Hoşgeldin aramıza..... opuyorumnanaktan
Ben mezun olsamda hala arnızdayım di mi bu arada dışlamayın beniiiiiidelikafadulden
selamlar kıslar ....
genemi birincyiz ya allahım artık paylaşım alanında mahcup oluyorum ya ....hihoyyyt hemde bireysellede gene bizden çıkacak galiba eylül ve gözdem .aklinialirimsmile
hayırlı akşamlar ......bebelerden sıra gelmiyor bana ...sempatiksalakcinni
khenacım hoş geldin . şu an yerimiz yok canım bekleyen adaylarımızda var ama mezunlarımızda sırada .... paylaşımda buluna bilir ve yer açıldıgında gire bilirsin .yani biraz sabırla beklemelisin ...a.s.
geçensene bir arkadaşınla gelmiştin dimi ikinizinde dugünü olacaktı.hatırladım ... yani cici evli kiloları galiba kilocukların ...kaydirigubbakcemile3
nerminimin takımınında dagılmasına üzüldüm ama dönecek diye okumuştum .:uhm:
Sinemcim sen 2.aşamayamı geçion.
monti yapıyrdn dimi.tebrikler canım.mezun olmuşsun
Khena hoşgeldin canımyerimseniben
hoşbulduk ablam nasılsın Şeniz
mutfak dolaplarını silcem ama üşeniyorum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
bebeğimin göbeği dün gece düştü
ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:
benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye
ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve
oyyy canım yaa geçmiş olsun fıstığımslm kızlar
ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:
benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye
ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve
slm kızlar
Yaaaa kızlaaar bugün liliş ablama dünkü makyajımın resmini attıydım, yüzün solmuş gibi dediii, acaba yüzümmü soldu kilo verince ağlarım ama ben şimdiiiiii mafoldumben
simoşum face yada burayada koysana görelim kuzum bizde resimlerini okadar kilo verdin merak ediyorum ben valla fıstık gibi olmuşsundur sen şimdikaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile
hala insanüstü bir kg da olduğumdan kötü görünüyorum ayşegülümmmm, kollarımdan ve bacaklarımdan gitti birazcık
hadi insallah canim tatil güzel gecmistir insallahMerhaba arkadaşlar
5 günlük bir tatil yaptık bu arada pek yazamadım buraya.Bugün evimize döndük.Bu tatil boyunca elimde olmayan nedenlerle yemeği de fazla kaçırdım.Yrından itibaren sıkı bir diyet beni bekliyor.Cumaya kadar 67.00 olmalıyı hedefliyorum.
ben senin yüzünü daha hic görmedimki facebook a kayit olmam yasak esim öyle istyiyor bari özelden msn adresimi atim istersen beni kayit etYaaaa kızlaaar bugün liliş ablama dünkü makyajımın resmini attıydım, yüzün solmuş gibi dediii, acaba yüzümmü soldu kilo verince ağlarım ama ben şimdiiiiii mafoldumben
nice mutlu senelere canim ALLAH ayirmasin sevenleri:1shok: özgemm çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm giden para olsun gülüm ya canınıza bebeğinize bişey olmadıya önemli olan o giden gelir nasılsa,o hırsızda yakalnır da yemek nasip olmaz inş. :Saruboceq: lohusa lohusa yüreğine indirmiş :teselli:
bende bugün pek bi mutluyum paylaşayım diye girdim habere bak hayret bişey benneyaptımki bugün evlilik yıldönümümüzdü sabah bi attık kendimizi dışarı anca girdik kaydirigubbakcemile3
nice mutlu senelere canim ALLAH ayirmasin sevenleri
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=236 sinemciğim karnen hazır tebrik ederim seni canım .
günaydınnn... delikafadulden hepinize mutlu ve güzel bir hafta diliyorum..dünki o yorgunluğa rağmen bugün sabah erkenden uyandım,attım kendimi dışarı yeşilliktir meyvedir koptum gittim valla kaydirigubbakcemile3 ekmeğim bitmişti bide onu aldım,hafta sonunun helede dünün kalorisini atmam lazım :kedi:
teşekkür ederim canım,amin tüm sevenleri :Saruboceq:
tebrik ederim sinemi bende azmini ve başarını kutluyorum canım alkisalkisalkis nazlım seninde ellerine sağlık gülüm inşallah bigün benimkinide hazırlamak nasip olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/showpo...&postcount=236 sinemciğim karnen hazır tebrik ederim seni canım .
günaydınnn... delikafadulden hepinize mutlu ve güzel bir hafta diliyorum..dünki o yorgunluğa rağmen bugün sabah erkenden uyandım,attım kendimi dışarı yeşilliktir meyvedir koptum gittim valla kaydirigubbakcemile3 ekmeğim bitmişti bide onu aldım,hafta sonunun helede dünün kalorisini atmam lazım :kedi:
teşekkür ederim canım,amin tüm sevenleri :Saruboceq:
tebrik ederim sinemi bende azmini ve başarını kutluyorum canım alkisalkisalkis nazlım seninde ellerine sağlık gülüm inşallah bigün benimkinide hazırlamak nasip olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar nasılsınz sinmcim karnen hazrlanmıs tebrik ederim fstgım darısı bize inslolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?