- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Benimde kilo 63 doğum kiloları vermeye çalışıyorum hedefim 58 ama ilk hedefim 60En yaşlıdı benmiyim grubun
Afiyet olsun inşallah eksileri görürsün cuma
Afiyet olsun çok güzel
Canım afiyet olsun senin şeker detoksu gittiiiii ben devam ediyoruuuum 6 hurma naptın
Daha küçük punto yoktu galiba , cuma eksisi uçtu gitti, artık önümüze bakalım diper haftalara
Canım zaten kilon düşük , verememen çok normal, bende biraz önce zehra bora nın son 3 kilo hakkında konuşmasını izledim youtube tan tavsiye ederim. Bir dr gerçekten menüleri çok düşük tutmak gerekiyor, boyun kaçtı canım ?
Tebrikler
Canım 69 diye şartlama şurda 2 gün kaldı birde reglisin 71 düzolsan iyidir,önümüzdeki hafta hedefin 69 olsun
Hoşgeldiiin
Canım düelloda 2miz kaldık diğerleri fire verdifattylamb94 @Meyyal Hayyal
Ispanağı sade yapıyorum , 13 gündür hiç tatlı yemedim , en babası elmalı yoğurt yulaflı tarçınlı
Şekerim yaşım 46
Boyum 167 cm
Kilom. 64
Hedefim 57
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
1 mayısta 66.900 ile başladım
Ya cen ilk defa park mi görcen cenBugün kizi bende parka götüreyim diyorum ilk defa parkla tanışacak çocuğum
Bizim buralarda öyle insan yok piknik alanı var oraya goturcem
Heeee şaşırdı kaldi çoçugumYa cen ilk defa park mi görcen cen
Sirf kilo almamak icin kalkip evin icinde yürüyorumŞu ramazanda kilo almamak için ne uğraştım bee
Ramazan bana da ödem yapıyor baya.. birde dediğin gibi insanın gözü aç.. tatlı istiyor canımız...Sirf kilo almamak icin kalkip evin icinde yürüyorum
Hergun tatlı oluyor bugune kadar 3 defa yedim :))
Gece sahurda yemek cok etkiliyor beni ama az kaldi ramazanda bitiyor
Burdan yazıyoruz canim diger kisimda ozel durumlarda paylasim yapmak icin actim
AnlaşıldıBurdan yazıyoruz canim diger kisimda ozel durumlarda paylasim yapmak icin actim
Orda yazilanlar disardan okunamiyor
İnsanın kilo verdiği farkedilmesi kadar güzel bişey varmı yaaaBugün dışarı çıktım çarşıda işlerim vardı onları hallettim markete falan gittim. Hava çok sıcak şimdiden çoookk susadım
İşyerime uğradım arkadaşlar beni en son 80 kiloyken görmüşlerdi. Çok şaşırdılar çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun böyle kal falan dediler çok mutlu oldum
Katılıyorum canim sahurda az yesende etkiliyor benceSirf kilo almamak icin kalkip evin icinde yürüyorum
Hergun tatlı oluyor bugune kadar 3 defa yedim :))
Gece sahurda yemek cok etkiliyor beni ama az kaldi ramazanda bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?