Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalciğim seni bu hafta listeye yazmadım . çünki gerçekten çok az kilo veriyorsun . bu hafta seni listeye yazsaydım 1. olamayacaktık . onun için bu haftada listeye yazamadım canım kusura bakma

canım napayım elimden gelen herşeyi yapıyorum ama bu kadar oluyor..vücut direniyor..hem sadece benmi o kadar az veriyorum hiç veremeyende oluyor..:çok üzgünüm:neyse artık napayım bende bir hafta verebilirsem o hafta söylerim yer olursa girerim.

nazcım ne yazmam gerkiyor paylaşım alanına nasıl bir diyet uyguladığım mı yoksa en baştan beri kilo alıp verme hikayemimi?

nazcım paylaşım alanına yazdım bişeyler daha ayrıntılı mı yazmalıydım bilemedim tam ama bir bakarsan olmamışsa ekleme yapabilirim

tünaydın kızlar,yinemi birinci oldunuz :1shok: valla bravo kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrikler kızlar ayrıca bireyselde birinci olan simoşum ve eylülümüde tebrik ederik harikasınız kızlar :lepi: kaydirigubbakcemile5 :hooray:

1.olmuşuz.:dance:
tebrikler arkadaşlar.
eylülüms simoş tebrikler.:lepi:
çarşıya gidiom kızımla .
akşam gelirim.opuyorumnanaktan

gecenin bu ssati ve benn bu saattte burdayımm öncelikle listemi vereyimm
sabah hiç bir şey yemedimm zira öğleden son ra gelinimiz davet etmiştii çaya
orda avuç içi kadar pide ve yarım dilim pasta yedimm çaylaa a.s

tam herşey yolunda derken eşim tel etti sizi afyona alışveriş ve gezme için götüreyim diye
ve akşam üzeri alışveriş için afyona gittik

bol bol alışveriş yaptım :1rolleyes:

afyonu bilenler bilir sucuğu çok meşhurdur bir bardak ayran ve sucuk ekmek yedimm :1no2:
tüm gün listen bu çokmu sizcee :sm_confused:

Günaydın kızlarrrrr.... hep mi 1. olacağız yahu..... 6. takım olarak biz de artık iyice abarttık bu olayı kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklarımmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmm

sabahtan beri yazdıklarınızı okudum bitirdim

şok oldum üzüldüm ama gelmiş geçmiş diyelim olanlar için

1.liğinizi tebrik ederim maşallah size

ee nasılsınız ,özlediniz mi beni kaydirigubbakcemile3

kocişle bir anlaşma yaptık : 60 kilo olursam bebiş yapçaz kaydirigubbakcemile3

o da 75e incek bakalım

hoşgeldin canım özledik tabi özlenmez misin?Şeniz
nasıldı tail?
ayy canım çok sevindim hadi verelim kiloları gelsin bebişler hayırlısıyla inşAllah

hoşgeldin canım özledik tabi özlenmez misin?Şeniz
nasıldı tail?
ayy canım çok sevindim hadi verelim kiloları gelsin bebişler hayırlısıyla inşAllah

hoşbulduk tatlım tatil güzeldi

annemlere gitmiştik gezdik dolaştık, perşembe evimize döndük

azcık da evimizde yanlız olmanın keyfini çıkardık

şansımıza da bol yağmur vardı bu hafta

sen nasılsın canımcım

slm kızlar

bebeğimin göbeği dün gece düştü

ve yine dün gece evime hırsızmafoldumbenmafoldumben girdi eşim vardiyalı çalışıyor ve bu hafta gece 11 de işe gidiyor biz kayınvalidemle başka bir odada yatıyoruz ve hırsız yatak odama girmiş sabah bi kalktık heryer karıştırılmış

akannehirakannehirfıstığımın kıyafetlerini yerlere atmış ayakkabıyla basmış :mymeka::mymeka:

benim saatimi ,yüzüğümü eşimle benim çantalarımızı ve bebeğimin çantasını almış almış Allahtan camera ve altın yastığı bizim yattığımız odadaydı onlar gitseydi çok üzülürdüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kredi kartları ve kimlikler yüzünden polisi çağırdık sabah eşim en çok kızımızın kimliğine üzüldü veriliş nedenine doğum yazıyordu ne güzel diye

ama şükür ki kimlikleri bir yere atmış onları bulduk ama benim saat falan yok zararımız 650 lira buna da şükür ya bizim odaya girseydi bebeğime bişey yapsaydı düşüncesi bile korkunç hemen demir yaptırıyoruz eve

Son düzenleme:

durumuzun düsen göbegini ne yaptin canim
ALLAHtan sizin odaniza gelmemis canim cok gecmis olsun herseyde bir hayir vardir.ya siz yatak odasinda olsaydiniz aman söylemesi bile tüyleri diken ediyor.bide durumuzun giyeceklerini kirletmis tövbe tövbe.tek giden mal olsun canim size bisey olmamisya
demir yaptirin bencede hemen

Yok ablam bence cok degil yarin birazsebze ve protein agirlikli beslenirsin olur biter
günaydın suuura günaydın hoş geldin melekimm Şeniz
Iyi gunler ablacim nasilsin

Son düzenleme:

Allah korumuş sizi çok şükür yattığınız odaya girip size bişey yapmamış ,çok geçmiş olsun özgecim

bebişini gördüm çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın

hoşbulduk ablam nasılsın Şeniz

mutfak dolaplarını silcem ama üşeniyorum kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin melekimm Şeniz

öncelikle analı babalı güzel günlere sağlıkla büyüt bebeğini özgecimmm Şeniz

sonrada başına gelenlere nazar de geç fıstığım allah beterinden saklasınn :teselli:
ehemniyetide elden bırakmayın olurmuu yerimseniben

Yok ablam bence cok degil yarin birazsebze ve protein agirlikli beslenirsin olur biter

Iyi gunler ablacim nasilsin

geç oldu suuramm :1no2:zira bugün yedimbilee

bugünki listemm

yataktan kalkar kalkmaz bir tane kuru kaysıı
sabah daha doğrusu öğlennn yarım simit yumurta biraz peynir üç zeytin domates sakatalık yeşil biberr

eşim öğleden sonra melemen yaptıı çayla melemenden yedim birazz avuç içi kadar ekmeklee
aralarda leblebi atıştırıyorumm

delikafaduldengeçmiş olsun özgem genede ucuz atlatmışınz ....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…