Bende evde adim atiyorum canim 5900 adim oldu hedefim 10 bin :)Bir uyumusuk minnakla 2gundur maşaallahımız var dinleniyorum bari bu sicakta zor oluyo onla uğraşması üstümde çunku süreklisiz naptiniz kimseler yok gene
Bende evde adim atiyorum canim 5900 adim oldu hedefim 10 bin :)
2 cm incelme bile yasamisim 1 haftadir en az 5 bin adim atiyorumben yatarak toto büyütüyom sen adim atiyon eyvah eyvah eyvah
Allahimmm bende arkama bakayim bakayim nekadar şişmiş yatarken2 cm incelme bile yasamisim 1 haftadir en az 5 bin adim atiyorum
Sen hareketlisin yine cocugun pesindesin ben adim atmasam oturdugum yerden cok kalkmiyorim kiAllahimmm bende arkama bakayim bakayim nekadar şişmiş yatarken
Doğru senin bacakların şişko bide göbeğin vardiSen hareketlisin yine cocugun pesindesin ben adim atmasam oturdugum yerden cok kalkmiyorim ki
Gobegim yok kiDoğru senin bacakların şişko bide göbeğin vardi
Birde 1.58dinyerinden kalkamamanin nedeni
Kaptanm evde ayni yerleri yururken sıkılmıyo musn ama iyiymis ben de yapiyim arada bi2 cm incelme bile yasamisim 1 haftadir en az 5 bin adim atiyorum
Hem ozaman çokkk atiyorumdur çocuktanKaptanm evde ayni yerleri yururken sıkılmıyo musn ama iyiymis ben de yapiyim arada bi
Sorma ya ev kucuk basim donuyorKaptanm evde ayni yerleri yururken sıkılmıyo musn ama iyiymis ben de yapiyim arada bi
Annem olsa başım döndü Allah göt vermiş üstüne oturasin diye otur derdiSorma ya ev kucuk basim donuyor
Birde gunduz balkona çıkamıyorum 2 gundur sicaktan yurume mesafem azalıyor:)
Kolay gelsin canım az kaldi iftara neler yapıyorsun bakalim:))Bir ara geldim site kafayı sallıyordu yine giremedim çiktim iftara hazırlık yapıyorum bugün çok aciktim
Annemde gecen orucsun dolanip durma diyorAnnem olsa başım döndü Allah göt vermiş üstüne oturasin diye otur derdi
Ezogelin çorbası fırında patates püreli köfte pirinç pilavı cacık karpuz ( güllaç fırın sutlaç)Kolay gelsin canım az kaldi iftara neler yapıyorsun bakalim:))
Anneler niye hiç kiyamiyor ya Allah başımızdan eksik etmesin öpüyorum ezemin ellerindenAnnemde gecen orucsun dolanip durma diyor
Eline saglik menu guzel canimEzogelin çorbası fırında patates püreli köfte pirinç pilavı cacık karpuz ( güllaç fırın sutlaç)çocuklar güllaç yemiyor onlara sütlaç
Amin canim tesekkur ederimAnneler niye hiç kiyamiyor ya Allah başımızdan eksik etmesin öpüyorum ezemin ellerinden
Tşk ederim gel beraber olsun kaptanimEline saglik menu guzel canim
Amin canim tesekkur ederim
Selam canim ❤
Cok yorma kendini sicakla birlikte zorlanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?