- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ekmek pisirdim simdik,lokma pisirdim cocuklara,aksamdan yemeklerim var bende yoğurtlu kabak yicem kismetse sen neediyon deheleNe yapıyorsunuz kizlar cok sessiz kaldi takım
Ben de camlar silindi perdeleri yikamistim onlari astik yeni oturdum cok yoruldum bugün susadim iftar gelse bi an önceNe yapıyorsunuz kizlar cok sessiz kaldi takım
Eline saglik canimEkmek pisirdim simdik,lokma pisirdim cocuklara,aksamdan yemeklerim var bende yoğurtlu kabak yicem kismetse sen neediyon dehele
Eline saglik canim cam perde bayram temizligine mi başladınBen de camlar silindi perdeleri yikamistim onlari astik yeni oturdum cok yoruldum bugün susadim iftar gelse bi an önce
Sen napiyosun kaptanim
Ne yapıyorsunuz kizlar cok sessiz kaldi takım
Afiyet olsunEline saglik canim
Bende evin icinde 4400 adim attim ev kucuk adim atmak cok zor oluyor yaa :)
Hava cok sicak.zıplamayi da aksam yapacagim
Havalar ısındı oruc tutmak zorlasti gerçektenBugün yoruldum ve çok susadım biran önce iftar olsun istiyorumdünden yemeklerim var çorba salata yapacam sadece. Kızım uyandı onu sallıyorum şuan.
Yarına güzel bir sonuçla gelecem inşallah
ohhh mis maşallah benim ortime temizlik imandandirBen de camlar silindi perdeleri yikamistim onlari astik yeni oturdum cok yoruldum bugün susadim iftar gelse bi an önce
Sen napiyosun kaptanim
Spor yapacagin vakti iyi seciyor eylul hanim :)))Afiyet olsun
Bende 300ip atladim sadece devamini yaparim heralde tam bilgisayar actim leslie yapcam attaaaa diye bir ses haydiii ciktik gene bir bahçe yaptim kedi kopek baktik
Oo maşallah canim yaa ben evde 4400 attim.ama cook zor oldu :))Bugün 5bin küsür adım atmışım dışarda bu sıcakta daha ne olsun
Sorma vallaaa artik sinir oluyorumSpor yapacagin vakti iyi seciyor eylul hanim :)))
Yok aslinda kaptanim da camlar biraz kotü olmustu ne zamandir erteliyodum sildim cikti aradan baska temizlik yapmam normal temizligim dışında yoksa calismaya zaman kalmiyo cok didik didik yapamiyorum her zaman.Eline saglik canim cam perde bayram temizligine mi başladın
Iftari bekliyorum bende az sonra yemek hazirliklarina baslariz
Ben 600 gram vermişim ortim demin tartildim. Ama dustan ciktim dus fazla gosteriyo diyo benimki niyeyse kendi hep fazla cikiyomus o zaman. Bilmiyorm etkisi var mi yarin tekrar bi tartilayim.Afiyet olsun
Bende 300ip atladim sadece devamini yaparim heralde tam bilgisayar actim leslie yapcam attaaaa diye bir ses haydiii ciktik gene bir bahçe yaptim kedi kopek baktik
Anladim canim iyi yapmissin o zaman bir sure idare eder seni bu camlarYok aslinda kaptanim da camlar biraz kotü olmustu ne zamandir erteliyodum sildim cikti aradan baska temizlik yapmam normal temizligim dışında yoksa calismaya zaman kalmiyo cok didik didik yapamiyorum her zaman
Keske ramazandan once yapsaymisim o isi orucken hic olmadiohhh mis maşallah benim ortime temizlik imandandir
İftarr gelmez beklerkene
Burasi bile cok sicak canim şikayetim yok tabiki evde olunca sicagi seviyorumKeske ramazandan once yapsaymisim o isi orucken hic olmadicok susadim bide yaz geldi artik galiba o kadar sicakki hava burda
Aman tarilmaz olaydimYok aslinda kaptanim da camlar biraz kotü olmustu ne zamandir erteliyodum sildim cikti aradan baska temizlik yapmam normal temizligim dışında yoksa calismaya zaman kalmiyo cok didik didik yapamiyorum her zaman.
Ben 600 gram vermişim ortim demin tartildim. Ama dustan ciktim dus fazla gosteriyo diyo benimki niyeyse kendi hep fazla cikiyomus o zaman. Bilmiyorm etkisi var mi yarin tekrar bi tartilayim.
Sen de tartilcam diyodun hatirlatiyim dedim
sorma burasida oyle canim sicak yapılmıyor biseyKeske ramazandan once yapsaymisim o isi orucken hic olmadicok susadim bide yaz geldi artik galiba o kadar sicakki hava burda
Hadi ya neden ki cnmAman tarilmaz olaydimyarina kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?