...Çalışmadığım yerden çıktı soru
öhömmm saymadım hem gece bitmedi daha yeni başlıyor da ben çok yorgunum ortim yaaaaa kendimi yatağa zor attım...
İyi geçti ama yarınki çok zorSinavin vardi galiba canim nasil gecti bugün
H hasbeenandgone kız sınav stresi deyip yemedin di miSinavin vardi galiba canim nasil gecti bugün
Insallah guzel gecer yarin sınavın bildigin yerlerden cikarİyi geçti ama yarınki çok zor
Acik ogretim di ama bolumunu unuttum
İlahiyat okuyorum canım yarın da Arapça sınavım var. Pek anlamıyorum ArapçadanAcik ogretim di ama bolumunu unuttum
Kopya cekİlahiyat okuyorum canım yarın da Arapça sınavım var. Pek anlamıyorum Arapçadan
Sabah: Süt haşlanmış yumurta bir dilim yağlı pide
Iyi geceler canim sinavinda basarilar ❤Sabah: Süt haşlanmış yumurta bir dilim yağlı pide
İftar: çorba, fırında tavuk, yarım küçük lahmacun
Az kuruyemiş, peynir, salata, bir kurabiye
Menüm bu mesajını görmedim canım. Bence çok kötü değil menüm. Az az yedim porsiyonlar yarımdı hep...öğrenciyiz az karbon aliyim de kafam çalışsın demiştim....uyuştum yatıyorum iyi geceler kuzular...
Sağol canım....Iyi geceler canim sinavinda basarilar ❤
Geldim canım nasılsınYoulost16 kac gündür seni gormuyorum takimda
Oyyy kuzuma benim, inşallah daha da iyi olacak Allah'ın izniyle. İlacı kullanmaya başlarsanız etkilerini mutlaka yaz canım, merak ederim.İyiyiz canım sanki cümle kurması filan düzeldi gibi biraz. Tekrar Dr a götürmem lazım ilaçların kullanımı Haziran da bitiyor. Biraz hareketlilik yapan ama algıyı açan cbd dedikleri bi ilaç var onu denemek istiyorum bakalım hayırlısı.
Eşim de ödev hazırlıyor ben de temizleri bulaşık makinesinden çıkarıcam sahura kolaylık olsun. Önümüzdeki 3 gün AÖF sınavım var. Gündem bizde de yoğun yani. Senin doktora sınavın mayıstaydı n’oldu o? Ertelendi mi?
Canım Atatürk üniversitesi benimki. Tahmin ettim savunmanın erteleneceğini ama yük insanın üstünde inşallah bir an önce verir tezini kurtulursunOyyy kuzuma benim, inşallah daha da iyi olacak Allah'ın izniyle. İlacı kullanmaya başlarsanız etkilerini mutlaka yaz canım, merak ederim.
Sen AÖF hangi okulda son, ben Anadolu'da okuyorum inşallah bu dönem bitiyor. Doktora savunmam ertelendi canım, bı daha ki döneme kaldı. Sağlık olsun diyorum dert etmiyorum ama bitse de kurtulsam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?