Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ev soğuk dışarı sıcak hala 40 da kombi yanıyor eltim
Daha yanıyor mu yaa, Allah kolaylık versin canım. Şehirlerarası yasak olmasaydı biz de benim annemlere gitmeyi düşünüyorduk, hem de bayramı orda geçirirdik diye ama mecbur bu sicaklarda yanacagiz.

Daha yanıyor mu yaa, Allah kolaylık versin canım. Şehirlerarası yasak olmasaydı biz de benim annemlere gitmeyi düşünüyorduk, hem de bayramı orda geçirirdik diye ama mecbur bu sicaklarda yanacagiz.
Üst katlarda yakmazlar ama benim bodrum olduğu için ev soğuk oluyor belkide regl çok olduğum için kansizliktan üşüyor ola bilirim yanıyor valla ben sıcağı seviyorum

Sidoş nerdesin kuzum. Gerci ben de yokum ama sen daha çok yoksun bence
Bütün takımı başta kaptanımız olmak üzere tebrik ederim. Maşallah hepinize yürekten kutluyorum.
Giremiyorum bu aralar abla büyük oğlum sıkılıyor ilgi istiyor küçük zaten hep ilgi istiyor hunilik oldum dün kv gittim çocuklara da bana da değişiklik oldu iyi oldu. Sen nasılsın nasıl geçiyor günler

Bu arada dün kv giderken telefonu evde unutmuşum görümcemin telefonunundan bildirim yaptım.
Oruç tutamıyorum ama normal de beslenemiyorum. 16 gibi bir elma yedim akşam da 1 kepçe çorba 1 Haşlama içli köfte 3 yk köfteli patlıcan yemeği 2 yk pilav salat yedim.

Yoğun canim misafir var aksama mutfak da geciyo
Kolay gelsin ablacim
Yemek temizlik çocuk uğraşıyorum. Felaket susadım. Allah affetsin bu günlerde baya zorluyor susuzluk. Hava 30un üstünde 3 gündür
Kolay gelsin canim Allah yardimcimiz olsun daha cok sicaklarda tutmustuk evde buzla duruyordum 2011 yili olmasi lazim
Iki gundur ankarada feci sicak ben evde kalin giyiyordum dun uzerimden atip kisa kolluya gectim
Havanin bir anda isinmasida etkiledi

Gununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Sabahtan öğlene temizlik yaptım çocuklara et köfte vardı onu kızarttım çMaşır astım
Etkinlik yaptık kağıt havlu rulosundan araba
Şu an kız saçımı yapıyor 100 tane toka saçımdaoğlan salonu karıştırıyor ama mayıştım kalkamıyorum
Eşim arabada az önce 42 dereceyi görmüş

Cook sicak sizin orasida yaa bir hafta daha böyle gececek galiba sonrasinda rahatlariz
Kizin masallah yetenekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…