Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SınemcıĞım burdan aÇamadıysan paylaŞım alanından bakabılırsın canım .

nazcım tamamdır.... Gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....

süpersin canım darısı bizim başımıza inşallah . Kısa sürede çok güzel kilo verdin canım .bundan sonrası için çok dikkat etmen lazım verdiklerini geri almamak için ..

hayırlı günler 6. takımın güzel fıstıklarıııııııı....

:1shok:
bende bugün pek bi mutluyum paylaşayım diye girdim habere bak hayret bişey benneyaptımki bugün evlilik yıldönümümüzdü sabah bi attık kendimizi dışarı anca girdik kaydirigubbakcemile3
daha nice senelere yumukum .alkisalkisalkis

ŞenizŞenizŞeniz
hoş geldin elifim tatil yüzünde gülüçükler açtırmış ..sositososito
günaydın kıslar nasılsınz sinmcim karnen hazrlanmıs tebrik ederim fstgım darısı bize inslolumunekankayizsmile
nerdesin kıs cadı hiç denk gelmiyoruzki bi döveyim seni..sempatiksalakcinni
nazcım tamamdır.... gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....
darısı başmıza sinemim .
nasılsın ? sinanla aranız düzeldimi.:1hug:

slm arkadaşlar güzel bir haftanın ilk günündeyiz.sabahtan başlayıp öğlene doğru azalan pazartesi sendromunu da atlattık.bol diyetli,az kalorili,cumaya zayıflıamış girebileceğimiz bir hafta diliyorum herkese:))

HoŞgeldİn ablam
Şeniz
iyi dileklerinin aynısı bizdende sana eylül .:1hug:

hilalcim geçen gün bir yazın oldu cevap yazamadım nazlım yazdıysa onuda okumadim henüz....
canım bu haftada listeye yazılmamışın çünki yüzdede dengeleme yapmış nazlım .hesap işleri anlıycan
canım ama sen takımımızdasın . bu hafta arkadaşlarada sorup oy birligiyle yazarız listeye ... zaten bunuda önemi yok bizlesin .... biliyormusun ben 2 senedir hatta daha fazladır burdayım 8 aydır listede deyildim daha senden 1 hafta önce listeye girdim yani bunu takma kafana ....

inşallah ablacığım darısı hepinizin başına... sinanla barışmadık ablacığım, artık barışmayızda.... boshayallersmile

selam kızlar bi temizlik yaptım geldim casnım çıktı pofff bu pazartesiler ne zor gün
şimdi karnımı doyurup az kestiricem inşallah izin verirlerse hem yorgunum hem uykum var

Merhabalar arkadaşlar.
Meloş hoşgeldin canım.tatil yaramış.planlarda yapılmış.yerimseniben
Özgecim,güle güle büyüt bebeğini canım.çok geçmiş olsun.okurken tüylerim diken diken oldu.
Sinemcim mezunsun artık.gerçektende darısı başımıza inşallah.
Naz nasılsın tatlım.
Nazcım ,bu hafta listemizi göremedim sitede.cehaletimi bağışlayın ama ortak paylaşım alanını bulamadım.napiim.

burdan paylaşım alanı (hepiniz arada bir okuyun .lmaz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-40.htmlopuyorumnanaktan

burdan sinemimin karnesi...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-24.html

burdanda her haftaki sonuç listeleri ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-29.html

yararlı linkler...kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

sağol ablam iyiyi . sonuç listelerine burdan bakabilirsin ablacığım .

benden önce paylaşımışsın sağol ablam

benden önce paylaşımışsın sağol ablam
Şeniz

sura cadısı nerde??????
paylaşım alanında pekbi aktif gördüm kendilerini.kaydirigubbakcemile3
başkan yardımcılıgı için iyi ısınma turları oluyor .:jeyyar:

Şeniz

sura cadısı nerde??????
paylaşım alanında pekbi aktif gördüm kendilerini.kaydirigubbakcemile3
başkan yardımcılıgı için iyi ısınma turları oluyor .:jeyyar:

evet ablam okudum sabah paylaşım alanını . önerilerini sunmuş kaptyan yardımcımız maşallah görevine şimdiden alışmaya başladı .

Hoşgeldin aramıza..... opuyorumnanaktan

Ben mezun olsamda hala arnızdayım di mi bu arada dışlamayın beniiiiiidelikafadulden
kış kış 40 li kil0luları almıyoruz ..lülülülülülü:roflol:
bekleyim hadi burdayım 30 dk daha ...
hilalim takımdasın canım hiç merak etme ...:1hug:
delikafaduldendelikafaduldenee hadi bakalım roporlarını sopayla bekliyorum.. mademeşinin gönlünü şartlı ettin . gir sopamım altına eliffffff...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…