Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenim evettt sıkı bir diyete başladım canımmm :lepi:

gelelim dün ve bugün yediklerimimim listesinee
önce dünki mwnümm
sabah 4 büskivi
öğlen bir avuç dolusu leblebii
akşam üç parça pidee
aralarda karpuzz

bugün

sabah yarım pide

öğlen yarım simit çayda teyzemin kızın daydım öğleden sonra bolca yeşillik salatalık bir tane lokmaa

akşam yarım kase bezelye
yarım kase hiç yağsız makarnaaa domates sosluu
yerimseniben

selaaaaaam 1.liğimizi kutluyorummm ve 2 derece çıkarmışız
eylülms ve gözdem sizleride kutluyorum fıstıklarım
biz bunu hep yapıyoruzzz:lepi:

ben bi yürüyüşe çıkayımmm şööle 4-5km yürüyüp geleyim cicikler öpüldünüzzzzzz
Şeniz

Ahaaaa yeni bir kurbaaannnn :jeyyar: zayıflatmadan bırakmıyoruz şekerciğim şakkıdı Şaka bir yana hoşgeldinnn a.s.

Ahahaha biz bunu hep yapıyoruz ablaaaaa :lepi: çok oluyoruuuuuz artıkkkk lülülülülülü

Geçmiş olsun ablişim, net olayının çözümlenmesine sevindim, tebrikini de öperek kabul ederim Şeniz ecişimizin resimlerinide pazartesi sabahtan eklerim istersen, ozaman herkes takmda olabiliyor, şimdiden eklersem nazlı falan göremez, herkes buradayken eklerim görüncede silerim olurmu ablişimbilmiyorumkismile

Katkın yadsınamaz maytap Şeniz Biz bunu hep yapıyoruz sahiden, ama püüüsküüütüüümüzü kaptırdık 2. takıma, ahhh aeben abliş ahh tam pc bozulacak zamanı buldu, nasıl kaçırdıııık yaaa eyvahedigeldismile

slm kızlar.a.s. iki haftadır üstüste 1. oluşunuzu kutlamak için geldim:içelim:
devamıda gelir inşallah desemmiii sempatiksalakcinnidemesemmiiiisempatiksalakcinni
şaka bir yana hepte olmasa arada bir girmeniz dileğiyle:hooray:
tebrikler. ayrıca bireyseldede teprik ediyorummvereliniortak:1hug:

evet yaa tühh nası kaçırdık valla süper olucaktı o zaman kimse tutamazdı bizi

hoşgeldin doram nabersina.s.

delikafadulden:teytey::dance::hooray:kaydirigubbakcemile5

eylülüm,gözdemm maşallah devamı gelir inşallah:1hug:a.s.

menümüde yazıyım uyuyayım artık;
07.30:2dilim uno denge,30gr peynir,3 zeytin,dom-sal-marul-maydonoz,1çk. marmelat
11.00: 2 top diyet dondurma(stajdan sonra okuldaki hocamla pastaneye gittik arkadaşlar fln, hoca illa yiyeceksiniz dedi adamı kıramadımalsanaalsanasmile)
14.00:kabak yemeği,ayran,salata
18.00:1elma,1çb süt
21.00:2 kupa yeşil çay...

iyi geceler...opuyorumnanaktan

günaydınlar 6. takımın çıtırları .

1.liğimizi tebrik ediyorum kızlar . ve dereceye giren çıtırlarıda kutluyorum .

dün yediklerim
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 bardak süt

ara
2 adet gün kurusu

öğlen

1 parça haşlanmış tavuk
salata
ayran

ara
3 adet gün kurusu

akşam
1 parça tavuk şiş ( mangalda )
2 adet ızgara köfte ( ekmeksiz )
salata
ayran
közlenmiş biber .

günaydın arkadaşlar yine 1. olmuşuz süper...herkesi tebrik ediyorum.
biz şimdi van'da tatil yapıyoruz bu ara hep dışarda yemek zorunda kaldım umarım bunlar kilo olarak üzerime yapışmaz.neyse pazartesiden itibaren biraz daha sıkı tutucam diyeti.
ya bu arada alış-veriş yapayım dedim ama kendimi çok şişman hissettim yine moralim bozuldu demekki daha çoook verilecek kilom var(

günaydın eylülcüğüm . bireyselde 1. olduğun için paylaşım alanına nasıl kilo verdiğini yazman gerekiyor canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…