Kiz daha buyuk dusun yiyip yiyip kilo almasak daha guzel olmaz mıKeşke hergun cuma olsa
Neyse canları sağolsun.Etiketleri cikmadi canim denedim de
Baktim prenses annesi 9 ekimde
Enerji kusagida 29 ekimde girmisler en son siteye
Heeeee onu bi ara düşündüm ama gerçek olmucak iye biraktim dedim beynime zarar vercemKiz daha buyuk dusun yiyip yiyip kilo almasak daha guzel olmaz mı
Ayyyy şuan seni Afrikalı çocuklar gibi gördüm içim acıdıHeeeee onu bi ara düşündüm ama gerçek olmucak iye biraktim dedim beynime zarar vercem
Fakirin düşünceside fakir ne yapsınKiz daha buyuk dusun yiyip yiyip kilo almasak daha guzel olmaz mı
Onlara benziyorum zatenAyyyy şuan seni Afrikalı çocuklar gibi gördüm içim acıdı
Mutfakta işim olmasa gecmicem bile yanindan çünkü kilo aliyomFakirin düşünceside fakir ne yapsın
Ele bı dünya yoh kendini kandirmaMutfakta işim olmasa gecmicem bile yanindan çünkü kilo aliyom
Bırak azcikta kandirayim hayalime bile engel olmaEle bı dünya yoh kendini kandirma
Afiyet olsin ablacim baklavayi cuma gunu oldugu icin görmüyorum15 mayıs
Sahur:5 hurma bi kase yoğurt
Iftar:kahvaltı yaptık tost domates salatalık yeşil sogan beyaz peynir çay
Bir dilim baklava
Spor:15 dakika yağ yakıcı egzersiz 10 dakika karin egzersizi
Su:yeni başladım içmeye
Zipzip-
Iyi geceler ablacimIkinciligimizi tebrik ederim kizlar iyi geceler herkese
Inşallah haftaya birinci olucazIkinci olduk kizlar hepinizi tebrik ediyorum
Aşk olsun cnm ben eskilerden değilmiyimAynen canim baktim da soyle bir eskilerden kimse kalmadi yeni gelen de cok olur karantina sonrasi ozellikle :)))
@Kirmizi pabuc da gelmiyor takima bebegi buyusun gelir belki
Canım schunerduft diye bir arkadaşımız vardı. Onun bana gönderdiği özel bir diyetle kırdım o direnci. Sekiz günlük zor bir diyetti. Özel mesajlari kurcalayip atabilirim isterse.Valla ortim vücudun koruma moduna geçmiş bence.Elhan onu çok eskiden yapmıştı sen yoktun o yüzden hatırlamazsın. Kendisi dönerse etikete anlatır belki...
Ben de sana bu ara pek iyi örnek olamadım Ramazan bitsin spor yaparız beraber inşallah. Olmadı karnımıza iğne batırıp yağlardan kurtulucaz ortim. Belimiz incelip karın yağlarımız azalırsa tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?