Cikmazsin bence canim cok fazla yemiyorsun kiBakalım kaptanım Ramazan’dan sonra nolacak? Vücudum ödemini filan atmış olmasın diye korkuyorum ama herhalde en fazla 1-1,5 kilo fazla çıkarım
Az olmuş gel benide yeDün mozaik sıkıntı değilde önceki gün çok pide yedim en az yarım kilo erik yedim
Kimse bisey yazmamış mı sürekli muhabbet ediyoruz sen yanlis yere mi giriyosunYoo ben buradayım. Giriyorum bakıyorum kimse bir şey yazmamış ben de yazmıyorum. Hergün takip ediyorum
İnşallah kaptanım senin de Cuma’ya 56 görmeni diliyorumCikmazsin bence canim cok fazla yemiyorsun ki
Sagol canim zor gibi gorunuyor dikkat ediyorum ama gitmiyor reglin etkiside olabilir bakalimİnşallah kaptanım senin de Cuma’ya 56 görmeni diliyorum
Kız çıksan ne olur sanki çeyrek kadar hatunsun bide bize bakBakalım kaptanım Ramazan’dan sonra nolacak? Vücudum ödemini filan atmış olmasın diye korkuyorum ama herhalde en fazla 1-1,5 kilo fazla çıkarım
dun kaptan yeme dedigi halde yemis ben napayim banada ispik yapmak düşerAz olmuş gel benide yeyarim kiloda yesen aynı tat 1 tanede yesen aynı tat nasıl yedin kız ben hiç sevmiyorum
ceza ona görmesin tatli yok bisey yok artik bizi cezalandiriyo kaptan bizde gözünü açtıİnşallah kaptanım senin de Cuma’ya 56 görmeni diliyorum
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner unutma benden demesidun kaptan yeme dedigi halde yemis ben napayim banada ispik yapmak düşer
Aaa niye cezaymis banaceza ona görmesin tatli yok bisey yok artik bizi cezalandiriyo kaptan bizde gözünü açtı
İştimaya cekicen yakinda onu yeme bunu yeme neee yicezz kardeşimAaa niye cezaymis bana
Bende menüye yazmam ozamanKeser döner sap döner gün gelir hesap döner unutma benden demesi
Saglikli yiyecek yedin de yeme mi dedikİştimaya cekicen yakinda onu yeme bunu yeme neee yicezz kardeşim
Tamam yeidklerini yazma kilo olarak arti gelirsen spor cezasi veririrmBende menüye yazmam ozaman
Tamamyaaaa öffff tamam senin dedigin gene oluyorrrrSaglikli yiyecek yedin de yeme mi dedik
Tamam yeidklerini yazma kilo olarak arti gelirsen spor cezasi veririrm
Kaptanligi sana vereyim miTamamyaaaa öffff tamam senin dedigin gene oluyorrrr
Hayır tabiki ben kim kaptanlık kim çiğ çiğ yerler beniKaptanligi sana vereyim mi
Istedigini yersin diye demistimHayır tabiki ben kim kaptanlık kim çiğ çiğ yerler beni
Eylül'de de çok sıcak olur genelde ama bazen bi anı diğer anını tutmayabilir. Deli gibi günlük güneşlikken yağmur başlar bir anda. Yazın denizdeyken bile kaç kere yakalandık.Biz oraya balayına gelmiştik Eylül ayıydı ama bayağı soguktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?