Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kim yaptı içli köfteyi afiyet şeker bal olsun. Enerji olup akıp gitsin yediklerin canım ortim

kim yaptı içli köfteyi afiyet şeker bal olsun. Enerji olup akıp gitsin yediklerin canım ortim
Tatlım sağol bugün pikniğe gidince taşıması kolay diye buzluğu patlattıkannecim sağolsun
İşin kötüsü ne gelebiliyor ne ben çocuklarla gidebiliyorum elbet bitecek
Bn genelde bulgur diye yemem ama çocuklarıma yediririm çooook uzun zamandır yedim sabah bana smothie yolu gözükür bacı
Kaç lt su içtin sen bakim bugün

Amaniiiin canevimden vurdun beni...Çalışmadığım yerden çıktı soru

öhömmm saymadım hem gece bitmedi daha yeni başlıyor da ben çok yorgunum ortim yaaaaa kendimi yatağa zor attım...

Amaniiiin canevimden vurdun beni...Çalışmadığım yerden çıktı soru

öhömmm saymadım hem gece bitmedi daha yeni başlıyor da ben çok yorgunum ortim yaaaaa kendimi yatağa zor attım...
Susuzlukta yorgun hissettirir kuzum seni sahura kadar dik kafaya bari

H hasbeenandgone kız sınav stresi deyip yemedin di mibana cvp da vermedi bu kız ne okuyoreeeee
Sabah: Süt haşlanmış yumurta bir dilim yağlı pide
İftar: çorba, fırında tavuk, yarım küçük lahmacun
Az kuruyemiş, peynir, salata, bir kurabiye
Menüm bu mesajını görmedim canım. Bence çok kötü değil menüm. Az az yedim porsiyonlar yarımdı hep...öğrenciyiz az karbon aliyim de kafam çalışsın demiştim ....uyuştum yatıyorum iyi geceler kuzular...

Iyi geceler canim sinavinda basarilar ❤

13 mayıs
Sahur:sadece 1 bardak süt
Iftar:yumurta salatası bol yeşillikli iki kaşık makarna çay
Su:yeni içmeye başladım
Sütlü kahve içtim
Spor:6000 adim
Zipzip-

Oyyy kuzuma benim, inşallah daha da iyi olacak Allah'ın izniyle. İlacı kullanmaya başlarsanız etkilerini mutlaka yaz canım, merak ederim.
Sen AÖF hangi okulda son, ben Anadolu'da okuyorum inşallah bu dönem bitiyor. Doktora savunmam ertelendi canım, bı daha ki döneme kaldı. Sağlık olsun diyorum dert etmiyorum ama bitse de kurtulsam artık.

Canım Atatürk üniversitesi benimki. Tahmin ettim savunmanın erteleneceğini ama yük insanın üstünde inşallah bir an önce verir tezini kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…