Arkadaşlar Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ama şimdilik yancı olarak delikafadulden
yani bir süre motivasyon için takımınızda bulunup daha sonra tam olarak katılacağım.
bir zamanlar benimde takımım vardı ama artık yok ohaoldumsmile bazı olumsuzluklar bizi dağıttı. Ama kilo verme savaşımızdan yıldırmadı. Bunun için rica mı kabul eden takım kaptanınız naz'a teşekkür eder ve her hafta bir önceki haftadan daha zayıf olmanız dileğiyle bu yolda size başarılar dilerim.vereliniortak
Biraz kendimden bahsedeyim.
01/01/2009 tarihinde zayıflamaya karar verdim. O zamanlar evlenmeye hazırlanan bir gelin adayıydım ancak 70 kilo ve 1,58 boyu olan bir adaydım. Tabi gelinliğimin içinde kuğu gibi gözükmek için 1.takımdaki yerimi aldım.
Takımımın hep çalışkan üyelerinden olmaya çalışıp sağlıklı beslenmeye çalıştım ve düğünümde 62 kilo bir gelin oldum pek kuğu gibi değildim ama 70 e göre gayet güzeldim.
Düğün bitti gelinlik gitti iş hayatı ev abur cubur stres derken kendimi 6 ay içinde 73 kilo olarak buldum :uhm: şimdi eskisinden daha büyük göbeyim hareketsiz işim ve aklımda akşama ne pişiricem yap bi yumurta yiyin gitsin cümleleri var. dııı delikafadulden
2 hafta önce tekrar 1.takımdaki yerimi almıştımki takımımızdaki devamsızlıklar yüzünden takımımız kapanma noktasına geldi. Bu nedenle yeni yarışımda bana yardımcı olacak yeni bir takım arayışına girdim. Ve işte buradayım.
Muhasebeciyim bütün gün oturuyorum. Kocaman bir göbişim var. Dün akşam resimlerini çektim buradan mezun olduğum günde incecik halimin yanına koyacağım o resmi ve bizden sonrakilere miras olarak bırakacağım.
takımımın 2 haftalık desteği ile 71,1 e kadar geldim ancak bu hafta hiç paylaşım olmadığında 400 gr aldım ve 71,5 olarak 6.takıma merhaba diyorum. a.s.
Hoşgeldin aramıza..... opuyorumnanaktan
Ben mezun olsamda hala arnızdayım di mi bu arada dışlamayın beniiiiiidelikafadulden
selamlar kıslar ....
genemi birincyiz ya allahım artık paylaşım alanında mahcup oluyorum ya ....hihoyyyt hemde bireysellede gene bizden çıkacak galiba eylül ve gözdem .aklinialirimsmile
hayırlı akşamlar ......bebelerden sıra gelmiyor bana ...sempatiksalakcinni
khenacım hoş geldin . şu an yerimiz yok canım bekleyen adaylarımızda var ama mezunlarımızda sırada .... paylaşımda buluna bilir ve yer açıldıgında gire bilirsin .yani biraz sabırla beklemelisin ...a.s.
geçensene bir arkadaşınla gelmiştin dimi ikinizinde dugünü olacaktı.hatırladım ... yani cici evli kiloları galiba kilocukların ...kaydirigubbakcemile3
nerminimin takımınında dagılmasına üzüldüm ama dönecek diye okumuştum .:uhm:
ben bu haftada mı girmedim listeyemafoldumben
1. liğinizi kutlarım arkadaşlara.s.
kızlar acayip derecede üzgünümm her neyse cezama razıyımmm :çok üzgünüm:
eşim net bağlatısının faturasını yatırmayı unutmuş dün geceden beri netimiz kesiktii :çok üzgünüm:
eşimin çok tipik bir huyudur bu ara ara olur bizde bankaöder diye ödemez hesapta para varmı yokmu takip etmezz
ve sonuç budur kesilince haberimiz olurrr :1no2:
her neysee engin işlerinden fırsat bulup bu öğleden sonra fatura işini halledinceee ve ttt nette ihmal edince bizim net bağlantısı akşam üzeri açıldııı a.s
takım birinci olmuş emeği geçen herkesleri tebrik ederimm vereliniortak
simoşumu ayrıca tebrik ederimmm 88 kiloya düşmüşş Şeniz
bu aradaaa simoşum ecenin resimlerini ekleyebilirsin kızlar görür sonrada editlersin tatlımm :1no2:
selaaaaaam 1.liğimizi kutluyorummm ve 2 derece çıkarmışız
eylülms ve gözdem sizleride kutluyorum fıstıklarım
biz bunu hep yapıyoruzzz:lepi:
ben bi yürüyüşe çıkayımmm şööle 4-5km yürüyüp geleyim cicikler öpüldünüzzzzzz
Şeniz
selam kıslar ya 1. olmsuz ve dereceye giren arkdslaırmı kutluyorum ama bzi artık cokkk oluyoruz yasempatiksalakcinni
evet yaa tühh nası kaçırdık valla süper olucaktı o zaman kimse tutamazdı biziKatkın yadsınamaz maytap Şeniz Biz bunu hep yapıyoruz sahiden, ama püüüsküüütüüümüzü kaptırdık 2. takıma, ahhh aeben abliş ahh tam pc bozulacak zamanı buldu, nasıl kaçırdıııık yaaa eyvahedigeldismile
slm kızlar.a.s. iki haftadır üstüste 1. oluşunuzu kutlamak için geldim:içelim:
devamıda gelir inşallah desemmiii sempatiksalakcinnidemesemmiiiisempatiksalakcinni
şaka bir yana hepte olmasa arada bir girmeniz dileğiyle:hooray:
tebrikler. ayrıca bireyseldede teprik ediyorummvereliniortak:1hug:
canm naz yoğunluktan unutmuştur. biz de hatırlatmadık, haftaya unutturmayız inşAllah hem senin yüzden de daha fazla olur:teselli:ben bu haftada mı girmedim listeyemafoldumben
ben bu haftada mı girmedim listeyemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?