Az kaldi canim 10 gun sonra normal duzenimize döneceğizKatılıyorum canim sahurda az yesende etkiliyor bence
Bu kadar kötü olmamistim ben onu yeme bunu yeme derken,bayram bence yasak olur oyuzden tatlilarda yok olur normallesirizAz kaldi canim 10 gun sonra normal duzenimize döneceğiz
Gerci bayram kısmı da var ama insallah sorunsuz atlatiriz :))
Bayramda da yasak olacak gibi duruyor yasak olmasi iyi olur misafirliklerin onune gecilmis olurBu kadar kötü olmamistim ben onu yeme bunu yeme derken,bayram bence yasak olur oyuzden tatlilarda yok olur normallesirizgece sadece kefirin içine yaban mersini bide muz attım içtim bir dilimde peynir yedim o kadar yeterki artı gelmeyimde 100gramda olsa eksi geleyim diye
Evet sana katılıyorum yasak olsun dun çocuklara izin var diye çoluk çombalak çıkmışlar anneler babalar parklarda o insanlar içice noldu simdi çiktilarda noldu yazık değil mi bizede bizde cikmadik kiii disariya bugun kimse yok diye kaçtık oda 10dakika hemen eve donduk yoksa bu illetten kurtulamicaz bayram herkes birbirine illaki sarılacak olmamasi gerekiyo,hakkimizda hayirlisi olsun inşallahBayramda da yasak olacak gibi duruyor yasak olmasi iyi olur misafirliklerin onune gecilmis olur
Dikkat ediyorsun sporda yapiyorsun eskiler gelecektir canım yediklerinide cok kısma daha zor veriyorsun
Biz kendimizi ve ailemizi sevdiklerimizi düşünüyoruz canim yoksa kalabalıga bizde girerdikEvet sana katılıyorum yasak olsun dun çocuklara izin var diye çoluk çombalak çıkmışlar anneler babalar parklarda o insanlar içice noldu simdi çiktilarda noldu yazık değil mi bizede bizde cikmadik kiii disariya bugun kimse yok diye kaçtık oda 10dakika hemen eve donduk yoksa bu illetten kurtulamicaz bayram herkes birbirine illaki sarılacak olmamasi gerekiyo,hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
amin canım amin inşallahBiz kendimizi ve ailemizi sevdiklerimizi düşünüyoruz canim yoksa kalabalıga bizde girerdik
Insallah bir an once biter gider bu hastalik
Aynen , bizim sitenin çocukları hep dışarda , bir kere bile çıkarmadım , bahçe var allahtan isterse bahçeye çıkıyor o kadar dünde arabayla veterinere gittik büyük değişiklik olduEvet sana katılıyorum yasak olsun dun çocuklara izin var diye çoluk çombalak çıkmışlar anneler babalar parklarda o insanlar içice noldu simdi çiktilarda noldu yazık değil mi bizede bizde cikmadik kiii disariya bugun kimse yok diye kaçtık oda 10dakika hemen eve donduk yoksa bu illetten kurtulamicaz bayram herkes birbirine illaki sarılacak olmamasi gerekiyo,hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
En son kac kiloydun canim
Şükür 500gram verdiysen
Ulu orta demesin kilosunu sakinEn son kac kiloydun canim
Sonra kiziyo bana dalga geciyosun ortinin arkanda durmuyosun diye belki yemistir kaptan ondan diyorum burda yazmasinNiden ki
En son kac kiloydun canim
Şükür 500gram verdiysenortim
65.7 ye dusmusum kaptanm not almistim da.Ulu orta demesin kilosunu sakin
Kız kackiloydunki dusmussun o kiloya ayyy bende senin kilona gelsem mezun olcam65.7 ye dusmusum kaptanm not almistim da.
Ortim napim Allahin bildiğini kuldan mi saklicaz siskoyum iste
Hava sicak burdada canim balkona çıkamıyorum evde az yuruyeyim dedim yoruldum:)Kızlar hava çok sıcak
Ve bn sabah arkadaşıma gittim başıma güneş mi geçti bilmiyorum başım ağrıyor
Siz de durumlar nsl
Şimdilik bu kiloyu korusan bile yeter canim sinav sonrasi burdasin artik65.7 ye dusmusum kaptanm not almistim da.
Ortim napim Allahin bildiğini kuldan mi saklicaz siskoyum iste
Dusersin insallah canim valla toplamda bi kilo verdim galiba da iste bu hafta tartılamadım bugun tartilcamKız kackiloydunki dusmussun o kiloya ayyy bende senin kilona gelsem mezun olcam
İnsallah kaptanim bnce de daha ileriye gitmemem lazim. Insallah o zaten Allahin emri eylulde burdayim nasip olursaŞimdilik bu kiloyu korusan bile yeter canim sinav sonrasi burdasin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?