Teşekkür ederim güzelimGeçmiş yapamadım canım geçmiş olsun sanırım ayağın ağrıyor rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canımGünaydın bebekler
Ağrı ile uyandım morluk yok kızlar
Şu an dr a gitsem mi ikilemindeyim
Evet canım birden çok sıcak oldu hava. Evin içi serin olunca dışarıyı öyle beklemiyordum.Cok ani olmadi mi bu hava degisimi ya ilginç.
Ufal da cebime girr
Ev soğuk dışarı sıcak hala 40 da kombi yanıyor eltimEvet canım birden çok sıcak oldu hava. Evin içi serin olunca dışarıyı öyle beklemiyordum.
Ben çıkarttım artik sobayı icerside disarsida yaniyoEv soğuk dışarı sıcak hala 40 da kombi yanıyor eltim
Daha yanıyor mu yaa, Allah kolaylık versin canım. Şehirlerarası yasak olmasaydı biz de benim annemlere gitmeyi düşünüyorduk, hem de bayramı orda geçirirdik diye ama mecbur bu sicaklarda yanacagiz.Ev soğuk dışarı sıcak hala 40 da kombi yanıyor eltim
Üst katlarda yakmazlar ama benim bodrum olduğu için ev soğuk oluyor belkide regl çok olduğum için kansizliktan üşüyor ola bilirim yanıyor valla ben sıcağı seviyorumDaha yanıyor mu yaa, Allah kolaylık versin canım. Şehirlerarası yasak olmasaydı biz de benim annemlere gitmeyi düşünüyorduk, hem de bayramı orda geçirirdik diye ama mecbur bu sicaklarda yanacagiz.
Giremiyorum bu aralar abla büyük oğlum sıkılıyor ilgi istiyor küçük zaten hep ilgi istiyor hunilik oldum dün kv gittim çocuklara da bana da değişiklik oldu iyi oldu. Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerSidoş nerdesin kuzum. Gerci ben de yokum ama sen daha çok yoksun bence
Bütün takımı başta kaptanımız olmak üzere tebrik ederim. Maşallah hepinize yürekten kutluyorum.
Yoğun canim misafir var aksama mutfak da geciyoGununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Gununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Aaaaa neresi oradıBiz bugün 43 dereceyi gördük canım, inanamadim.
Kestel :)Kız sen nersindendin
Kolay gelsin ablacimYoğun canim misafir var aksama mutfak da geciyo
Kolay gelsin canim Allah yardimcimiz olsun daha cok sicaklarda tutmustuk evde buzla duruyordum 2011 yili olmasi lazimYemek temizlik çocuk uğraşıyorum. Felaket susadım. Allah affetsin bu günlerde baya zorluyor susuzluk. Hava 30un üstünde 3 gündür
Sabahtan öğlene temizlik yaptım çocuklara et köfte vardı onu kızarttım çMaşır astımGununuz nasil geciyor kizlar sesiniz çıkmıyor
Cook sicak sizin orasida yaa bir hafta daha böyle gececek galiba sonrasinda rahatlarizSabahtan öğlene temizlik yaptım çocuklara et köfte vardı onu kızarttım çMaşır astım
Etkinlik yaptık kağıt havlu rulosundan araba
Şu an kız saçımı yapıyor 100 tane toka saçımdaoğlan salonu karıştırıyor ama mayıştım kalkamıyorum
Eşim arabada az önce 42 dereceyi görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?