Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin aramıza..... opuyorumnanaktan

Ben mezun olsamda hala arnızdayım di mi bu arada dışlamayın beniiiiiidelikafadulden

Sinemcim sen 2.aşamayamı geçion.
monti yapıyrdn dimi.tebrikler canım.mezun olmuşsun
Khena hoşgeldin canımyerimseniben

hoşbulduk kızlar:enbuyukkk:

Merhaba arkadaşlar
5 günlük bir tatil yaptık bu arada pek yazamadım buraya.Bugün evimize döndük.Bu tatil boyunca elimde olmayan nedenlerle yemeği de fazla kaçırdım.Yrından itibaren sıkı bir diyet beni bekliyor.Cumaya kadar 67.00 olmalıyı hedefliyorum.

Geçmiş olsun özgeciğim çok üzüldümmmm mafoldumben rabbim beterinden korusun

oyyy canım yaa geçmiş olsun fıstığım
aldığı bişey diilsaldığı korku yetiyo geberesilerin
banada hamileyken girmişti bişey alamamıştı uyanmılştım ama günlerce kendime gelemedim psikolojim bozulduydu halada atmış değilim üzerimden

Yaaaa kızlaaar bugün liliş ablama dünkü makyajımın resmini attıydım, yüzün solmuş gibi dediii, acaba yüzümmü soldu kilo verince ağlarım ama ben şimdiiiiii mafoldumben

:1shok: özgemm çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm giden para olsun gülüm ya canınıza bebeğinize bişey olmadıya önemli olan o giden gelir nasılsa,o hırsızda yakalnır da yemek nasip olmaz inş. :Saruboceq: lohusa lohusa yüreğine indirmiş :teselli:

bende bugün pek bi mutluyum paylaşayım diye girdim habere bak hayret bişey benneyaptımki bugün evlilik yıldönümümüzdü sabah bi attık kendimizi dışarı anca girdik kaydirigubbakcemile3

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var

Yaaaa kızlaaar bugün liliş ablama dünkü makyajımın resmini attıydım, yüzün solmuş gibi dediii, acaba yüzümmü soldu kilo verince ağlarım ama ben şimdiiiiii mafoldumben

simoşum face yada burayada koysana görelim kuzum bizde resimlerini okadar kilo verdin merak ediyorum ben valla fıstık gibi olmuşsundur sen şimdikaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

simoşum face yada burayada koysana görelim kuzum bizde resimlerini okadar kilo verdin merak ediyorum ben valla fıstık gibi olmuşsundur sen şimdikaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

hala insanüstü bir kg da olduğumdan kötü görünüyorum ayşegülümmmm, kollarımdan ve bacaklarımdan gitti birazcık

hadi insallah canim tatil güzel gecmistir insallah
ben senin yüzünü daha hic görmedimki facebook a kayit olmam yasak esim öyle istyiyor bari özelden msn adresimi atim istersen beni kayit et
nice mutlu senelere canim ALLAH ayirmasin sevenleri

günaydınnn... delikafadulden hepinize mutlu ve güzel bir hafta diliyorum..dünki o yorgunluğa rağmen bugün sabah erkenden uyandım,attım kendimi dışarı yeşilliktir meyvedir koptum gittim valla kaydirigubbakcemile3 ekmeğim bitmişti bide onu aldım,hafta sonunun helede dünün kalorisini atmam lazım :kedi:

nice mutlu senelere canim ALLAH ayirmasin sevenleri

teşekkür ederim canım,amin tüm sevenleri :Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=236 sinemciğim karnen hazır tebrik ederim seni canım .

tebrik ederim sinemi bende azmini ve başarını kutluyorum canım alkisalkisalkis nazlım seninde ellerine sağlık gülüm inşallah bigün benimkinide hazırlamak nasip olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

günaydın yumukum . inşallah bir gün hepimiz karnelerimizi alıp mezun oluruz burdan . karneleri püüskütt hazırlıyor canım . ben paylaşım alanından alıp getirdim .

Günaydın kızlarrrrrr.......

Nazcım çok teşekkürler ama ben karnemi göremedimmm açılmıyor diyoooo

çok ama çok teşekkürler.... Darısı tüm takımımızın başına inşallah....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…