Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım süper kilo vermişsin.diyetin sırasında hep bu tarz mı beslendin.ya da başka bir şey uyguladın mı.aman dikkat et ben de üniversitedeyken yaklaşık 15 kilo vermiştim uzun süre kilo almadım ama evlenince dikkat etmeyi bıraktım ve geri aldım.vallahi tekrar tekrar tebrik ederim darısı bizim başımıza.

selam kızlar yürüdüm geldim ayaklarım koptu
bende menümü vereyim
sabah 2 sade yumurta sahanda
peynir
zeytin (yşl-syh)
domates salatalık

öğlen 2
1 tabak yeşilmercimek
bayaa bi salatalık
yoğurt
5
yarım yeşil elma

19
1 tabak kıymalı ayşekadın
bikaççatal börülce salatası
yoğurt

bugünde bunlardan ibaretti:))

lilyum ablacım geçmiş olsun güzel kızımıza inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz atlatırsınız
tabbim şifasını versin

Evet canım genelde bu şekilde beslendim sürekli olarak.... umarım bir daha kilo almam... bende çok korkuyorum tekrar kilo almaktan..... Bakalım arrtık tahminimce takımdan kopmadıkça kiloda almazmışım gibi geliyor.

günaydın kızlar bende dün neler yediğimi sizlerle paylaşmak istiyorum yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.

sabah 1 domates
beyaz peynir
az şekerli çay
az ekmek

ara; 2 diyet bisküvi

öğlen; ızgara köfte
bi kaç patates kızartması
ekmek yemedim patates yedim die ceza verdim kendime

ara : 1 diyet bisküvi (burda meyve yemek iyi olurdu ama iş yerinde mümkün değil)

akşam hiç aç değildim ve yemek yemedim taki saat 9 olup midem çılgınca zil çalana kadar.

malesef akşamda pilav ve yoğurt yedim.

1,5 lt su içtim normalde 3 lt alan içiyorum ama dün çok üşüdüm su içemedim onun için.
akşam eve gidince kendimi işe verdim. ütü çamaşır falan birazda hareket kattım işin içine yani :teytey:

Evet yorumları alayıma.s.

günaydınlar sevgili takımımopuyorumnanaktan
keyifler iyidir umarım

öncelikle aklımdayken ece rahatsızmış geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşAllah ayrıca özgenin eve hırsız girmiş, aynı olay benim de başıma geldi çok zor bir durum giden önemli değil psikolojisi yetiyor insana. ayrıca yeni anne olunca senin için daha zor olmuştur. Allah bir daha göstermesin canm:Saruboceq:
aeben ablamla naz paylaşım alanına yaptığım yorumla ilgili kaptan yardımcılığına hazırlanıyor demişlerbilmiyorumkismile. ama ablacıklarım alakası yok ben o gün birazcık üzüldüm özlemciğime:çok üzgünüm: geçen hafta oylamaya sunulmuştu kabul edilmişti listeye hatta ben eylülü söylemiştim.birinci olalım diye yazılmamıştı. bu haftada aynısı olunca çok kırılmış gii geldi bana. benim de zaten aklımda böyle bir şey vardı kişilerin büç dört haftalık verdikleri oranla birinci olmak içime sinmedi belki benim gibi rahatsız olanlar varsa bütün takımlardan ortak bir çözüm bulunur beyin fırtınası olur diye yazmıştım ama beklediğim netice olmadı.bilmiyorumkismile
ben biraz fazla takıntılıyım sanırım. zaten boş zamanlarında ne yapıyorsun deseler düşünürüm derimkaydirigubbakcemile3her şeyi dert edinebiliyorumkaydirigubbakcemile erken yaşlancam benohaoldumsmile
bu arada bayanlar giremiyorum nete çok fazla perşembeye kada da giremiycem sanırım.
çünkü bütün kyseri buraya geldi:1shok:
şöyleki;
babam zaten mezuniyetim için gelecekti ama günübirlik dönecekti geri, dayısının oğlu vefat etti ankarada bu yüzden bütün kuzenler toplanmuş gelmişler tabi hazır gelmişken çarşamba akşam dönecek babamda zaten annem de buradaydı onlar bizdeler bir yandan da cenaze evine gidiyouz.
aynı gün kayınbabam da dayısını ankaraya dr.a getirmiş,kaynımla birlikte. onlarda eşimin amcasında kalıyor(evleri bize çok uzak otobandan arabayla yarım saat en az)onlara gidiyoruz ve tabi hastaneyle vs. ilgileniyoruz, aynı zamanda benim mezuniyet hazırlıkları derken hiç vaktim olmuyor nasıl uyuduğumu bilmiyorum.akannehir
girmeye çalışırım ama giremezsem kusura bakmayın.
herkese mutlu huzurlu bol enerjik haftalar diliyorumopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar . yerimde değildim şimdi geldim . .

dün yediklerim
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık

öğlen
1 tabak pırasa yemeği ( havuçsuz )
1 kase cacık

akşam
1 tabak mercimek çorbası
yoğurt

ara
çilek

Günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım.....a.s.

Dün dikkatimden kaçmış ece rahatsızmış, çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....

Bu arada nazcım dünkü menünü çok beğendim, benim menülere benzemiş ya o yüzden yorum yapıyorum, monti menülerini anlayamıyorum çünkü iyimi kötümü:kedi:

monti amcama göre yarumlarsak akşam çorbanın yanında salata olsaydı iyi olurdu . ama akşam bulaşık makinemiz bozuldu eşim onunla uğraşırken . giderin hortumunu çıkardı . daha sonra takamadı mutfağa su bastı. onlarla uğraşırke salata yapmak hiç içimden gelmedi .

günaydın...

hemen listemi verip kahvaltıya kaçıcam bi değerlendirme istiyorum

24-mayıs-2010

09:00
3 taze kayısı

09:30
2 dilim kızarmış tam buğday
yarım domates
yarım salatalık
yağsız peynir
yeşillik
3 yeşil zeytin
şekersiz 2 fincan çay

12:00
1 yeşil elma

13:00
1 fincan yeşil çay

14:00
ızgara tavuk pirzola
ayran
söğüş domates
yeşillik

17:00
meyve(kayısı-erik)

19:30
spagetti
yoğurt

2 fincan şekersiz neskafe

2.5 lt su
sabah 30 dk yürüyüş..

dünle bugün arasında 1 kg farketmiş çok yedim hatta her öğünden sonra şişkinlik bile yaşadım sabaha 1 kg gitmiş :1shok: kahvaltıdan sonra gelirim a.s.

menün gayet güzel yumukum . hemen montiye göre yorumlayasım geliyor . akşam spagettinin yanında salata olsaymış güzel olurmuş . spagettiyi 8 dakika haşlayarak yiyiyoruz montide .sempatiksalakcinni

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyumukum harika bir monti menüsü olmuş tek essik nazlımında dedigi gibi. akşamki salatan ...
kilo vermene şaşma canım benim.. işte montidede yaptıgımız bu yiyerek kilo vermek . az yada çok yemek deyil önemli olan ne yedigin..alkisalkisalkis:lepi:

sinemciğim menümü beğendiğin için sağol canım .

Ne demek canım benim..... Montiye göre menülere yorum yapamıyorum çünkü kuralları ve yasakları bilmiyorum, ama senin menün aynı benim menüye benzemiş dün hoşuma gitti... opuyorumnanaktan

menün gayet güzel yumukum . hemen montiye göre yorumlayasım geliyor . akşam spagettinin yanında salata olsaymış güzel olurmuş . spagettiyi 8 dakika haşlayarak yiyiyoruz montide .sempatiksalakcinni

nazlım 8 dk haşladım zaten ama salata aklıma gelmedi ne diyim bundan sonra öyle yaparım kaydirigubbakcemile5
aebencim çaktırmadan monti yapmaya çalışıyorum yerimseniben bakalım nasıl sonuç vercek gerçekten çok yiyor insan dün bi ara öğlen mide spazmı geçircem sandım menüde ekmek bile yok düşün CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…