nazcım tamamdır.... Gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....
daha nice senelere yumukum .alkisalkisalkis:1shok:
bende bugün pek bi mutluyum paylaşayım diye girdim habere bak hayret bişey benneyaptımki bugün evlilik yıldönümümüzdü sabah bi attık kendimizi dışarı anca girdik kaydirigubbakcemile3
nerdesin kıs cadı hiç denk gelmiyoruzki bi döveyim seni..sempatiksalakcinnigünaydın kıslar nasılsınz sinmcim karnen hazrlanmıs tebrik ederim fstgım darısı bize inslolumunekankayizsmile
darısı başmıza sinemim .nazcım tamamdır.... gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....
ŞenizHoŞgeldİn ablam
iyi dileklerinin aynısı bizdende sana eylül .:1hug:slm arkadaşlar güzel bir haftanın ilk günündeyiz.sabahtan başlayıp öğlene doğru azalan pazartesi sendromunu da atlattık.bol diyetli,az kalorili,cumaya zayıflıamış girebileceğimiz bir hafta diliyorum herkese:))
daha nice senelere yumukum .alkisalkisalkis
ŞenizŞenizŞeniz
hoş geldin elifim tatil yüzünde gülüçükler açtırmış ..sositososito
nerdesin kıs cadı hiç denk gelmiyoruzki bi döveyim seni..sempatiksalakcinni
darısı başmıza sinemim .
nasılsın ? sinanla aranız düzeldimi.:1hug:
Merhabalar arkadaşlar.
Meloş hoşgeldin canım.tatil yaramış.planlarda yapılmış.yerimseniben
Özgecim,güle güle büyüt bebeğini canım.çok geçmiş olsun.okurken tüylerim diken diken oldu.
Sinemcim mezunsun artık.gerçektende darısı başımıza inşallah.
Naz nasılsın tatlım.
Nazcım ,bu hafta listemizi göremedim sitede.cehaletimi bağışlayın ama ortak paylaşım alanını bulamadım.napiim.
Merhabalar arkadaşlar.
Meloş hoşgeldin canım.tatil yaramış.planlarda yapılmış.yerimseniben
Özgecim,güle güle büyüt bebeğini canım.çok geçmiş olsun.okurken tüylerim diken diken oldu.
Sinemcim mezunsun artık.gerçektende darısı başımıza inşallah.
Naz nasılsın tatlım.
Nazcım ,bu hafta listemizi göremedim sitede.cehaletimi bağışlayın ama ortak paylaşım alanını bulamadım.napiim.
burdan paylaşım alanı (hepiniz arada bir okuyun .lmaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-40.htmlopuyorumnanaktan
burdan sinemimin karnesi...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html
burdanda her haftaki sonuç listeleri ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-29.html
yararlı linkler...kaydirigubbakcemile3
Şenizbenden önce paylaşımışsın sağol ablam
Şeniz
sura cadısı nerde??????
paylaşım alanında pekbi aktif gördüm kendilerini.kaydirigubbakcemile3
başkan yardımcılıgı için iyi ısınma turları oluyor .:jeyyar:
kış kış 40 li kil0luları almıyoruz ..lülülülülülü:roflol:Hoşgeldin aramıza..... opuyorumnanaktan
Ben mezun olsamda hala arnızdayım di mi bu arada dışlamayın beniiiiiidelikafadulden
bekleyim hadi burdayım 30 dk daha ...Geçmiş olsun ablişim, net olayının çözümlenmesine sevindim, tebrikini de öperek kabul ederim Şeniz ecişimizin resimlerinide pazartesi sabahtan eklerim istersen, ozaman herkes takmda olabiliyor, şimdiden eklersem nazlı falan göremez, herkes buradayken eklerim görüncede silerim olurmu ablişimbilmiyorumkismile
hilalim takımdasın canım hiç merak etme ...:1hug:canım napayım elimden gelen herşeyi yapıyorum ama bu kadar oluyor..vücut direniyor..hem sadece benmi o kadar az veriyorum hiç veremeyende oluyor..:çok üzgünüm:neyse artık napayım bende bir hafta verebilirsem o hafta söylerim yer olursa girerim.
delikafaduldendelikafaduldenee hadi bakalım roporlarını sopayla bekliyorum.. mademeşinin gönlünü şartlı ettin . gir sopamım altına eliffffff...:lepi:
günaydın fıstıklarımmmm ben geldiiiiiiiiiimmmmmm
sabahtan beri yazdıklarınızı okudum bitirdim
şok oldum üzüldüm ama gelmiş geçmiş diyelim olanlar için
1.liğinizi tebrik ederim maşallah size
ee nasılsınız ,özlediniz mi beni kaydirigubbakcemile3
kocişle bir anlaşma yaptık : 60 kilo olursam bebiş yapçaz kaydirigubbakcemile3
o da 75e incek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?