hilalciğim seni bu hafta listeye yazmadım . çünki gerçekten çok az kilo veriyorsun . bu hafta seni listeye yazsaydım 1. olamayacaktık . onun için bu haftada listeye yazamadım canım kusura bakma
günaydın fıstıklarımmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmm
sabahtan beri yazdıklarınızı okudum bitirdim
şok oldum üzüldüm ama gelmiş geçmiş diyelim olanlar için
1.liğinizi tebrik ederim maşallah size
ee nasılsınız ,özlediniz mi beni kaydirigubbakcemile3
kocişle bir anlaşma yaptık : 60 kilo olursam bebiş yapçaz kaydirigubbakcemile3
o da 75e incek bakalım
hoşgeldin canım özledik tabi özlenmez misin?Şeniz
nasıldı tail?
ayy canım çok sevindim hadi verelim kiloları gelsin bebişler hayırlısıyla inşAllah
günaydın suuura günaydın hoş geldin melekimm Şeniz
slm kızlar
bebeğimin göbeği dün gece düştü
ve yine dün gece evime hırsız girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
fıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış
benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye
ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve
Yok ablam bence cok degil yarin birazsebze ve protein agirlikli beslenirsin olur bitergecenin bu ssati ve benn bu saattte burdayımm öncelikle listemi vereyimm
sabah hiç bir şey yemedimm zira öğleden son ra gelinimiz davet etmiştii çaya
orda avuç içi kadar pide ve yarım dilim pasta yedimm çaylaa a.s
tam herşey yolunda derken eşim tel etti sizi afyona alışveriş ve gezme için götüreyim diye
ve akşam üzeri alışveriş için afyona gittik
bol bol alışveriş yaptım :1rolleyes:
afyonu bilenler bilir sucuğu çok meşhurdur bir bardak ayran ve sucuk ekmek yedimm :1no2:
tüm gün listen bu çokmu sizcee :sm_confused:
Iyi gunler ablacim nasilsingünaydın suuura günaydın hoş geldin melekimm Şeniz
slm kızlar
ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:
benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye
ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve
hoşbulduk ablam nasılsın Şeniz
mutfak dolaplarını silcem ama üşeniyorum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış
akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:
Yok ablam bence cok degil yarin birazsebze ve protein agirlikli beslenirsin olur biter
Iyi gunler ablacim nasilsin
delikafaduldengeçmiş olsun özgem genede ucuz atlatmışınz ....:teselli:slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?