Sidoş nerdesin kuzum. Gerci ben de yokum ama sen daha çok yoksun benceHayırlı geceler. İkinci olmuşuz tebrik ederim herkesi
bna at cnmCanım schunerduft diye bir arkadaşımız vardı. Onun bana gönderdiği özel bir diyetle kırdım o direnci. Sekiz günlük zor bir diyetti. Özel mesajlari kurcalayip atabilirim isterse.
Tamam canım...bna at cnm
açılmıyor cnmTamam canım...
Cok ani olmadi mi bu hava degisimi ya ilginç.Biz bugün 43 dereceyi gördük canım, inanamadim.
Ufal da cebime girrOnlara benziyorum zaten
Noldu naptim yine kimbilir. tamam teslim oluyorum bi an önce bitsin bu iskenceHadi git git sonra goruscez senlen
Kaptan hunharca espriler yapiyordu neden yapmasindi iftarini yapmis karni doymuştuAfiyet olsun abla cok guzel menun
Hem baklava yee
Hem de puding ve dondurma yee ceza sana
Saka şaka bugun icin ceza yok bakla olduğunu da anladim
Allah seni kahretmeye ortim ne guldumNoldu naptim yine kimbilir. tamam teslim oluyorum bi an önce bitsin bu iskence
Kaptan hunharca espriler yapiyordu neden yapmasindi iftarini yapmis karni doymuştu
Gündüz takımı temizleyen kaptan yerini yeniden minnos kaptana birakmisti
Çok geçmiş olsun canım, şu an nasıl ayağın.
Ağrı ile uyandım morluk yok kızlarOrtim sana hakikaten nazar Değiyor yaaa. Annene söyle de okusun senişimdi nasılsın?
Hareketle ağrı olursa kırık derler. Bence git. Hastaneler boştur ilgilenirler. Sokağa Çıkma yasağı var yaGünaydın bebekler
Ağrı ile uyandım morluk yok kızlar
Şu an dr a gitsem mi ikilemindeyim
Geçmiş yapamadım canım geçmiş olsun sanırım ayağın ağrıyor rabbim şifa versinGünaydın bebekler
Ağrı ile uyandım morluk yok kızlar
Şu an dr a gitsem mi ikilemindeyim
Eskilerden bahsetmedik canim gecen sene bir donem ayni anda olan arkadaslardan bahsettik sen yoktun o zamanlarAşk olsun cnm ben eskilerden değilmiyim
Gunaydin canim ❤Günaydın bebekler
Daha taktirname icin sure var ama bir hafta sonra teker teker hazirlicam15 mayıs
Sahur
Yoğurt kürü
İftar
1 kase çorba
8 kş kuru sebze kavurması (domates biber patlıcan)
1 dilim ekmek
2 br ayran
30 dk eliptik
2 lt su
Kaç gündür keyfim yoktu yazmıyordum menü kusura bakmayın
Zipzip-
Bana taktirname verip göndermeden kendimi toparlayayım dedim
Günaydın canım ❤Herkese günaydın benim minik erkenci
Şu an onunla aşk yaşıyoruz
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar guzel bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle
Gunaydin canim ❤Günaydınn
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrr
Burada yok kuzum yasak da iyiyim bekleyeyim diyorumHareketle ağrı olursa kırık derler. Bence git. Hastaneler boştur ilgilenirler. Sokağa Çıkma yasağı var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?